İstanbul'da Fal - Falcılar

Bulabilir ama o bulmaz evlendi ve aşırı mutlu. Bulsaydı bunca zaman zaten bulurdu onu istemeyeceğimi de bilio başka şeyler de var. Yanı atiolar asla tutacak cinsten değilsin
Aynen cnm acıda olsa bu
Aynı şey benim içinde geçerli biz nişanı bozalı yıllar olmuş adam evlenmiş karısı ikinci çocuğa hamile ama???
Of ki ne of......
Yanlış anlamazsanız siz ayrıldıktan sonra kimse hayatınıza girmedi mi yani siz mi istemediniz unutamadığınız için mi

Yanlış anlamazsanız siz ayrıldıktan sonra kimse hayatınıza girmedi mi yani siz mi istemediniz unutamadığınız için mi
aslında girdi yalan yok ama????
unutmak kolay olmuyor
sanırım bazen birinin gerçekten kalbinizi titretmesi çok özel bir durum
bunu herkesle yakalayamıyorsunuz

Ya bunu bile bilememk ozaman kandiriliyoruz sonuc bu
Okuma üflem ile olsaydı bu işler ooooooooo
Artı okuma işleri bozuyor
Olanı da bozuyor (benim işteki gibi)
Çünkü bu aç gözlü sefil işlemciler seni kendilerine bağlayıp oyalıyorlar
Kaybettiklerin: güzel giden ilişkin,paran,umutların,zamanın.......
Hiç önermem işlemi
Denedim cadının biriyle hala uğraşıyorum
Bugün işleri doğal akışına bıraksaydım
Evli ,mutlu,çocuklu olacaktım
Bilmem anlatabildimmi?
İbret olsun

Şimdi güzel giden bir ilişkide neden işlem ihtiyacı sorusunun cevabıda şu:çok huysuzdu,kariyer sahibydi kadın beni kandırdı sakinleştirelimle başladı,bağlayalımla bitti
adamda gitti

Bir adam seni istiosa 15 gün içinde ararmış yok aramazsa sevmio demişti birisi. Bi de şu var bir adamin dediklerine degil yaptiklarina bakmak getekir aslinda hersey acik ama biz gormek istemioruz. Ben eski sevgilimi zaten istemiorum sadece yeni birini sevmek onunda beni sevmesi istiorum. Yeni bir is istiorum. Ortada birşey yok Hep olacak olacak diolar ama yok. Sadece biraz toprak bende tutturup ona da erken saatlerde gitmem gerekio ve hafta içi o zaman daha iyi bilio cidden. Kafası rahatken Neslihan da 6 ayda bir gidersem belki bilir yoksa ciddi fema karıştırıo.

Toprak symboll toprak mi telden bakiyorm

nakta 7 eylülden sonra zamlı olarak bakım alıyorum dedi???
açıkçası ben vazgeçtim .ukala biri olduğunu düşünüyorum.
neler gördük ne hava atanlar hepsi patladı
Ben bakım yaptırmadım ama mesaj atmıştım. Bana tatlı bir şekilde dönüş yaptı çok kötü bir enerji almadım fiyatı çok yüksek gelmezse baktırmayı düşünüyorum bir süre sonra, fikrimi yazarım ben de.

Ben de Zeynep’i beğeniyorum. Arkadaşın baktırıp baktırmadığını merak etmiştim. Naktaya hiç baktırmadım denemek istiyorum.
Ben artık kimseyi begenmiorum. Hepsi 0. Birinin bile dediği çıkmadı bana son verdim artık cidden. Çok ama çok iyi biri çıkmadıkça gitmicem. Artık birşey istemiorum falcilardan hepsi berbat bile değil berbat ötesi. Çok arada toprağa belki giderim ve belki altı ayda bir Neslihan a daha da gitmem yani

Aslında aralıklı gitmek daha iyi
Biraz bekleyelim bakalım

Ben zaten yılda belki 4-5 tane fal baktırıyorum artık. Bir dönem çok baktırdım sonra bıraktım. Bu yıl 2 tane baktırdım sadece belki o sebeple bana tutuyor olabilir bazı falcılarınki. Ben anda geysuyu çok beğeniyorum bir de eğer günündeyse Zeynep’i. Geysu bana bir olay anlatmıştı olayın birebir gerçekleştiğini duymuştum sonra. Ve gerçekten sallayıp tutacağı bir şey değildi. Gelecek zaten bir çoğunun ya şansa tutuyor ya da tutmuyor. Kısa vadede Zeynep’in dediklerini yaşamıştım. Mesela 7 ay ayrıydık erkek arkadaşımla 21 gün içinde arayacak demişti 4 gün sonra aradı. Uzun vade için ben de soru sormuyorum onlardan da öyle bir şey söylemelerini beklemiyorum. Öyle bir iki sefer baktırmak yeterli bence enerjimizin tutuklarıyla.

Çok güzel açıklamışsın kesinlikle katılıorum. Neslihan bana tutardı ama böle sık gitmediğim zaman. Hemde baya tutardı. Şimdi tek bir kelimesi tutmuo nedense. Çok garip şeyleri bilmisligi var. Özellikle on yıl önce çok iyiydi ben ona on yıl önce giderdim. Ve çıktıkça giderdim. Sonra sürekli başladım gitmeye o zaman berbat oldu. Ama on yıl önce baktığında çok iyi bakıodu cidden. Bi de toprağa gidebilirim. O da dediğim gibi belki ayda bir belki iki ayda bir çok ciddiye almadan. Tüm falcılar nisan dio biri çıkacakmış ben tabii inanmiorum. Buraya yazicam çıkarsa. Bazıları ekim sonu bazıları şubat sonu bazıları nisan sonu dedi. Nisan sonuna kadar çıkarsa yine herkesi bildi sayıdan yo çıkmazsa yine patladılar buradan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…