Kesinlikle hayır yani bir de kendilerinden eminler ki anlatamam ben şokO zaman bel baglamayalim.
Çok teşekkür ediyorumcnm öncelikle çok geçmiş olsun konu her ne olursa olsun sağlığından önemli değil.
cnm sağolsun de geç.
artık biliniyor zaten falların çoğu patlak da anda işte yakalayanlar var gibi tek tük o yani yoksa çoğu boş .
Uzuldum umarum cok kotu etkilemeyecek bir gelismedir. Aziz Nesin’in bir sozuydu galiba gercek hayatta olabileck seyler hicbir senaryoda veya hikayede yazilamayacak seylerdir. Akla hayale gelmeyecek tesadufler oluyor falcilarin da hayal gucu en fazla bu kadar, cogu hikaye yaziyor ve mantik cercevesinde fal bakiyor bu yuzden de cikmiyor sadece ani bilebiliyorlar. Gercekten gelecegi goren nadir insan vardir ama gercekten belirli varliklarla yapanlar bunu yapabiliyor. Tabi her varligi olan degil, o varliklarin da cesitlisi var inancilisi, yalancisi, kandirani vs.Benim fallar dolayısıyla 3. Hüsranım. Fakat bu defa akla bile gelmeyen birşey oldu hani falcıların akıl edip sallayamadıkları
Gelecek tesadüf diye düşünüyorum, varlıklara bilgi kapısı kapatıldı diye biliyorum. Anı bildi dediklerimiz fala baktırma sevebimiz üç aşağı beş yukarı aynı o yüzden. Spesifik şeyler tutturmalar varlıklarla bakıyor benim fikrimce, o da geçmişten haber topluyorlar hızlı hareket ettikleri için diye araştırmıştımUzuldum umarum cok kotu etkilemeyecek bir gelismedir. Aziz Nesin’in bir sozuydu galiba gercek hayatta olabileck seyler hicbir senaryoda veya hikayede yazilamayacak seylerdir. Akla hayale gelmeyecek tesadufler oluyor falcilarin da hayal gucu en fazla bu kadar, cogu hikaye yaziyor ve mantik cercevesinde fal bakiyor bu yuzden de cikmiyor sadece ani bilebiliyorlar. Gercekten gelecegi goren nadir insan vardir ama gercekten belirli varliklarla yapanlar bunu yapabiliyor. Tabi her varligi olan degil, o varliklarin da cesitlisi var inancilisi, yalancisi, kandirani vs.
bir de şuna inaniyorum eger gelecege dair bilmemiz gereken sey bizim hayrimizaysa veya bilmemiz gerekiyorsa onu ogreniyoruz degilse en iyi falciya bile gitsen goremiyorlar. Veya daha önce bilen bir falcı yeniden bilemiyor.
Aslında doğru .Varlıklara Peygamber Efendimizden sonra bilgi alamak yasak ama???Gelecek tesadüf diye düşünüyorum, varlıklara bilgi kapısı kapatıldı diye biliyorum. Anı bildi dediklerimiz fala baktırma sevebimiz üç aşağı beş yukarı aynı o yüzden. Spesifik şeyler tutturmalar varlıklarla bakıyor benim fikrimce, o da geçmişten haber topluyorlar hızlı hareket ettikleri için diye araştırmıştım
Gelecek kapılarının kapanmış olması doğru olabilir ama bazen nadir de olsa spesifik gelecek bilenleri duyuyorum ben çevremde. Mesela geçen bir tanıdığımla konuşuyordum normalde fala vs inanmayan biriyimdir dedi ama 10-15 sene önce Beyoğlu’nda bir falcıya gitmiş ismini hatırlamıyor zaten öylesine gitmişler, sonra d ataşınmış herhalde oradan herneyse genç bir kadınmış ve çok sıra varmış kapısında. Yanında o zamanki nişanlısıyla gidiyor, odaya tek alıyormus baktıracakları kadın o sırada şu an yanınızdaki nişanlınızla ayrılacaksınız yeni biri geliyor çok yakında demiş ve fiziksel özelliklerini anlatmış. O kişiyle evleneceksiniz demiş ve gerçekten de faldan sonra anlattıgı kişiyle tanısıp evleniyor. olacak çocuk sayısına kadar da bilmiş. Yani bilebiliyorlar ama çok nadir, ayrıca ben yakın gelecegi biliyorlar diye dusunuyorum zaten o kişi de faldan 2-4 ay sonra tanışmışlar, bu kısma kadar zaten fiziksel özellikler