İstanbul'da Fal - Falcılar

Sütlükahve Neslihan mı Mandal Toprak mı ne diyorsunuz ? Birini denemek istiyorum ama karar veremedim ?

Sütlükahve Neslihan mı Mandal Toprak mı ne diyorsunuz ? Birini denemek istiyorum ama karar veremedim ?
Neslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biri

Neslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biri

olmadı o zaman ya ben zaten beynimdekilerden kaçıyorum :)

Ama kuzun idda etmiş olmak istemem de benim yaşadığım olayı biliyorum
Ben kesinlikle reklam yapmam biliyorsunuz
Gerçekten beni kurtardı kadın bak bu konuda kendisine minnettarım
İsmini zikretmeyeceğim o şarlatan beni elinde oyuncak etmişti neslihan hanım beni uyardı ve herşey dediği gibiymiş.
Zaten gelecekte bilmek gibi bir durum iddalı olur ama anda iyiydir.

bakın zeynep çatlak olabilir ama anda o da beni uyarmıştı ve dediği şeyleri yaşamıştım

Cnm bu dediğin nikoya % 100 uyuyar ama neslihanda ben birebir şahit oldum

Ben Zeynep'e bir kere baktırdım ve çıkmadı :)
Cnm olabilir zaten çok bişey demez sadece belli şeyleri tekrarlar
Ortamı kalablık çocuk filan kafası karışık olabilir
Çok birşey bekleme ama birkaç kelime işte
Ne bileyim bıktım artık bu fal işinden ya
Kurtuluruz umarım.

Mesela niko inanılmaz iddalıdır.
Kabustan beter falı var
Dedikleride çıkmadı yani???
Zaten çıkmasın çok kötüydü

Zeynep sadece an daki duygulari okur karsi tarafin. Bende bi iki dedigi cikti. Naktanin dediklerini cok yasadim. Elifsucan da anda gecmis iyi.

Zeynep sadece an daki duygulari okur karsi tarafin. Bende bi iki dedigi cikti. Naktanin dediklerini cok yasadim. Elifsucan da anda gecmis iyi.

Burada Nakta çok övüldü ama soruları ben sorduktan sonra ana konuyu vermiş oluyorum diye düşündüm hep o yüzden de denemedim Toprak yada Neslihan ikisi arasında kararsızım

Burada Nakta çok övüldü ama soruları ben sorduktan sonra ana konuyu vermiş oluyorum diye düşündüm hep o yüzden de denemedim Toprak yada Neslihan ikisi arasında kararsızım
Cnm bu nakta nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…