- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Yok gitme ona boşu boşuna tamamen tersi çıkıo. Aşkta berbat işte berbat sadece geçmişte iyi an da da iyi değil bi de sağlık konularında iyi gibi. Asla değmez parana yazikben aslında mi kafe handeyi çok merak ediyorum
onu yakalayamadım
Şu neslihanı merak ettim istanbula gitttiğimde gideyim bir bakırköydeymiş ücreti nedir ?cnm bende ankaradayken bilenler olmuştu
Burada geçen sene sütlükahve neslihan bende %100 çıktı
bu sene malasef belki gününde değildi
bir ara bende nihal çıktı sonra o da patladı
zeynep eh işte
yeşilköy esra aileden ölecek kişileri bildi
başka da yok
Aaaaa çok şaşırdım.iyi demişlerdiYok gitme ona boşu boşuna tamamen tersi çıkıo. Aşkta berbat işte berbat sadece geçmişte iyi an da da iyi değil bi de sağlık konularında iyi gibi. Asla değmez parana yazik
cnm sütlükahve kafede ben yıldızname baktırıyorum 200 tlŞu neslihanı merak ettim istanbula gitttiğimde gideyim bir bakırköydeymiş ücreti nedir ?
Kurandan mı bakıyoAaaaa çok şaşırdım.iyi demişlerdi
cnm sütlükahve kafede ben yıldızname baktırıyorum 200 tl
yok kendisi bilgileri alıp aslında kağıda karalıyor ama zaten onun varlıkları var bence yoksa bu kadar net anı bilmek mümkün değilKurandan mı bakıyo
Hmm anladım o asıl yıldızname diil o zaman yıldızname kurandan bakılarak yapılıyo diye biliyorum. Biraz tehlikeli bişemiş de zaten . Bu devirde bakabilen bulunur mu ona onu da bilemiyorum :)yok kendisi bilgileri alıp aslında kağıda karalıyor ama zaten onun varlıkları var bence yoksa bu kadar net anı bilmek mümkün değil
Şunu da söyleyebilirim kadının varlıkları asla ağırlık,korku vs yapmıyor
sanırım su 150 ebced 150 tarot + kahve galiba 100 idi ama onu önermiyorlardı sanırım ilk fal içi ntanışma gibi dedilerHmm anladım o asıl yıldızname diil o zaman yıldızname kurandan bakılarak yapılıyo diye biliyorum. Biraz tehlikeli bişemiş de zaten . Bu devirde bakabilen bulunur mu ona onu da bilemiyorum :)
Tarot da bakıyo mu yoksa fix fiyat 200 mü onda
Hayatımız yoluna girseydi de bir unutsaydık şu fal düşüncesinisanırım su 150 ebced 150 tarot + kahve galiba 100 idi ama onu önermiyorlardı sanırım ilk fal içi ntanışma gibi dediler
Valla zor ortamlar ve erkekler malumHayatımız yoluna girseydi de bir unutsaydık şu fal düşüncesini
Olumlu düşünce mesitasyon fln denediniz mi hiç ?Valla zor ortamlar ve erkekler malum
Bizde bu dertler oldukça zor dostum zor......
cnm valla pek o işlere zamanım yokOlumlu düşünce mesitasyon fln denediniz mi hiç ?
Faydasını gören çok oluyormuş ben tam olarak yapamıyorum bir türlü.cnm valla pek o işlere zamanım yok
ablam yiğenleri çok sık bizdeler
çalışınca da zor biraz
Aslında herşey psikolojik bu access the bars olayıda aynı ben bu işlerle uğraşan çok gördüm de sonuç yine yokFaydasını gören çok oluyormuş ben tam olarak yapamıyorum bir türlü.
Ücreti konusunda hem fikiriz zaten o sebeple ikinci kez asla baktirilmayacak gruptan... Hadi zamla 60 tl olsunGulistan parama en çok acidigim falıdır. 500 tl ye tek birşey çıkmaz mı ya hepsi ters cıktı ve anı bile bilemedi. 50 liralık falı 500 liraya kitlio.
