İstanbul'da Fal - Falcılar

Şu neslihanı merak ettim istanbula gitttiğimde gideyim bir bakırköydeymiş ücreti nedir ?

Yok gitme ona boşu boşuna tamamen tersi çıkıo. Aşkta berbat işte berbat sadece geçmişte iyi an da da iyi değil bi de sağlık konularında iyi gibi. Asla değmez parana yazik
Aaaaa çok şaşırdım.iyi demişlerdi
Şu neslihanı merak ettim istanbula gitttiğimde gideyim bir bakırköydeymiş ücreti nedir ?
cnm sütlükahve kafede ben yıldızname baktırıyorum 200 tl

Kurandan mı bakıyo
yok kendisi bilgileri alıp aslında kağıda karalıyor ama zaten onun varlıkları var bence yoksa bu kadar net anı bilmek mümkün değil
Şunu da söyleyebilirim kadının varlıkları asla ağırlık,korku vs yapmıyor

Hmm anladım o asıl yıldızname diil o zaman yıldızname kurandan bakılarak yapılıyo diye biliyorum. Biraz tehlikeli bişemiş de zaten . Bu devirde bakabilen bulunur mu ona onu da bilemiyorum :)
Tarot da bakıyo mu yoksa fix fiyat 200 mü onda

sanırım su 150 ebced 150 tarot + kahve galiba 100 idi ama onu önermiyorlardı sanırım ilk fal içi ntanışma gibi dediler

Ücreti konusunda hem fikiriz zaten o sebeple ikinci kez asla baktirilmayacak gruptan... Hadi zamla 60 tl olsun
Yok yani bilse verilir en azından anda tam anlamıyla bilse. Gelecek tam tersi cıktı. Anda tam tersi cıktı. Bi de durugoruyle bakıomus. Cidden durugoruyle baksaydı bu kadar yanılamazdı.

Yok yani bilse verilir en azından anda tam anlamıyla bilse. Gelecek tam tersi cıktı. Anda tam tersi cıktı. Bi de durugoruyle bakıomus. Cidden durugoruyle baksaydı bu kadar yanılamazdı.
Durugorusu olan parayla fal bakmaz ki, yani o 3. Göz açılması ruhani bir durum. Hangi din veya ideolojiye bağlı olurlarsa olsunlar etik kuralları var. Yalan söylememek, mümkün olduğunca az hayvansal gıda, zinaya yaklaşmamak, olumlama gibi vs vs vs... İslamiyette tasavvufla oluyor taaa budistlere kadar... Cakra bölgeleri aynı, uyguladıkları anahtar yöntem aynı sadece dinlerinin Tevhid inancına göre bi re-test yapılıyor yani çeki düzen veriliyor. Kalbi o kadar merhamete eren Allah'ın izni ile gösterileni ne parayla satar ne uluorta konuşur ne de tam bildim der. Bazı falcilarin evet hisleri degisik ama para onları bir süre sonra bozuyor bizim böyle dusunmemize yine bazı falcilar sebep oldu ki. İlk bir iki fali iyi olanı buraya yazdık kefil olur misali sonra bazı bakanlar baştan savuldu bize de bir kaç bakim sonrası saçma sapan senaryolar

Benim hislerim belki daha aciktir. On yıllık veganim . Bu falcılar beni bitirdi. Hep yalan hep dolan bir de benimle iddialasiolar. Yok sende burdasın bende burdayım. Yok kartları yırtarım bu fal çıkmazsa falı bırakırım. Çıkmadı işte kimsenin ki hala orada oturuolar. Ya çıkmamasına da artık kizmiorum ya bari anı bilin. Soruorum bakın bu adamla yeni tanıştım malum yalanci çoğu erkek diorum var mı sevgilisi suyu buyu yok diolar. Hop adam nişanlı çıkıo. Ya bunu bilmek bile zor mu. An bu diyemiolar uzak dur sevgilisi var kandırıp seni çünkü ben bilmiorum aklımı okuyamio

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. İyi olanda para hırsından saçmalıyor ve aslında yeteneğini de kaybediyor.
Beyin okuma anda eğer karşıdakinin beynini okuyabiliyorsa çok işe yarıyor yoksa o da artık bana saçma geliyor.
Benim fikirlerimi allayıp pullayıp bana satmak.
Bunun en güzel örneği ankarada sıladır.
Kadın için ben beyin okuyor dedikçe bir süre kimse inanmak istemedi sonra anlaşılınca patladı.
Bir zamanlar kuyruklar vardı artık kimse baktırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…