en doğrusu kurtulsak keşke.Deneyimleyip ogrenmis oldum. Sanirim artik fal baktirmayacagim, bosa zaman ve para kaybi olarak gormeye basladim.
Yaa bu anı bilmek zorunda. Zaten fal benim için uyari olmalı şu kişiden uzak dur sevgilisi var demek gibi ayıp ya bunu bilememek. Gelecek değil ki butwitterdaki tarotçular da 3.kişiyi bilemediniz dedikleriniz çıkmadı diyince ben allah mıyım diye bir savunma yapıyorlar : D
Cnm çok teşekkür ederim bilgi için. bende konuşunca açıkçası yetersiz geldi ve baktırmak konusunda tereddüt e
Rica ederim kendisi çok kibar çok hoş bir kadın ama bana çok yetersiz gelmişti ve zaten çıkan da olmadı anda da iyi değildiCnm çok teşekkür ederim bilgi için. bende konuşunca açıkçası yetersiz geldi ve baktırmak konusunda tereddüt ettim.
Ben hiç beğenmedim beğenmeme nedenim ne fala bakış tarzı, nede yorumları, nede kişiliği tamamen bilmemesi var olan durumları netlikleri asla bilmiyor sadece kişilik karakterler üzerinden astrolojik burç yorumları yapıyo onu ben açıp internettende bakarım yaptığı iş asla medyumluk değil bir konuyla ilgili olan bir durumu yok olduğunu söyledi şöyle düşünün örneğin gözümün önünde bardak duruyo ama kendisi o bardağın orada olmadığını söylüyo. Başta olan bir durumu bilemediği söylediği için ben önümde bardak duruyo dememe rağmen hayır yok orda diyo görüyorum ama hayır yokKızlar şu telden bakan dilek hakkında yorum alabilir miyim?
Cnm bende anladım baktırmak için aradığımda kendine güveni olmayan, fal bu bak çıkmazsa bana sakın kızma diyen, çok kibar ancak falan zerre kadar anlamayan bir kadınla karşılaşınca çok şaşırdım ve bu yüzden sorma ihtiyacı hissettim. Kesinlikle 150tl vermem o kadına.Ben hiç beğenmedim beğenmeme nedenim ne fala bakış tarzı, nede yorumları, nede kişiliği tamamen bilmemesi var olan durumları netlikleri asla bilmiyor sadece kişilik karakterler üzerinden astrolojik burç yorumları yapıyo onu ben açıp internettende bakarım yaptığı iş asla medyumluk değil bir konuyla ilgili olan bir durumu yok olduğunu söyledi şöyle düşünün örneğin gözümün önünde bardak duruyo ama kendisi o bardağın orada olmadığını söylüyo. Başta olan bir durumu bilemediği söylediği için ben önümde bardak duruyo dememe rağmen hayır yok orda diyo görüyorum ama hayır yokyani bir ara ben acaba gördüğüm hersey hayalmi dedim artık kadına kibar olduğu için bişey demedim ama asla anı bilemeyen biri ve ısrarı iddialaşması beni oldukça rahatsız etti yani yanılmışım diyebilirdi
Zaten artık gelecekten vazgeçtik bari anı bilseler o da yoksa bilemeyen şarlatanları bir ayıklayalım şu piyasadan. Boş yere 100,200 TL ler vermeyelim.Yaa bu anı bilmek zorunda. Zaten fal benim için uyari olmalı şu kişiden uzak dur sevgilisi var demek gibi ayıp ya bunu bilememek. Gelecek değil ki bu
Bende kendisinden rica etmiştim sağolsun dün yazdı. Aradım hiç içime sinmedi. Kadının bildiği birşey olmadığı çok belli anca üniversite öğrencisi, hiç fal tecrübesi olmayan kızlara bakabilir o da kesinlikle 20tl den fazlaya bakamaz.Günaydın dostlar
Dilek hanım tarot bakan kibar hanım değil mi?
Bana herkesin söylediği ortak olan bir şey söyledi ki bunu zaten biliyordum ve boş yere baktırmayın derim…
Sahi,yanlış hatırlıyor da olabilirim ama vıctorialucas rumuzlu arkadaş ki kendisinin dilek hanımı beğendiğini yazdığını hatırlıyorum,evlenmişti aniden nerede çok merak ediyorum
Hayır ,yani derdim evlenmek falan da değil kesinlikle ,o işi yaptım ben,,,,en azından paylaşım yapsaydı
Cnm Neslihan hanım anı bilen bir kadın. Her zaman yazacağım Allah ondan razı olsun beni büyücü bir kadından kurtardı.Neslihan hanimin fiyat i nedir huc baktirnadim verimli olabilir mi
Ya evet çok tuhaf birşey oldu zaten bana dediki önce biraz bakıyım genel açılım sonra enerjimiz uymazsa devam edelim dedi genel açılım yaptı ama o genel açılımı hiç anlamadım burç yorumu yaptı :)) o yüzden bende devam edelim dedim sonra ne hayatımı bildi nede başka bişeyi var diyorum yok diyo ablacım var gözüme mi inanıyım sana mı diyorum e ben şimdi falımı değiştireyim ayıp olmaz mı dedi düşün :))) neyse ben o ara acil işlerim çıktı parayı unuttum ki asla unutmam bilmese de bende kalsın istemem beni aradı para için ertesi gün :)) bende hemen ilettim. Çok ayıp bari bilemedin en azından arama daha 1gün geçmişDilek hanımın şöyle dediğini hatırlıyorum
“Gereksizkontes hanım,sizden 100tl.alayım,yoksa fiyat 150tl.”
Canım benim yaaaa
Bırakın Allah aşkına
Değiştir ablacım diyecektiniz aslındaYa evet çok tuhaf birşey oldu zaten bana dediki önce biraz bakıyım genel açılım sonra enerjimiz uymazsa devam edelim dedi genel açılım yaptı ama o genel açılımı hiç anlamadım burç yorumu yaptı :)) o yüzden bende devam edelim dedim sonra ne hayatımı bildi nede başka bişeyi var diyorum yok diyo ablacım var gözüme mi inanıyım sana mı diyorum e ben şimdi falımı değiştireyim ayıp olmaz mı dedi düşün :))) neyse ben o ara acil işlerim çıktı parayı unuttum ki asla unutmam bilmese de bende kalsın istemem beni aradı para için ertesi gün :)) bende hemen ilettim. Çok ayıp bari bilemedin en azından arama daha 1gün geçmiş
Onun insta profilinde hikaye öne çıkanlarında fiyat bilgisi var bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?