dahil spesifik ama sonrasında kaç çocuk olacagi durumu tesaduf de olabilir zaten uzak gelecek. Hızlı hareket ediyorlar bu yuzden boyut degistirebiliyorlar evet. Ateşten yaratıldıkları söyleniyor, dumanı sevdiklerini duymuştum o yuzden bazen falcılar sigara içer, tütsü çok kullanır eğer dumanla be ateşle bakıyorlarsa varlıklar vardır işin içinde genelde. Bir de suya bakanlar var, suya bakanların varlıkları daha ruhani oluyor sanırım. Ruhani derken daha guvenilir, onların da inançlısı inançsızı oluyor. geçmişe gitmeleri çok daha kolay gelecek de çok yakın gelecege gidebiliyorlar bence.Gelecek tesadüf diye düşünüyorum, varlıklara bilgi kapısı kapatıldı diye biliyorum. Anı bildi dediklerimiz fala baktırma sevebimiz üç aşağı beş yukarı aynı o yüzden. Spesifik şeyler tutturmalar varlıklarla bakıyor benim fikrimce, o da geçmişten haber topluyorlar hızlı hareket ettikleri için diye araştırmıştım
Çok doğru yazdıklarına tamamen katılıyorum. Ne yazık ki herkes ruh eşine rastlamıyor, aşkta herkes mutlu olacak diye bir şey de yok bir yere kadar elimizde ama biraz kader kısmet devreye giriyor bazı şeyleri ne yapsak olduramıyorsak demek ki kısmet ve kader diye bir şey var. Kabullenmek, beklentiye girmemek ve akışa bırakmak en önemli şeyler, yapması çok zor ama bir defa yapıldığında işe yaradığını anlıyoruz, salıvermek gerekiyor hayatı. Ayrıca olacak bir şey varsa sürüncemede kalmaz, su gibi akarak oluyor eger olmuyorsa beklememek lazım, yaz çıkarsa bahtıma diye bir söz vardır, olursa surpriz olur. Akışta kalmayı engelleyen de fallar oluyor soyledigin gibi, boş beklentiye sokuyor.Merhaba kızlar, uzun zamandır yazmıyordum ama sanırım artık buraya son kez yazıp kurtulmam lazım. Fala yatıracağım parayı kendime harcasaydım keşke. Çok kişiye baktırdım burada söylenen çoğu kişiye Ergin, Neslihan, Dilek, Havin, yağız okur, derin hisler, Melisa donukuk, falcı nezo, Serkan tek, daha aklıma gelmeyen birçok kişi.maalesef anı bile bilemediler. Boşa verilen para ve umut tabii ki. Bence fal baktırmanın kötü yanlarından biri normalde çok umut bağlamayacağınız bir olaya karşı fal yüzünden umut bağlayıp daha sert dibe çakılıyoruz. Bir de tabii kader işte bir beladan kurtuldum derken diğer belayı bulmak gibi bir huyum var. Neyse çıkanlar demedim ama olmayacağını söyleyenleri yazayım. Kader papatya, yesil cingene, kısmi olarak zülal ve chioma. Ben umarım bu sefer tamamen bırakmış olacağım falı. Çünkü fal baktırmaya başlayalı yüzüm asla gülmedi ilişki açısından ne zaman mutlu oldum desem iki gün sürmedi bir de o kadar umut besliyorum, daha sert üzülüyorum. Asla Kabul etmeyeceğim davranışlara seviyormuş neyse diyerek sustuğum oldu en çok zoruma giden de bu oldu fal sürecinde. Şunu kabullenmek gerekiyor sanırım. Herkes çok sevilecek, hayatının aşkını bulacak diye bir şey yok. Maalesef mesleğim nedeniyle sevilmeyi neden bu kadar çok istediğimi en ince ayrıntısına kadar biliyorum, içimdeki boşluğu görebiliyorum ama kendime çarem yok. Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :) neyse çok uzattım kızlar ben derim ki kabullenin, kabullenmek sancılı bir süreç ama bunu başarınca her şey daha kolay geliyor. Ben bunun için uğraşacağım artık. Umarım kabullenirim. Kendinize çok dikkat edin. Hayattaki kimse sizden daha önemli değil, kendinden emin olmayıp size güven vermeyen aklınızdaki soruları fal ile çözmeye çalışmanıza neden olan birinden asla hayır gelmiyor. Umarım hepiniz gerçek sevgiyi bulursunuz.
