- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Berbat kesinlikle gitme parana yazık. Bama anı bile bilemedi. Düşün yani.Havin hakkında neler düşünüyorsunuz?
Evet ama 1 aya zor randevu veriyor.çorumlu yasemin telden mi bakıyor
iletişimini ve ücret bilgisini alabilir miyim?özeldenEvet ama 1 aya zor randevu veriyor.
Ya o kadriyenin falına baktirinca tontis tatlı teyze ama ev kahvesi fali gibi bakıyor demiştim o kadın bana sen dedi kendi alanın üzerine de bir eğitim daha alıp sanki bu dalda da biseyler yapacaksın dedi ne salladı ya dedim benim iki mesleğim var birinden cok istediğim yeri istiyorum. Kadriyenin dediği şeyi aylar sonra yaşadım döviz ve borsa eğitimi alıp borsaya girdim ama diğer konularda ne dedi unuttumpınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.
Gerçi eskişehir kadriyeyi 3 sene bekleyip hayalkırıklığını yaşayınca bunada değmez gibi geliyor
O bana bi tarih verdi bekliyorum son bir aypınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.
Gerçi eskişehir kadriyeyi 3 sene bekleyip hayalkırıklığını yaşayınca bunada değmez gibi geliyor
bende çıkmaz sanmamYa o kadriyenin falına baktirinca tontis tatlı teyze ama ev kahvesi fali gibi bakıyor demiştim o kadın bana sen dedi kendi alanın üzerine de bir eğitim daha alıp sanki bu dalda da biseyler yapacaksın dedi ne salladı ya dedim benim iki mesleğim var birinden cok istediğim yeri istiyorum. Kadriyenin dediği şeyi aylar sonra yaşadım döviz ve borsa eğitimi alıp borsaya girdim ama diğer konularda ne dedi unuttum
Ya ben biseyi hatırlıyorum ya çok tatlı kadınmış ama ne yavan falcı diyerek kapatıp hatta o kısma takilmistim o kısmı tahmin edip tutturdubende çıkmaz sanmam
izmire taşınma filan uçuk şeyler demişti
Evet ben de 1 ay mı ne bekledim corumluyuEvet ama 1 aya zor randevu veriyor.
sanırım bu doğruYa bi de biz çok üst tak tak konuşan tiplere de baktirdik Ya bazısı kesmiyor bizi
çıktı mı?Evet ben de 1 ay mı ne bekledim corumluyu
Seninkinin kader görüntüsü yeni mi belirdi acaba? Belki de son baktırdıklarin daha iyi medyumlardirBana şimdi evlenmiş eski sevgilin diolar o zaman lazımdı bu bilgi şimdi napiyim bu bilgiyi ben. Olan olmuş biten bitmiş. Ben bu sayfayı bir müddet kapatıcam. Ayda bire indirsem iyi yine
Çorumlu Yasemin bana tarih vermedi olay akışın bu dedi 20 dakika kendi anlattı bi beş dakika ben sordum ama görmediğine ben onu göremiyorum dedi, sorularımın bazilarinin cevabını vermedi ben gördüklerimi anlattım gibi net konuştu ben de yormadim Onun da bakim tarzı o demek ki.çıktı mı?
sonuç yok mu?Çorumlu Yasemin bana tarih vermedi olay akışın bu dedi 20 dakika kendi anlattı bi beş dakika ben sordum ama görmediğine ben onu göremiyorum dedi, sorularımın bazilarinin cevabını vermedi ben gördüklerimi anlattım gibi net konuştu ben de yormadim Onun da bakim tarzı o demek ki.
Merhaba siz Zeynep’e ve Naktaya fal baktırdınız mı hiç? Naktaya baktırsam mı diye düşünüyorum da anı bile bilmiyorsa gerek yok o sebeple soruyorum.Berbat kesinlikle gitme parana yazık. Bama anı bile bilemedi. Düşün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?