İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu nakta instagramda fal nakta yazan mı?kıvırcık saçlı bir kadın resmi olan

7 eylüle kadar bakmıyormuş.(nakta)
ücret değişecekmiş?

Nakta instagram fal nakta cogu seyi bildi ama en son baktirdigim konuyla ilgili olumsuz konustu onun dedigi gibi olmadi
Aynı şey bende de oldu zaten sorunda bu asıl konuyla ilgili en önemli konularda yanılması birinin bana göre fal baktığı anlamına asla gelmiyo. Sanırım bu konuda en iyi yine Rita

Canim bence bi dene bana sorduklarim disinda da cok sey soyledi

Ben birkaç kez yazdım en son sizin isteklerinize cevap veremeyebilirim çünkü siz online bir fal talep ediyorsunuz size yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum demişti çalışma şekli sesli kayıt şeklinde olduğu için :)

Bana da bu saçma geldi.bir de 7 eylüle kadar bakmıyormuş.ücretimi de arttıracağım dedi.
Kendini ne sanıyor acaba???
Bu ukalalık yapanlarada ayrı ifrit oluyorum.
Sanki kimdir? nedir?
artı ses kaydı ne?
ben daima falı bakanla etkileşim içinde olmayı tercih ederim bilhassa yüzyüze olmalı,enerjisini hissetmeliyim.
Kısacası ben vazgeçtim

Nakta biraz oyle maalesef

Nak
Cnm böyle çok müşteri kaybeder ama
Sonuçta bilen tek o değil yani
Evet canim tarzini degistirmesi lazim bencede

Bende böyle düşünüyorum hadi pandemi falan telefonla oldu ama benim bildiğim fal yüz yüze olur ?

Bilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizla

Bilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizla
Buna gerçekten çok ama çok şaşırdım.
Bilmemesine inkan yok
Ozaman aklıma tek birşey geldi
Kız yada çocukta koruma vs işlem varsa göremiyorlar bilgin olsun

Şimdi bende koruma var ve o canavar kadında beni göremiyor işlem yapamıyor ki yapabilse çok sıkıntı yaratır (gerçi yemez bende boş değilim de ) bunun için dedim korumaları olabilir.
Kızlar şimdi kaybetmemek için hergün hacıda hocada malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…