İstanbul'da Fal - Falcılar

Eskiden bana neslihan bilirdi fakat son iki senedir hep yanilior o kadar atti ki bana ama 4 ya da 5 ayda bir baktirinca iyiydi fakat her hafta 2 kere gidince batırdı. Yoksa ben eskiden onu çok begeniodum. Hatta hep buraya yaziodum cıktı diye. Son 2 senedir tek dediği tutmuo çok ufak şeyler. Ufak şeyleri bilio asıl konuda hep yanılıo. Artık kendisine her mevsim bir kere gidicem. Yilda 4 kere gerçi o bile cok

Aynen cnm. bende neslihan hanımla ilgibi bunu tespit ettim.
hatlar karışıyor
benim çok acil hukuki süreçte durumum vardı bilgi almak adına gittim
evet sağolsun yine verimli oldu ama 1 yıl ara verip gittiğim faldaki gibi değildi
sonuçta o da bir kul onunda sorunları var
bence yılda 2 git 4 çok karıştırmaması için seni unutması lazım diye düşünüyorum
neslihan hanımın falının ritmi bu ben bunu keşfettim

Aynen katılıorum. En son geçen ay gitmiştim. Bir daha planım kış sonu gitmek. Nasipse kış sonu giderim eğer çok darlanirsam arada bir toprağa baktiririm

Aynen katılıorum. En son geçen ay gitmiştim. Bir daha planım kış sonu gitmek. Nasipse kış sonu giderim eğer çok darlanirsam arada bir toprağa baktiririm
yani toprak moral için olabilir.şimdi sen çok belirtince aslında ben toprağa bir defa baktırdım çok olumlu iyi bir arkadaş da falı çıkmadı .
belki seninle enerjisi tuttu.

arkadasimdan cikan fal haberi getirdim. mirza bildi. ilginc sekilde surec dedigi gibi gitmedi hatta alakasi bile yok ama sonuc tam da dedigi gibi oldu.

arkadasimdan cikan fal haberi getirdim. mirza bildi. ilginc sekilde surec dedigi gibi gitmedi hatta alakasi bile yok ama sonuc tam da dedigi gibi oldu.
Mirza günündeyse ortamı çok kalabalık değilse bazı şeyleri biliyor
Orada fulya da fena değil.(yoklukta gidilir)

Arkadaşlar tünaydın bir değişiklik yapıp telefonda bakan Elif e bakrırdım. Eğitim durumumu işimi filan biraz bildi ama çoğu şeyde ben bilgi verdim anlık durum konusunda da öyle aşırı şaşıracağım şeyler söylemedi .Bana geleceğe yönelik çok olumlu konuşmadı bence aldığı fiyat tutarında bir fal değil kesinlikle isim vesaire bilemedi mesela ben biraz bilgi verdim konularla ilgili o tarz ücretler alan kişilerden daha şaşırtıcı bakımlar bekliyorum çünkü az fiyat değil ...30 dakika filan sürüyor o iyiydi ama beklentimin altında idi tekrar batıracağımı düşünmüyorum .

twitterdaki tarotçular da 3.kişiyi bilemediniz dedikleriniz çıkmadı diyince ben allah mıyım diye bir savunma yapıyorlar : D

telin sonu kaç cnm
bende bir elife baktırdım beyin okudu .fal sıfır

telin sonu kaç cnm
bende bir elife baktırdım beyin okudu .fal sıfır
10 57 olan herkesin genel olarak iyi dediği ama ben 300 tl lik bir fal bulamadım. Online sitedikilerden çok farklı birşey bilemedi. Bir işimi bildi onu da tarif etti ,burcu mu bildi,bir de eğitimin iyi yüksek dedi .Ama karşı tarafla ilgiili şeyleri ben söyledim anlattım dökemedi maalesef kahve baktırdım .Bir de terfi var dedi onu bütün herkes söylüyor ben ümitsizim hatta şu an imkansız gibi ama bakalım .

benim baktırdığım değil benmiki berbat ötesiydi ama buda iyi değilmiş
hatta buna baktıramadım diye üzülmüştüm
bende 250 tl çöpe attım

Kızlar şu telden bakan dilek hakkında yorum alabilir miyim?

Anda çıkıyo mu?
Gelecekten vazgeçtim anı bilsin yeter.

Merhaba arkadaşlar,
Nihal'e baktırdım. Maalesef anı bile bilemedi. Gelecekle ilgili yorumlarında ise çok yuvarlak cümleler kurdu. Bazi yakın tarihler verdi, pek ihtimal vermiyorum, ama çıkan bir şey olursa paylaşırım.

Cnm nihal çok uyanık bir kadın .
piyasa falcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…