- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Öle birşey olabilir mi ki bilmiorum 466 kişiye baktirmistim defterim vardı yaziodum. Sadece birkaç kişi ucundan tutturmuş. Toprak arkasında bir kadın var sanki sen yine dikkatli ol demiş necmiye abla bu adam sana kazık atacak demiş. Kadından bahseden olmamış bile bu kadar fal içindeBuna gerçekten çok ama çok şaşırdım.
Bilmemesine inkan yok
Ozaman aklıma tek birşey geldi
Kız yada çocukta koruma vs işlem varsa göremiyorlar bilgin olsun
Evet o kişi bana özelden yazdı bilen kişi tarot bakan Dilek hanım dediGünaydın dostlar
Dilek hanım tarot bakan kibar hanım değil mi?
Bana herkesin söylediği ortak olan bir şey söyledi ki bunu zaten biliyordum ve boş yere baktırmayın derim…
Sahi,yanlış hatırlıyor da olabilirim ama vıctorialucas rumuzlu arkadaş ki kendisinin dilek hanımı beğendiğini yazdığını hatırlıyorum,evlenmişti aniden nerede çok merak ediyorum
Hayır ,yani derdim evlenmek falan da değil kesinlikle ,o işi yaptım ben,,,,en azından paylaşım yapsaydı
Hatta diğer kişide iskambil bakan emine hanım mışEvet o kişi bana özelden yazdı bilen kişi tarot bakan Dilek hanım dedi
Cnm o kız korum ,bağlama vs yapmıştır ondan kapalı görülürÖle birşey olabilir mi ki bilmiorum 466 kişiye baktirmistim defterim vardı yaziodum. Sadece birkaç kişi ucundan tutturmuş. Toprak arkasında bir kadın var sanki sen yine dikkatli ol demiş necmiye abla bu adam sana kazık atacak demiş. Kadından bahseden olmamış bile bu kadar fal içinde
Evet kızcağız bana da yazdı .doğru ama kadın boş biri sanki ben kesinlikle baktırmamHatta diğer kişide iskambil bakan emine hanım mış
Ben de bu bakim yapanları anlamıyorum anlik insanı hisleri ile mi bakıyorlar da hissettikleri kadar konuşuyorlar kime ne kadar tutarsa artık veya o an varlıkları ne derse o mu bilemedim ama varlığı olan da belli oluyor deli gibi bisey oluyorlar. Esirikli sinirli vs... bisey bilmedikleri kesin de artıkBilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizla
Öle birşey olabilir mi ki bilmiorum 466 kişiye baktirmistim defterim vardı yaziodum. Sadece birkaç kişi ucundan tutturmuş. Toprak arkasında bir kadın var sanki sen yine dikkatli ol demiş necmiye abla bu adam sana kazık atacak demiş. Kadından bahseden olmamış bile bu kadar fal içinde
Necmiye ablaya bende baktirmak istiyorumÖle birşey olabilir mi ki bilmiorum 466 kişiye baktirmistim defterim vardı yaziodum. Sadece birkaç kişi ucundan tutturmuş. Toprak arkasında bir kadın var sanki sen yine dikkatli ol demiş necmiye abla bu adam sana kazık atacak demiş. Kadından bahseden olmamış bile bu kadar fal içinde
Kimse bilemedi mi pembegül hanım ?Gitti benim canimmmm paralar
Yok bende de önemli konuyu bilen kimse olmadı bende en önemli konu is. Bekarım ben yok karşıma şu çıkacakmış yok bu çıkacakmış oyle biri de çıkmadı. Kalanlar fasa fiso onu biz birbirimizi görsek biz de tuttururuzKimse bilemedi mi pembegül hanım ?
