nakta 7 eylülden sonra zamlı olarak bakım alıyorum dedi???Merhaba siz Zeynep’e ve Naktaya fal baktırdınız mı hiç? Naktaya baktırsam mı diye düşünüyorum da anı bile bilmiyorsa gerek yok o sebeple soruyorum.
pınara ben bir türlü baktıramadım. zamanında çok duymuştum.
Gerçi eskişehir kadriyeyi 3 sene bekleyip hayalkırıklığını yaşayınca bunada değmez gibi geliyor
kısmen diyebilirimKadriye çıkmadı mı sende ?
kısmen diyebilirim
o dönem dediklerinin bir kısmı (pek önemli değil) çıktı önemli konular yine yok
taşınma vs
artı benim beklediğim bir durumu bilemedi mesela
10 ay boyunca nişanlandığını göremediler. Evleneceğini bilemediler. Daha şimdi evlenmiş diolar. Yok kimse birşey bilmio. Şimdi de arar diolar ben numaramı adresimi degistirdim. Beni bulabileceği tek yer kadinlar klubu öle diyim herşeyim kapaliSeninkinin kader görüntüsü yeni mi belirdi acaba? Belki de son baktırdıklarin daha iyi medyumlardir
Zeynep baktirdim. O da kadın var demedi ama biraz tutmuştu.Merhaba siz Zeynep’e ve Naktaya fal baktırdınız mı hiç? Naktaya baktırsam mı diye düşünüyorum da anı bile bilmiyorsa gerek yok o sebeple soruyorum.
Benimde öle oldu işte boşu boşuna o kadar zaman para umut hepsi gitti bitti bu yolda sonuç bu işteBende en önemli iki konu çıkmadı hadi biri olmadı biri olsun bayrak aça aça yazarim kızlarşunun öngörüsü tuttu diye. Yani hemen hemen hepsini denemisiz
Zeynep aslinda kadin oldumu direk soylerdi ama neyi tuttu.Zeynep baktirdim. O da kadın var demedi ama biraz tutmuştu.
Canim nakta zeynep elifsucan bunlari begeniyorum dene bence bu ama herkeste farkliMerhaba siz Zeynep’e ve Naktaya fal baktırdınız mı hiç? Naktaya baktırsam mı diye düşünüyorum da anı bile bilmiyorsa gerek yok o sebeple soruyorum.
Ben size birşey söyleyeyim10 ay boyunca nişanlandığını göremediler. Evleneceğini bilemediler. Daha şimdi evlenmiş diolar. Yok kimse birşey bilmio. Şimdi de arar diolar ben numaramı adresimi degistirdim. Beni bulabileceği tek yer kadinlar klubu öle diyim herşeyim kapali
Sadece bu çocuk seninle evlenmek gibi bir cıktı yok dediZeynep aslinda kadin oldumu direk soylerdi ama neyi tuttu.
Bulabilir ama o bulmaz evlendi ve aşırı mutlu. Bulsaydı bunca zaman zaten bulurdu onu istemeyeceğimi de bilio başka şeyler de var. Yanı atiolar asla tutacak cinsten degilBen size birşey söyleyeyim
Bir erkekaramak bulmak isterse inan bana ne eder eder bulur
Adres tel olmasa bile bulur
En basiti gsm firmasında tanıdığı vardır rehbere kapalı bile olsa bulunur.......
Ben umuda kapılman için söylemiyorum da hayat öyle şeylerle karşımıza çıkıyor kiBulabilir ama o bulmaz evlendi ve aşırı mutlu. Bulsaydı bunca zaman zaten bulurdu onu istemeyeceğimi de bilio başka şeyler de var. Yanı atiolar asla tutacak cinsten degil
Allah allah belkide bilerek soylememistir . Zeynep genelde soyler diye sasirdim cnm. Hakkinda hayirlisi olsun .Sadece bu çocuk seninle evlenmek gibi bir cıktı yok dedi
Naktaya baktirdin miBulabilir ama o bulmaz evlendi ve aşırı mutlu. Bulsaydı bunca zaman zaten bulurdu onu istemeyeceğimi de bilio başka şeyler de var. Yanı atiolar asla tutacak cinsten degil
Aynen cnm acıda olsa buSelamlar,
katılırsınız katılmazsınız bilmiyorum ama normalde falda geleceğe inanan biri değilim ama bu ara mutsuzluktan, umutsuzluktan burada en çok beğenilen falcılardan nakta, zeynep ve neslihan’a baktırdım. Baktırırken beklentim “bundan adam olmaz” demeleriydi ama üçü de olumlu konuştu. Sadece nakta biraz olumsuza kaydı ama üçü de beni sevdiğini, özlediğini söyledi. Şimdi bakıyorum da bu fallar ne zaman çıktı ki? Çıktığında da içinden ufak bi kısım çıkıyor. Bu üç falcıda karşımdaki insanın karakterini de, ayrılık sebeplerimizi de bildi bu arada ama aklımla mantığımla baktığımda bu adam beni sevmiyor da özlemiyor da diyorum. Seni istemiyorum artık diye aylar önce beni bırakan bir adam. Üstünden yarım sene geçmiş alakasız bir üçüncü kişi seni özlüyor dönecek dedi diye beklentiye giriyorum. Bu sabah burayı okurken birden dönmeyeceğinden emin oldum. Fallar da hiçbir zaman çıkmaz zaten :) aklımız bize ne söylüyorsa onu yapmak en doğrusu bu böyle devam ederse ayda bir iki baktıra baktıra bşr köşede dönmesini beklerim, o da allah bilir hangi sahilde hayatını yaşıyordur şimdi. O yüzden bendeki çok kıymetli bir iki fotoğrafını, hediyelerini bile attım az önce. Kendimizi boş yere umutlandırmayalım. Bir adam yanımızda değilse bizi istemiyordur ötesi yok, bunu kabullenmek zorundayız...
Artık bunuda bilemedilerse pes diyorumBende 1.5 yil aldatilmisim kimse bilemedi elaleme kalsa okuma vardi ufleme vardinustune bide benden ekstra para alacaklardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?