İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Yeliz’in numarasını özelden yazabilir misiniz?

Ben dün erken gittiğim halde baktıramadım mesaisi 7'de bitiyormuş kaçta gitmek lazım anlamadım ki
biz gittiğimizde 14'ydi önümüzde 13 kişi vardı. Zaten bakamadı okadar muhteşem değil ilk falında telde bakmıştı bana yani bildimi dersen ilk falında dediği gibi oldu zaman ve şekil olarak ama niyet onun dediği gibi değildi bana pembe tablocu gelmişti ozaman. Geçen gittiğimde de hiçbişey bilemedi

Yine kafam karıştı kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor dün orada bekleyen kızlar vardı biraz sohbet ettik çok iyi olduğunu tarihi tarihine tuttuğunu söylediler.

Bayan var
Evet çok sıra oluyormuş ve sıraya girsen bile 7'ye kadar sıra sana gelirse yoksa bakmıyor bir bayan var istersen o bakıyor oda 8-8,5'a kadar oradaymış.
O bayan çok kötü tek birşey bilemedi bana. Falci gibi değil. Tatile gidip birini bulucan dedi ya öle bir planım yok diorum. Geçti gitti yaz tatile fln gitmedim gitmiycem de. Belki seneye bile gitmem yani o kadar.

Bayan var

O bayan çok kötü tek birşey bilemedi bana. Falci gibi değil. Tatile gidip birini bulucan dedi ya öle bir planım yok diorum. Geçti gitti yaz tatile fln gitmedim gitmiycem de. Belki seneye bile gitmem yani o kadar.

Bende bildi güncel durumu ...

Çok net bir şey yazacağım, hiç bir falcı çıkmadı! Hatta akıllarına gelip sallayamadıkları bir gol oldu. Daha fazla konuşmayacağım bu konu ile ilgili sadece bunu diyeceği

Çok net bir şey yazacağım, hiç bir falcı çıkmadı! Hatta akıllarına gelip sallayamadıkları bir gol oldu. Daha fazla konuşmayacağım bu konu ile ilgili sadece bunu diyeceğim..
Olumlu mu olumsuz mu??

Benim fallar dolayısıyla 3. Hüsranım. Fakat bu defa akla bile gelmeyen birşey oldu hani falcıların akıl edip sallayamadıkları
cnm öncelikle çok geçmiş olsun konu her ne olursa olsun sağlığından önemli değil.
cnm sağolsun de geç.
artık biliniyor zaten falların çoğu patlak da anda işte yakalayanlar var gibi tek tük o yani yoksa çoğu boş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…