- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Kahve tarot beraber bakıo. 80 tlToprak hangi fala güzel bakıyor ve ücreti ne kadar bilen var mı ?
Fiyatı iyiymiş güzel mi peki ? Anı biliyor mu en azından erkek mi bayan mı ? Ay çok soru sordumKahve tarot beraber bakıo. 80 tl
Fena değil anı bende bildi ama enerji meselesi işte kimine tutuo kimine tutturmuo. Ben erken gidiorum bir gibi kafası rahatken yoksa cok kişiye bakıo zor oluoFiyatı iyiymiş güzel mi peki ? Anı biliyor mu en azından erkek mi bayan mı ? Ay çok soru sordum
Merhaba Yeliz’in numarasını özelden yazabilir misiniz?Kizlar Yeliz'den ben de yorum aldim telefonda bakti tek kelimeyle her seyi bildi anlik durumda, cok begendim. Benim tahmin ettigim ve ihtimal dahilinde oldugunu dusundugum sekilde anlatti karsi tarafi, gozumu acmis oldu bir sekilde ve soylediklerinin dogru oldugunu dusunuyorum. Uzun uzun bakiyor sobeti kendisi cok tatli bir bayan zaten. Baktirmak isteyen varsa oneririm, gelecek icin uzun vadeler verdi ve tabi ki gelecek degisebilir benim icin onemli olan anlik seyler ve yakin gelecek onu da net bir sekilde anlatti ben cok begendim. Sonundasoracak bir soru bile bulamadim o derece her seyi anlatti.
Fena değil anı bende bildi ama enerji meselesi işte kimine tutuo kimine tutturmuo. Ben erken gidiorum bir gibi kafası rahatken yoksa cok kişiye bakıo zor oluo
Çok mu sıra oluyor acabaBen dün erken gittiğim halde baktıramadım mesaisi 7'de bitiyormuş kaçta gitmek lazım anlamadım ki
biz gittiğimizde 14'ydi önümüzde 13 kişi vardı. Zaten bakamadı okadar muhteşem değil ilk falında telde bakmıştı bana yani bildimi dersen ilk falında dediği gibi oldu zaman ve şekil olarak ama niyet onun dediği gibi değildi bana pembe tablocu gelmişti ozaman. Geçen gittiğimde de hiçbişey bilemediBen dün erken gittiğim halde baktıramadım mesaisi 7'de bitiyormuş kaçta gitmek lazım anlamadım ki
Çok mu sıra oluyor acaba
biz gittiğimizde 14'ydi önümüzde 13 kişi vardı. Zaten bakamadı okadar muhteşem değil ilk falında telde bakmıştı bana yani bildimi dersen ilk falında dediği gibi oldu zaman ve şekil olarak ama niyet onun dediği gibi değildi bana pembe tablocu gelmişti ozaman. Geçen gittiğimde de hiçbişey bilemedi
O bayan çok kötü tek birşey bilemedi bana. Falci gibi değil. Tatile gidip birini bulucan dedi ya öle bir planım yok diorum. Geçti gitti yaz tatile fln gitmedim gitmiycem de. Belki seneye bile gitmem yani o kadar.Evet çok sıra oluyormuş ve sıraya girsen bile 7'ye kadar sıra sana gelirse yoksa bakmıyor bir bayan var istersen o bakıyor oda 8-8,5'a kadar oradaymış.
Bayan var
O bayan çok kötü tek birşey bilemedi bana. Falci gibi değil. Tatile gidip birini bulucan dedi ya öle bir planım yok diorum. Geçti gitti yaz tatile fln gitmedim gitmiycem de. Belki seneye bile gitmem yani o kadar.
Bende 0 diBende bildi güncel durumu ...
Çok net bir şey yazacağım, hiç bir falcı çıkmadı! Hatta akıllarına gelip sallayamadıkları bir gol oldu. Daha fazla konuşmayacağım bu konu ile ilgili sadece bunu diyeceği
Olumlu mu olumsuz mu??Çok net bir şey yazacağım, hiç bir falcı çıkmadı! Hatta akıllarına gelip sallayamadıkları bir gol oldu. Daha fazla konuşmayacağım bu konu ile ilgili sadece bunu diyeceğim..
Baya baya olumsuz hiç aklıma gelmezdi doğrusuOlumlu mu olumsuz mu??
Nasıl da meded umuyoruz çikmamisBaya baya olumsuz hiç aklıma gelmezdi doğrusu
Hata bizde kizlar ders olsun bizeNasıl da meded umuyoruz çikmamis
Benim fallar dolayısıyla 3. Hüsranım. Fakat bu defa akla bile gelmeyen birşey oldu hani falcıların akıl edip sallayamadıklarıNasıl da meded umuyoruz çikmamis
O zaman bel baglamayalim.Benim fallar dolayısıyla 3. Hüsranım. Fakat bu defa akla bile gelmeyen birşey oldu hani falcıların akıl edip sallayamadıkları
cnm öncelikle çok geçmiş olsun konu her ne olursa olsun sağlığından önemli değil.Benim fallar dolayısıyla 3. Hüsranım. Fakat bu defa akla bile gelmeyen birşey oldu hani falcıların akıl edip sallayamadıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?