Uzaktan ben de onları inceledim, kelin ilacı olsa...Aslında herşey psikolojik bu access the bars olayıda aynı ben bu işlerle uğraşan çok gördüm de sonuç yine yok
Çılgın ekip olarak zamanında onun da üstüne atlayıp ters düz olduk500 tlya fal ilk defa duydum :O WOW
Yok yani bilse verilir en azından anda tam anlamıyla bilse. Gelecek tam tersi cıktı. Anda tam tersi cıktı. Bi de durugoruyle bakıomus. Cidden durugoruyle baksaydı bu kadar yanılamazdı.Ücreti konusunda hem fikiriz zaten o sebeple ikinci kez asla baktirilmayacak gruptan... Hadi zamla 60 tl olsun
Durugorusu olan parayla fal bakmaz ki, yani o 3. Göz açılması ruhani bir durum. Hangi din veya ideolojiye bağlı olurlarsa olsunlar etik kuralları var. Yalan söylememek, mümkün olduğunca az hayvansal gıda, zinaya yaklaşmamak, olumlama gibi vs vs vs... İslamiyette tasavvufla oluyor taaa budistlere kadar... Cakra bölgeleri aynı, uyguladıkları anahtar yöntem aynı sadece dinlerinin Tevhid inancına göre bi re-test yapılıyor yani çeki düzen veriliyor. Kalbi o kadar merhamete eren Allah'ın izni ile gösterileni ne parayla satar ne uluorta konuşur ne de tam bildim der. Bazı falcilarin evet hisleri degisik ama para onları bir süre sonra bozuyor bizim böyle dusunmemize yine bazı falcilar sebep oldu ki. İlk bir iki fali iyi olanı buraya yazdık kefil olur misali sonra bazı bakanlar baştan savuldu bize de bir kaç bakim sonrası saçma sapan senaryolarYok yani bilse verilir en azından anda tam anlamıyla bilse. Gelecek tam tersi cıktı. Anda tam tersi cıktı. Bi de durugoruyle bakıomus. Cidden durugoruyle baksaydı bu kadar yanılamazdı.
Benim hislerim belki daha aciktir. On yıllık veganimDurugorusu olan parayla fal bakmaz ki, yani o 3. Göz açılması ruhani bir durum. Hangi din veya ideolojiye bağlı olurlarsa olsunlar etik kuralları var. Yalan söylememek, mümkün olduğunca az hayvansal gıda, zinaya yaklaşmamak, olumlama gibi vs vs vs... İslamiyette tasavvufla oluyor taaa budistlere kadar... Cakra bölgeleri aynı, uyguladıkları anahtar yöntem aynı sadece dinlerinin Tevhid inancına göre bi re-test yapılıyor yani çeki düzen veriliyor. Kalbi o kadar merhamete eren Allah'ın izni ile gösterileni ne parayla satar ne uluorta konuşur ne de tam bildim der. Bazı falcilarin evet hisleri degisik ama para onları bir süre sonra bozuyor bizim böyle dusunmemize yine bazı falcilar sebep oldu ki. İlk bir iki fali iyi olanı buraya yazdık kefil olur misali sonra bazı bakanlar baştan savuldu bize de bir kaç bakim sonrası saçma sapan senaryolar
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. İyi olanda para hırsından saçmalıyor ve aslında yeteneğini de kaybediyor.Durugorusu olan parayla fal bakmaz ki, yani o 3. Göz açılması ruhani bir durum. Hangi din veya ideolojiye bağlı olurlarsa olsunlar etik kuralları var. Yalan söylememek, mümkün olduğunca az hayvansal gıda, zinaya yaklaşmamak, olumlama gibi vs vs vs... İslamiyette tasavvufla oluyor taaa budistlere kadar... Cakra bölgeleri aynı, uyguladıkları anahtar yöntem aynı sadece dinlerinin Tevhid inancına göre bi re-test yapılıyor yani çeki düzen veriliyor. Kalbi o kadar merhamete eren Allah'ın izni ile gösterileni ne parayla satar ne uluorta konuşur ne de tam bildim der. Bazı falcilarin evet hisleri degisik ama para onları bir süre sonra bozuyor bizim böyle dusunmemize yine bazı falcilar sebep oldu ki. İlk bir iki fali iyi olanı buraya yazdık kefil olur misali sonra bazı bakanlar baştan savuldu bize de bir kaç bakim sonrası saçma sapan senaryolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?