Ya bende bekarım sürekli girecek üst üste taliplerimden bahsediyorlar ne gelen var ne giden en son Çorumlu Yasemin’e baktırmıştınız oda mı tutturamadıYok bende de önemli konuyu bilen kimse olmadı bende en önemli konu is. Bekarım ben yok karşıma şu çıkacakmış yok bu çıkacakmış oyle biri de çıkmadı. Kalanlar fasa fiso onu biz birbirimizi görsek biz de tuttururuz
Yok corumlu yasemin ( sana bisey sormuyor kendi gordugunu anlatiyor bir kerelik baktirdim)_ Turan leyla (cani isterse karsidakinin cigerini:)) ama canı isteyecek dobra bi kadin) _ bi de biz bi Pınar bulduk ulaşılması zor bi kez baktirdim bi daha nasip olmadi o beni etkiledi ykm Pınar diyorlar ama fal gurmesi bi arkadasimiz begenmedi ondan bisey diyemiyorum kefil olamadim _ bi de turuncu irem ama İremi de beğenmeyen oluyor tabi.. bu dördü bi de beklemede gülistan (tamam fali 500 etmez bi kere böyle bi kaza oldu:) etti beş... Bir de ankara da bi Rukiye vardı onu ben es kaza kizilaydan tunaliya giderken buldum rastladım baktirayim dedim o da bisey sormadı pat pat sonra o da kayboldu aynı şeyleri anlattılar ama benim hayallerimi mi okudular benim düşüncelerimi mi... yoksa kader bi yerde görünüre düşüyor melekler konuşuyor yakın zamanı vs bilgi mi alıyorlar bilemedim zaten en önemli konular bi çıksın hemen çıkanı yazarim gaybi tabi ki Allah bilir ama gayb da ikiye ayrılıyor kısmı gayb ve mutlak gayb. Sadece Allah in bildiği ayrı bildirdiği ayrı da biz yasak alana giriyoruz sıkıntı o zararı bize çok oluyorYa bende bekarım sürekli girecek üst üste taliplerimden bahsediyorlar ne gelen var ne giden en son Çorumlu Yasemin’e baktırmıştınız oda mı tutturamadı
Evet tutmadı. Kadından bahseden çok çok az ucundan toprak olmuş o da sanki bir kadın var arkasında sen yine dikkatli ol demiş.Ben de bu bakim yapanları anlamıyorum anlik insanı hisleri ile mi bakıyorlar da hissettikleri kadar konuşuyorlar kime ne kadar tutarsa artık veya o an varlıkları ne derse o mu bilemedim ama varlığı olan da belli oluyor deli gibi bisey oluyorlar. Esirikli sinirli vs... bisey bilmedikleri kesin de artıkherhalde analizi iyi yapana fal tuttu diyoruz.
466 kişiye baktırdın biri bile tutturamadı oooo bu fal isi tümden bitik
pınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.Yok corumlu yasemin ( sana bisey sormuyor kendi gordugunu anlatiyor bir kerelik baktirdim)_ Turan leyla (cani isterse karsidakinin cigerini:)) ama canı isteyecek dobra bi kadin) _ bi de biz bi Pınar bulduk ulaşılması zor bi kez baktirdim bi daha nasip olmadi o beni etkiledi ykm Pınar diyorlar ama fal gurmesi bi arkadasimiz begenmedi ondan bisey diyemiyorum kefil olamadim _ bi de turuncu irem ama İremi de beğenmeyen oluyor tabi.. bu dördü bi de beklemede gülistan (tamam fali 500 etmez bi kere böyle bi kaza oldu:) etti beş... Bir de ankara da bi Rukiye vardı onu ben es kaza kizilaydan tunaliya giderken buldum rastladım baktirayim dedim o da bisey sormadı pat pat sonra o da kayboldu aynı şeyleri anlattılar ama benim hayallerimi mi okudular benim düşüncelerimi mi... yoksa kader bi yerde görünüre düşüyor melekler konuşuyor yakın zamanı vs bilgi mi alıyorlar bilemedim zaten en önemli konular bi çıksın hemen çıkanı yazarim gaybi tabi ki Allah bilir ama gayb da ikiye ayrılıyor kısmı gayb ve mutlak gayb. Sadece Allah in bildiği ayrı bildirdiği ayrı da biz yasak alana giriyoruz sıkıntı o zararı bize çok oluyor
Asla önermediğim gayriciddi seviyesiz fal bakan birisi ve tamamen sallamıştı bende hiçbirisi çıkmadıHavin hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bu ara fal kriziniz geldiyse eğer en beğendiğim Çorumlu yasemin oldu gerçekten seviyeli ve ne görüyorsa onu söylüyor güzel analiz yapıyor ama gelecek de henüz çıkan olmadı ama bence denenebilirAsla önermediğim gayriciddi seviyesiz fal bakan birisi ve tamamen sallamıştı bende hiçbirisi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?