Canım Umay hanımcım,hislerime tercüman olmuşsunuz…Merhaba kızlar, uzun zamandır yazmıyordum ama sanırım artık buraya son kez yazıp kurtulmam lazım. Fala yatıracağım parayı kendime harcasaydım keşke. Çok kişiye baktırdım burada söylenen çoğu kişiye Ergin, Neslihan, Dilek, Havin, yağız okur, derin hisler, Melisa donukuk, falcı nezo, Serkan tek, daha aklıma gelmeyen birçok kişi.maalesef anı bile bilemediler. Boşa verilen para ve umut tabii ki. Bence fal baktırmanın kötü yanlarından biri normalde çok umut bağlamayacağınız bir olaya karşı fal yüzünden umut bağlayıp daha sert dibe çakılıyoruz. Bir de tabii kader işte bir beladan kurtuldum derken diğer belayı bulmak gibi bir huyum var. Neyse çıkanlar demedim ama olmayacağını söyleyenleri yazayım. Kader papatya, yesil cingene, kısmi olarak zülal ve chioma. Ben umarım bu sefer tamamen bırakmış olacağım falı. Çünkü fal baktırmaya başlayalı yüzüm asla gülmedi ilişki açısından ne zaman mutlu oldum desem iki gün sürmedi bir de o kadar umut besliyorum, daha sert üzülüyorum. Asla Kabul etmeyeceğim davranışlara seviyormuş neyse diyerek sustuğum oldu en çok zoruma giden de bu oldu fal sürecinde. Şunu kabullenmek gerekiyor sanırım. Herkes çok sevilecek, hayatının aşkını bulacak diye bir şey yok. Maalesef mesleğim nedeniyle sevilmeyi neden bu kadar çok istediğimi en ince ayrıntısına kadar biliyorum, içimdeki boşluğu görebiliyorum ama kendime çarem yok. Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :) neyse çok uzattım kızlar ben derim ki kabullenin, kabullenmek sancılı bir süreç ama bunu başarınca her şey daha kolay geliyor. Ben bunun için uğraşacağım artık. Umarım kabullenirim. Kendinize çok dikkat edin. Hayattaki kimse sizden daha önemli değil, kendinden emin olmayıp size güven vermeyen aklınızdaki soruları fal ile çözmeye çalışmanıza neden olan birinden asla hayır gelmiyor. Umarım hepiniz gerçek sevgiyi bulursunuz.
