İstanbul'da Fal - Falcılar

pınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.
Gerçi eskişehir kadriyeyi 3 sene bekleyip hayalkırıklığını yaşayınca bunada değmez gibi geliyor
Ya o kadriyenin falına baktirinca tontis tatlı teyze ama ev kahvesi fali gibi bakıyor demiştim o kadın bana sen dedi kendi alanın üzerine de bir eğitim daha alıp sanki bu dalda da biseyler yapacaksın dedi ne salladı ya dedim benim iki mesleğim var birinden cok istediğim yeri istiyorum. Kadriyenin dediği şeyi aylar sonra yaşadım döviz ve borsa eğitimi alıp borsaya girdim ama diğer konularda ne dedi unuttum

bende çıkmaz sanmam
izmire taşınma filan uçuk şeyler demişti

Bana şimdi evlenmiş eski sevgilin diolar o zaman lazımdı bu bilgi şimdi napiyim bu bilgiyi ben. Olan olmuş biten bitmiş. Ben bu sayfayı bir müddet kapatıcam. Ayda bire indirsem iyi yine
Seninkinin kader görüntüsü yeni mi belirdi acaba? Belki de son baktırdıklarin daha iyi medyumlardir

Çorumlu Yasemin bana tarih vermedi olay akışın bu dedi 20 dakika kendi anlattı bi beş dakika ben sordum ama görmediğine ben onu göremiyorum dedi, sorularımın bazilarinin cevabını vermedi ben gördüklerimi anlattım gibi net konuştu ben de yormadim Onun da bakim tarzı o demek ki.

sonuç yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…