Anladığım kadarıyla birkaç falı çıkanlardanNakta instagram fal nakta cogu seyi bildi ama en son baktirdigim konuyla ilgili olumsuz konustu onun dedigi gibi olmadi
Evet.Zeynep icin soruyorum karsi tarafin dusuncelerini onun agzindan duyan oldumu?
Aynı şey bende de oldu zaten sorunda bu asıl konuyla ilgili en önemli konularda yanılması birinin bana göre fal baktığı anlamına asla gelmiyo. Sanırım bu konuda en iyi yine RitaNakta instagram fal nakta cogu seyi bildi ama en son baktirdigim konuyla ilgili olumsuz konustu onun dedigi gibi olmadi
Sesli kahkaha ile koptum şu anPembegül Hanımcım öyle demeyin,kadınlar kulübü üyelerine yüzde elli indirim yapacağım
Ritanin ucreti nedirAynı şey bende de oldu zaten sorunda bu asıl konuyla ilgili en önemli konularda yanılması birinin bana göre fal baktığı anlamına asla gelmiyo. Sanırım bu konuda en iyi yine Rita
Cnm bu nakta nerede ?
Canim bence bi dene bana sorduklarim disinda da cok sey soyledi
Bana da bu saçma geldi.bir de 7 eylüle kadar bakmıyormuş.ücretimi de arttıracağım dedi.Ben birkaç kez yazdım en son sizin isteklerinize cevap veremeyebilirim çünkü siz online bir fal talep ediyorsunuz size yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum demişti çalışma şekli sesli kayıt şeklinde olduğu için :)
Nakta biraz oyle maalesefBana da bu saçma geldi.bir de 7 eylüle kadar bakmıyormuş.ücretimi de arttıracağım dedi.
Kendini ne sanıyor acaba???
Bu ukalalık yapanlarada ayrı ifrit oluyorum.
Sanki kimdir? nedir?
artı ses kaydı ne?
ben daima falı bakanla etkileşim içinde olmayı tercih ederim bilhassa yüzyüze olmalı,enerjisini hissetmeliyim.
Kısacası ben vazgeçtim
Cnm böyle çok müşteri kaybeder amaNakta biraz oyle maalesef
NakBana da bu saçma geldi.bir de 7 eylüle kadar bakmıyormuş.ücretimi de arttıracağım dedi.
Sanki kimdir? nedir?
artı ses kaydı ne?
ben daima falı bakanla etkileşim içinde olmayı tercih ederim bilhassa yüzyüze olmalı,enerjisini hissetmeliyim.
Kısacası ben vazgeçtim
Evet canim tarzini degistirmesi lazim bencedeCnm böyle çok müşteri kaybeder ama
Sonuçta bilen tek o değil yani
Bana da bu saçma geldi.bir de 7 eylüle kadar bakmıyormuş.ücretimi de arttıracağım dedi.
Sanki kimdir? nedir?
artı ses kaydı ne?
Kısacası ben vazgeçtim
Neslihan’ın numarası varsa atar mısınız yada nasıl ulaşabilirim kendisine
Bilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizlaCnm Neslihan hanım anı bilen bir kadın. Her zaman yazacağım Allah ondan razı olsun beni büyücü bir kadından kurtardı.
Anı kesinlikle biliyor. Yani sevdiğin kişinin aklında kim var, neyi planlıyor.... İstedim rahatlıkla söyler ama gerçekleri söyleyince benim gibi üzülme.
ToprakSütlükahve Neslihan mı Mandal Toprak mı ne diyorsunuz ? Birini denemek istiyorum ama karar veremedim ?
Buna gerçekten çok ama çok şaşırdım.Bilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?