Neslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biriSütlükahve Neslihan mı Mandal Toprak mı ne diyorsunuz ? Birini denemek istiyorum ama karar veremedim ?
Neslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biri
Ama kuzun idda etmiş olmak istemem de benim yaşadığım olayı biliyorumNeslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biri
bakın zeynep çatlak olabilir ama anda o da beni uyarmıştı ve dediği şeyleri yaşamıştım
Cnm bu dediğin nikoya % 100 uyuyar ama neslihanda ben birebir şahit oldumNeslihan sadece beyin okuyo ama sadece :)) bunun için sana garanti verebilirim hatta şöyle sadece senin karşı tarafın yada başkalaırının asla senin düşünce ve korkularına göre bakan biri
Cnm olabilir zaten çok bişey demez sadece belli şeyleri tekrarlarBen Zeynep'e bir kere baktırdım ve çıkmadı :)
Dur şimdi haram para bosver, zaten bizim yaptığımız da ayrı bir hastalıkBen bu fal işine mi başlasam bilemedim şimdi
Cnm olabilir zaten çok bişey demez sadece belli şeyleri tekrarlar
Ortamı kalablık çocuk filan kafası karışık olabilir
Çok birşey bekleme ama birkaç kelime işte
Ne bileyim bıktım artık bu fal işinden ya
Kurtuluruz umarım.
Zeynep sadece an daki duygulari okur karsi tarafin. Bende bi iki dedigi cikti. Naktanin dediklerini cok yasadim. Elifsucan da anda gecmis iyi.
Pembegül Hanımcım öyle demeyin,kadınlar kulübü üyelerine yüzde elli indirim yapacağımDur şimdi haram para bosver, zaten bizim yaptığımız da ayrı bir hastalıkikinci bi belaya bulasma
Cnm bu nakta nerede ?Burada Nakta çok övüldü ama soruları ben sorduktan sonra ana konuyu vermiş oluyorum diye düşündüm hep o yüzden de denemedim Toprak yada Neslihan ikisi arasında kararsızım
Biliyorsanız hiç sorun değil.Baktırabiliriz.Pembegül Hanımcım öyle demeyin,kadınlar kulübü üyelerine yüzde elli indirim yapacağım
Canim bence bi dene bana sorduklarim disinda da cok sey soylediBurada Nakta çok övüldü ama soruları ben sorduktan sonra ana konuyu vermiş oluyorum diye düşündüm hep o yüzden de denemedim Toprak yada Neslihan ikisi arasında kararsızım
Bayağı tecrübe kazandım canımBiliyorsanız hiç sorun değil.Baktırabiliriz.
Nakta instagram fal nakta cogu seyi bildi ama en son baktirdigim konuyla ilgili olumsuz konustu onun dedigi gibi olmadiCnm bu nakta nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?