İstanbul'da Fal - Falcılar

Cnm çok teşekkür ederim bilgi için. bende konuşunca açıkçası yetersiz geldi ve baktırmak konusunda tereddüt e

Cnm çok teşekkür ederim bilgi için. bende konuşunca açıkçası yetersiz geldi ve baktırmak konusunda tereddüt ettim.
Rica ederim kendisi çok kibar çok hoş bir kadın ama bana çok yetersiz gelmişti ve zaten çıkan da olmadı anda da iyi değildi

Kızlar şu telden bakan dilek hakkında yorum alabilir miyim?
Ben hiç beğenmedim beğenmeme nedenim ne fala bakış tarzı, nede yorumları, nede kişiliği tamamen bilmemesi var olan durumları netlikleri asla bilmiyor sadece kişilik karakterler üzerinden astrolojik burç yorumları yapıyo onu ben açıp internettende bakarım yaptığı iş asla medyumluk değil bir konuyla ilgili olan bir durumu yok olduğunu söyledi şöyle düşünün örneğin gözümün önünde bardak duruyo ama kendisi o bardağın orada olmadığını söylüyo. Başta olan bir durumu bilemediği söylediği için ben önümde bardak duruyo dememe rağmen hayır yok orda diyo görüyorum ama hayır yok yani bir ara ben acaba gördüğüm hersey hayalmi dedim artık kadına kibar olduğu için bişey demedim ama asla anı bilemeyen biri ve ısrarı iddialaşması beni oldukça rahatsız etti yani yanılmışım diyebilirdi

Youtube daki tarot videosu veya baska fal içerikli video çekenlere baktiran veya youtube araciligiylaa bakim yaptirip memnun kalan var mi

Bi kanal var videoların dada zaten pembe tablocu degil geneli hep pembw tablocu yani izleyiciye istedigini veriyor necmiye ablayi bekliyorum ama bi sans veresim var memnun kalirsam buraya yazarim . Bu arada 100 defa biraktigimi yazip 100 defa yeni insan ariyorum guvenemiyorumda artık.

Cnm bende anladım baktırmak için aradığımda kendine güveni olmayan, fal bu bak çıkmazsa bana sakın kızma diyen, çok kibar ancak falan zerre kadar anlamayan bir kadınla karşılaşınca çok şaşırdım ve bu yüzden sorma ihtiyacı hissettim. Kesinlikle 150tl vermem o kadına.
Eliften ağzım iyi yandı 250tl yi çöpe atınca artık iyice sormadan baktırmam.
Zaten bu telden fal bakmayı ancak varlıkları olanlar yapabiliyor gerisi kart açıp yorumlamak.

Günaydın dostlar
Dilek hanım tarot bakan kibar hanım değil mi?
Bana herkesin söylediği ortak olan bir şey söyledi ki bunu zaten biliyordum ve boş yere baktırmayın derim…
Sahi,yanlış hatırlıyor da olabilirim ama vıctorialucas rumuzlu arkadaş ki kendisinin dilek hanımı beğendiğini yazdığını hatırlıyorum,evlenmişti aniden nerede çok merak ediyorum
Hayır ,yani derdim evlenmek falan da değil kesinlikle ,o işi yaptım ben,,,,en azından paylaşım yapsaydı

Yaa bu anı bilmek zorunda. Zaten fal benim için uyari olmalı şu kişiden uzak dur sevgilisi var demek gibi ayıp ya bunu bilememek. Gelecek değil ki bu
Zaten artık gelecekten vazgeçtik bari anı bilseler o da yoksa bilemeyen şarlatanları bir ayıklayalım şu piyasadan. Boş yere 100,200 TL ler vermeyelim.

Dilek hanımın şöyle dediğini hatırlıyorum
“Gereksizkontes hanım,sizden 100tl.alayım,yoksa fiyat 150tl.”
Canım benim yaaaa
Bırakın Allah aşkına

Bende kendisinden rica etmiştim sağolsun dün yazdı. Aradım hiç içime sinmedi. Kadının bildiği birşey olmadığı çok belli anca üniversite öğrencisi, hiç fal tecrübesi olmayan kızlara bakabilir o da kesinlikle 20tl den fazlaya bakamaz.

Birde size bir uyarıda bulunayım, burada sanırım üç farklı elif var ben telin sonu 51 11olan elife baktırdım hatta hanımefendi 300tl den bakıyormuş arkadaşın adını verince 250 dan baktı.
Sakın o kadına inanın baktırmayın. Tamamen beyin okuyor.Elifler karışmasın iyice sorun çünkü galiba başka bir elifte 300tl bilginiz olsun.

Neslihan hanimin fiyat i nedir huc baktirnadim verimli olabilir mi
Cnm Neslihan hanım anı bilen bir kadın. Her zaman yazacağım Allah ondan razı olsun beni büyücü bir kadından kurtardı.
Anı kesinlikle biliyor. Yani sevdiğin kişinin aklında kim var, neyi planlıyor.... İstedim rahatlıkla söyler ama gerçekleri söyleyince benim gibi üzülme.

Dilek hanımın şöyle dediğini hatırlıyorum
“Gereksizkontes hanım,sizden 100tl.alayım,yoksa fiyat 150tl.”
Canım benim yaaaa
Bırakın Allah aşkına
Ya evet çok tuhaf birşey oldu zaten bana dediki önce biraz bakıyım genel açılım sonra enerjimiz uymazsa devam edelim dedi genel açılım yaptı ama o genel açılımı hiç anlamadım burç yorumu yaptı :)) o yüzden bende devam edelim dedim sonra ne hayatımı bildi nede başka bişeyi var diyorum yok diyo ablacım var gözüme mi inanıyım sana mı diyorum e ben şimdi falımı değiştireyim ayıp olmaz mı dedi düşün :))) neyse ben o ara acil işlerim çıktı parayı unuttum ki asla unutmam bilmese de bende kalsın istemem beni aradı para için ertesi gün :)) bende hemen ilettim. Çok ayıp bari bilemedin en azından arama daha 1gün geçmiş

Falcı dediğin çok ukala olmayacak (kimi falcı bunu hava atıp, ben üstünümü göstermek için yapıyor) ancak kendinede güvenecek. Böyle tereddütlü bakımlara para vermek enayice hissettiriyor bana artık.

Ayrıca,hayatında olumlu durumlar olan biri neden baktırsın fal…
Gerçi artık gerçekten gereksiz buluyorum ama Neslihan hanımı merak ettim sadece

Değiştir ablacım diyecektiniz aslında
Ben kendisine,kendi oturduğu evdeki eşyalarla ve fiziki görüntüsüyle ilgili düşüncelerimi söyledim çok şaşırdı zira dediklerimin doğru olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…