İstanbul'da Fal - Falcılar

Buna gerçekten çok ama çok şaşırdım.
Bilmemesine inkan yok
Ozaman aklıma tek birşey geldi
Kız yada çocukta koruma vs işlem varsa göremiyorlar bilgin olsun
Öle birşey olabilir mi ki bilmiorum 466 kişiye baktirmistim defterim vardı yaziodum. Sadece birkaç kişi ucundan tutturmuş. Toprak arkasında bir kadın var sanki sen yine dikkatli ol demiş necmiye abla bu adam sana kazık atacak demiş. Kadından bahseden olmamış bile bu kadar fal içinde

Evet o kişi bana özelden yazdı bilen kişi tarot bakan Dilek hanım dedi

Bu arada sürekli aynı kadınlan bahsetme nedenim burada hesabı var ve okuyor
Kusura bakamayın

Cnm o kız korum ,bağlama vs yapmıştır ondan kapalı görülür

Bilseydi sevgilimin beni aldatıp nişanlandığını bilirdi. Belki 10 ay göremedi bak bunlar bunlar oldu dedim o zamanda hayır yok dedi sonuç evlendi o kizla
Ben de bu bakim yapanları anlamıyorum anlik insanı hisleri ile mi bakıyorlar da hissettikleri kadar konuşuyorlar kime ne kadar tutarsa artık veya o an varlıkları ne derse o mu bilemedim ama varlığı olan da belli oluyor deli gibi bisey oluyorlar. Esirikli sinirli vs... bisey bilmedikleri kesin de artık herhalde analizi iyi yapana fal tuttu diyoruz.
466 kişiye baktırdın biri bile tutturamadı oooo bu fal isi tümden bitik

Necmiye ablaya bende baktirmak istiyorum

Ya bende bekarım sürekli girecek üst üste taliplerimden bahsediyorlar ne gelen var ne giden en son Çorumlu Yasemin’e baktırmıştınız oda mı tutturamadı

Ya bende bekarım sürekli girecek üst üste taliplerimden bahsediyorlar ne gelen var ne giden en son Çorumlu Yasemin’e baktırmıştınız oda mı tutturamadı
Yok corumlu yasemin ( sana bisey sormuyor kendi gordugunu anlatiyor bir kerelik baktirdim)_ Turan leyla (cani isterse karsidakinin cigerini:)) ama canı isteyecek dobra bi kadin) _ bi de biz bi Pınar bulduk ulaşılması zor bi kez baktirdim bi daha nasip olmadi o beni etkiledi ykm Pınar diyorlar ama fal gurmesi bi arkadasimiz begenmedi ondan bisey diyemiyorum kefil olamadim _ bi de turuncu irem ama İremi de beğenmeyen oluyor tabi.. bu dördü bi de beklemede gülistan (tamam fali 500 etmez bi kere böyle bi kaza oldu:) etti beş... Bir de ankara da bi Rukiye vardı onu ben es kaza kizilaydan tunaliya giderken buldum rastladım baktirayim dedim o da bisey sormadı pat pat sonra o da kayboldu aynı şeyleri anlattılar ama benim hayallerimi mi okudular benim düşüncelerimi mi... yoksa kader bi yerde görünüre düşüyor melekler konuşuyor yakın zamanı vs bilgi mi alıyorlar bilemedim zaten en önemli konular bi çıksın hemen çıkanı yazarim gaybi tabi ki Allah bilir ama gayb da ikiye ayrılıyor kısmı gayb ve mutlak gayb. Sadece Allah in bildiği ayrı bildirdiği ayrı da biz yasak alana giriyoruz sıkıntı o zararı bize çok oluyor

Evet tutmadı. Kadından bahseden çok çok az ucundan toprak olmuş o da sanki bir kadın var arkasında sen yine dikkatli ol demiş.

Bana şimdi evlenmiş eski sevgilin diolar o zaman lazımdı bu bilgi şimdi napiyim bu bilgiyi ben. Olan olmuş biten bitmiş. Ben bu sayfayı bir müddet kapatıcam. Ayda bire indirsem iyi yine

pınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.
Gerçi eskişehir kadriyeyi 3 sene bekleyip hayalkırıklığını yaşayınca bunada değmez gibi geliyor

Havin hakkında neler düşünüyorsunuz?

Asla önermediğim gayriciddi seviyesiz fal bakan birisi ve tamamen sallamıştı bende hiçbirisi çıkmadı
Bu ara fal kriziniz geldiyse eğer en beğendiğim Çorumlu yasemin oldu gerçekten seviyeli ve ne görüyorsa onu söylüyor güzel analiz yapıyor ama gelecek de henüz çıkan olmadı ama bence denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…