Cnm bilmiyorum belki ben çok sık baktırdım bir ara her hafta ondan sonra bana çok piyasa falcısı tarzı geldinihale uzun araliklarla baktirdigim zaman cok isabetli oluyor bende. yakin zamanlarda olursa sacmaliyor.
Fenadır değildir onu bilemem dehazal fena degildir ama gunune denk gelirseniz. bana ciktigi da oldu, cikmadigi da. net yorum yapamayacagim maalesef.
Fenadır değildir onu bilemem de
Terbiyesiz biri
Enerjisi çok kötü
Havin gerçekten çok kötü. Şu dedikleri seyhan a da gittim. Resmen geçmişte yaşayıp anlatıo. Iki yıl önce gulistanin baktığı falı getirdi aklıma çok ama çok kötüydü. Sadece an yaptığım işi ve eski sevgilim hakkında az birşey bilgi gelecekle ilgili herşey atmasyon. Şimdi de tüm falcılar 3 ay sonunda kesinlikle dio. Yazicam ama olmaz. Asmin can asla olmaz dedi ergin de öle bende onlarla aynı fikirdeyim toprak ta olmaz dedi. Havin o fala 150 tl alio ya ne diyim bilmiorum cidden olmayacak herşeyi dediBen hepsine verdiğim paraya acıyorum da en acıdığım hazine verdiğim paraydı asla helal etmiyorum kendisine
Gulistan parama en çok acidigim falıdır. 500 tl ye tek birşey çıkmaz mı ya hepsi ters cıktı ve anı bile bilemedi. 50 liralık falı 500 liraya kitlio.Ya bilmiyorum bi Ekim tarihi var pınarla Turan Leyla İzmirli gülistan turuncu irem bi duruyorum daha bekliyorum gülistan da bisey kafamı çok kurcalıyor hele bi zaman geçsin yazarım insallah
Zaten çok popüler biri değilonu bilemiyorum. ben baktirdigim donem megatif ya da terbiyesiz bir anina denk gelmemistim
Seyhan kim acaba nerde ?Havin gerçekten çok kötü. Şu dedikleri seyhan a da gittim. Resmen geçmişte yaşayıp anlatıo. Iki yıl önce gulistanin baktığı falı getirdi aklıma çok ama çok kötüydü. Sadece an yaptığım işi ve eski sevgilim hakkında az birşey bilgi gelecekle ilgili herşey atmasyon. Şimdi de tüm falcılar 3 ay sonunda kesinlikle dio. Yazicam ama olmaz. Asmin can asla olmaz dedi ergin de öle bende onlarla aynı fikirdeyim toprak ta olmaz dedi. Havin o fala 150 tl alio ya ne diyim bilmiorum cidden olmayacak herşeyi dedi
Bakırköy dejavu gitme boşuna masal dinlersinSeyhan kim acaba nerde ?
500 tlya fal ilk defa duydum :O WOWGulistan parama en çok acidigim falıdır. 500 tl ye tek birşey çıkmaz mı ya hepsi ters cıktı ve anı bile bilemedi. 50 liralık falı 500 liraya kitlio.
İyi dediniz sandım geçmişte yaşıyor anlatıuor diyijceBakırköy dejavu gitme boşuna masal dinlersin
Aynı durumdayım tamamen geçmişi anlattı. Bi de iddialisio benimle cidden çok komik. Mutlaka 3 ay sonra olacakmış falı çıkacakmış. Bakin gelirim dedim gel buyur dio. Çok ciddiyim bomboş bir fal. Çok ama çok kötü şu yüzden kötü geçmişi bildiği için insana gelecek için umut verio. Allahtan inanmiorum çıkacağına yoksa boş boş 3 ay beklerdim. Ve bu seyhanla aynı fikirden olanlar da var. O da çok saçma demek oluo ki hepsi patliycak. Asmin can la benim enerjim tutuo ondan dolayı siz kötü deseniz de ben tekrar giderim toprak içinde öle diorum. Ha şunu söliyim onlarında dedikleri çıkmio mu çikmio arada en azından yüzde altmış yetmiş tutuo diyebilirim. O kadar bana yeter de artar bile çünkü piyasa da yüzde on bilenler bu işten dünya kadar para kazandılar bizim sayemizdeKızlar seyhana sakın gitmeyin
Kadın resmen geçmiş olayları geçmiş enerjisi ile bakıyor
Bana yıllar önceki nişanlım zamanındaki olayları yeni gibi aktardı
Bir de idda etmişti sakın unutma dedi 27 ağustosta seni arayacak
Yani bomboş bir fal
Birde elif vardı o da beyin okuma
Son dönem saçmalayanlar bunlar oldu
Gittiğime gideceğime pişman oldum
Kızlar seyhana sakın gitmeyin
Kadın resmen geçmiş olayları geçmiş enerjisi ile bakıyor
Bana yıllar önceki nişanlım zamanındaki olayları yeni gibi aktardı
Bir de idda etmişti sakın unutma dedi 27 ağustosta seni arayacak
Yani bomboş bir fal
Birde elif vardı o da beyin okuma
Son dönem saçmalayanlar bunlar oldu
Gittiğime gideceğime pişman oldum
cnm bende ankaradayken bilenler olmuştuSana kimse mı bilemio?? Arada birkaç şey bilen çıkmadı mı?? Gerçi niye soruosam bana 466 falcidan sadece iki kişi ucundan söledi sadece bu. Bi de gelecek değildi sadece benim bilmediğim bir olayı bana bilip diyemediler çünkü ben bilmiodum aklımı okuyamadilar
Neslihan a 6 ayda bir gidersen yüzde yetmiş fln tutuo. Sürekli gidersen asla tutmuo işte ben o hayatıcnm bende ankaradayken bilenler olmuştu
Burada geçen sene sütlükahve neslihan bende %100 çıktı
bu sene malasef belki gününde değildi
bir ara bende nihal çıktı sonra o da patladı
zeynep eh işte
yeşilköy esra aileden ölecek kişileri bildi
başka da yok
Gitmez olur muyum kaç kere gittim ne yazık ki fena patladı.kadınlar kahvesi leyla bir iki şey bildi
gitmediysen enerjisi iyi bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?