- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Eskiden bana neslihan bilirdi fakat son iki senedir hep yanilior o kadar atti ki bana ama 4 ya da 5 ayda bir baktirinca iyiydi fakat her hafta 2 kere gidince batırdı. Yoksa ben eskiden onu çok begeniodum. Hatta hep buraya yaziodum cıktı diye. Son 2 senedir tek dediği tutmuo çok ufak şeyler. Ufak şeyleri bilio asıl konuda hep yanılıo. Artık kendisine her mevsim bir kere gidicem. Yilda 4 kere gerçi o bile cokYazdıklarınıza aynen katılıyorum. İyi olanda para hırsından saçmalıyor ve aslında yeteneğini de kaybediyor.
Beyin okuma anda eğer karşıdakinin beynini okuyabiliyorsa çok işe yarıyor yoksa o da artık bana saçma geliyor.
Benim fikirlerimi allayıp pullayıp bana satmak.
Bunun en güzel örneği ankarada sıladır.
Kadın için ben beyin okuyor dedikçe bir süre kimse inanmak istemedi sonra anlaşılınca patladı.
Bir zamanlar kuyruklar vardı artık kimse baktırmıyor.
Aynen cnm. bende neslihan hanımla ilgibi bunu tespit ettim.Eskiden bana neslihan bilirdi fakat son iki senedir hep yanilior o kadar atti ki bana ama 4 ya da 5 ayda bir baktirinca iyiydi fakat her hafta 2 kere gidince batırdı. Yoksa ben eskiden onu çok begeniodum. Hatta hep buraya yaziodum cıktı diye. Son 2 senedir tek dediği tutmuo çok ufak şeyler. Ufak şeyleri bilio asıl konuda hep yanılıo. Artık kendisine her mevsim bir kere gidicem. Yilda 4 kere gerçi o bile cok
Aynen katılıorum. En son geçen ay gitmiştim. Bir daha planım kış sonu gitmek. Nasipse kış sonu giderim eğer çok darlanirsam arada bir toprağa baktiririmAynen cnm. bende neslihan hanımla ilgibi bunu tespit ettim.
hatlar karışıyor
benim çok acil hukuki süreçte durumum vardı bilgi almak adına gittim
evet sağolsun yine verimli oldu ama 1 yıl ara verip gittiğim faldaki gibi değildi
sonuçta o da bir kul onunda sorunları var
bence yılda 2 git 4 çok karıştırmaması için seni unutması lazım diye düşünüyorum
neslihan hanımın falının ritmi bu ben bunu keşfettim
yani toprak moral için olabilir.şimdi sen çok belirtince aslında ben toprağa bir defa baktırdım çok olumlu iyi bir arkadaş da falı çıkmadı .Aynen katılıorum. En son geçen ay gitmiştim. Bir daha planım kış sonu gitmek. Nasipse kış sonu giderim eğer çok darlanirsam arada bir toprağa baktiririm
Valla bana hep olumsuz dedi ama doğruydu dedikleriyani toprak moral için olabilir.şimdi sen çok belirtince aslında ben toprağa bir defa baktırdım çok olumlu iyi bir arkadaş da falı çıkmadı .
belki seninle enerjisi tuttu.
Mirza günündeyse ortamı çok kalabalık değilse bazı şeyleri biliyorarkadasimdan cikan fal haberi getirdim. mirza bildi. ilginc sekilde surec dedigi gibi gitmedi hatta alakasi bile yok ama sonuc tam da dedigi gibi oldu.
Bana da tam tersi aşırı olumluydu ve çıkmadı???Valla bana hep olumsuz dedi ama doğruydu dedikleri
twitterdaki tarotçular da 3.kişiyi bilemediniz dedikleriniz çıkmadı diyince ben allah mıyım diye bir savunma yapıyorlar : DBenim hislerim belki daha aciktir. On yıllık veganim. Bu falcılar beni bitirdi. Hep yalan hep dolan bir de benimle iddialasiolar. Yok sende burdasın bende burdayım. Yok kartları yırtarım bu fal çıkmazsa falı bırakırım. Çıkmadı işte kimsenin ki hala orada oturuolar. Ya çıkmamasına da artık kizmiorum ya bari anı bilin. Soruorum bakın bu adamla yeni tanıştım malum yalanci çoğu erkek diorum var mı sevgilisi suyu buyu yok diolar. Hop adam nişanlı çıkıo. Ya bunu bilmek bile zor mu. An bu diyemiolar uzak dur sevgilisi var kandırıp seni çünkü ben bilmiorum aklımı okuyamio
telin sonu kaç cnmArkadaşlar tünaydın bir değişiklik yapıp telefonda bakan Elif e bakrırdım. Eğitim durumumu işimi filan biraz bildi ama çoğu şeyde ben bilgi verdim anlık durum konusunda da öyle aşırı şaşıracağım şeyler söylemedi .Bana geleceğe yönelik çok olumlu konuşmadı bence aldığı fiyat tutarında bir fal değil kesinlikle isim vesaire bilemedi mesela ben biraz bilgi verdim konularla ilgili o tarz ücretler alan kişilerden daha şaşırtıcı bakımlar bekliyorum çünkü az fiyat değil ...30 dakika filan sürüyor o iyiydi ama beklentimin altında idi tekrar batıracağımı düşünmüyorum .
10 57 olan herkesin genel olarak iyi dediği ama ben 300 tl lik bir fal bulamadım. Online sitedikilerden çok farklı birşey bilemedi. Bir işimi bildi onu da tarif etti ,burcu mu bildi,bir de eğitimin iyi yüksek dedi .Ama karşı tarafla ilgiili şeyleri ben söyledim anlattım dökemedi maalesef kahve baktırdım .Bir de terfi var dedi onu bütün herkes söylüyor ben ümitsizim hatta şu an imkansız gibi ama bakalım .telin sonu kaç cnm
bende bir elife baktırdım beyin okudu .fal sıfır
benim baktırdığım değil benmiki berbat ötesiydi ama buda iyi değilmiş10 57 olan herkesin genel olarak iyi dediği ama ben 300 tl lik bir fal bulamadım. Online sitedikilerden çok farklı birşey bilemedi. Bir işimi bildi onu da tarif etti ,burcu mu bildi,bir de eğitimin iyi yüksek dedi .Ama karşı tarafla ilgiili şeyleri ben söyledim anlattım dökemedi maalesef kahve baktırdım .Bir de terfi var dedi onu bütün herkes söylüyor ben ümitsizim hatta şu an imkansız gibi ama bakalım .
Bana çok yetersiz geldi çıkan da olmadı hiç.. sohbet eder gibi olasılıklı konuşuyorAnda çıkıyo mu?
Gelecekten vazgeçtim anı bilsin yeter.
Cnm çok teşekkür ederim bilgi için. bende konuşunca açıkçası yetersiz geldi ve baktırmak konusunda tereddüt ettim.Bana çok yetersiz geldi çıkan da olmadı hiç.. sohbet eder gibi olasılıklı konuşuyor
Cnm nihal çok uyanık bir kadın .Merhaba arkadaşlar,
Nihal'e baktırdım. Maalesef anı bile bilemedi. Gelecekle ilgili yorumlarında ise çok yuvarlak cümleler kurdu. Bazi yakın tarihler verdi, pek ihtimal vermiyorum, ama çıkan bir şey olursa paylaşırım.
Deneyimleyip ogrenmis oldum. Sanirim artik fal baktirmayacagim, bosa zaman ve para kaybi olarak gormeye basladim.Cnm nihal çok uyanık bir kadın .
piyasa falcısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?