Öyleymiş kesinlikle hayatımıza giren herkesin bir nedeni var. Bir de bir söz vardı eğer sürekli aynı konudan sınanıyorsanız belki de almanız gereken dersi almamışsınızdır diye. Ben almamışım onu anladım. Çok yoruldum gerçekten, hepsi benim hatam maalesef :) umarım bir gün buraya güzel şeyler yazarım.Canım Umay hanımcım,hislerime tercüman olmuşsunuz…
Her insan kendi benzerine yönelir,maalesef bazen o insanın benzer olmadığını anlar ve eğer iradesi sağlamsa ayrılır
Hayatımızdaki insanlar için kendisine falcı diyenlere verdiğimiz paraya acıyorum inanın
Ben ilişkim nedeniyle fal baktırıyorsam o ilişki yolunda gitmiyordur ve gitmez de..kaç tane erkek tanıyorsunuz,sevdiği kadın için fal baktıran…ben bilmiyorum belki vardır…
İlişkiniz yolunda gidiyorsa zaten fala ihtiyaç duymazsınız…
Bir tane falcı da bu kişi sizi sevmiyor demez,beklenti düzeyiniz yükselir…ben pandeminin en çok böyle fal işiyle uğraşanları memnun ettiğini düşünüyorum…
Başıma gelen şeyleri falcılar söylediği için değil,ben kaderimde olduğu için yaşıyorum
Ayrıca,her insanın hayatımıza girmesinin bir nedeni var mutlaka,böyle düşünüyorum…
İnşallah,güzel şeyler yaşarsınızÖyleymiş kesinlikle hayatımıza giren herkesin bir nedeni var. Bir de bir söz vardı eğer sürekli aynı konudan sınanıyorsanız belki de almanız gereken dersi almamışsınızdır diye. Ben almamışım onu anladım. Çok yoruldum gerçekten, hepsi benim hatam maalesef :) umarım bir gün buraya güzel şeyler yazarım.
İmzaKızlar benim kadar aranızda baktıran yoktur bence. O kadar iddialıyım yani. :) Bu gruba çook yazmışlığım var. Ah kafam ahh.
Fal serüvenim birkaç sene sürdü. Her hafta 3-4 kişiye baktırıyordum. Hatta falı beğenmezsem aynı gün başkasına gidiyordum güzel birşey duyabilmek için.Bağımlılık olmuştu adeta. Çok ciddi paralar harcadım. Çok pişmanım. Hiçbir dedikleri çıkmadı. Ne aşk, ne iş, hepsi fos.
En basiti üniversiteyi şehir dışında okuyacaksın dediler. Ama istanbulun göbeğinde okudum. :) Bunu bile tutturamadınız ey falcılar:)
Size de tavsiyem uzak durmanız. O paraya gidin kendinize yatırım yapın. Saçınızı yaptırın, spora gidin, botoks yaptırın, kıyafet alın. Erkekler o zaman peşinizden koşar.
Öyleymiş kesinlikle hayatımıza giren herkesin bir nedeni var. Bir de bir söz vardı eğer sürekli aynı konudan sınanıyorsanız belki de almanız gereken dersi almamışsınızdır diye. Ben almamışım onu anladım. Çok yoruldum gerçekten, hepsi benim hatam maalesef :) umarım bir gün buraya güzel şeyler yazarım.
Ve falı bırakınca herkese daha açık bakıyorsunuz. Kaçırdığınız fırsatları görüyorsunuzsize şunu söylemek istiyorum, en azından falı bırakınca kendinizi daha hafif hissetmeye başlıyosunuz. Frekansınız artıyor, kaygı endişe vs azalıyor.
Ben Hazalın birçok kişiye göre hislerinin daha gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama gelecek için çıkar çıkmaz onu söylemiyorumKızlar babavanga Hazalı yazmıştım geçenlerde
Arkadaşıma baktığı pembe fal tamamen fos çıktı bunu yazayım
Kızı o kadar umutlandırdı ama olucak dediği şey artık imkansız nerdeyse
Bence de fal baktırmayın negatif enerji geliyor olucak olan şeyler bile olmuyor sanki
O paralarla kendinize yatırım yapın
Çok baktırmak istiyorsanız bir falcınız olsun bildiğiniz ara ara ona gidin
Ben symbol Serkan’a baktırırım ara ara
Herseyi biliyor mu hayır ama enerjisini severim Serkan’ın
Olumsuz da olsa güzel bir şekilde söyler
Önemi olan bu zaten
Valla fena patladı dedikleriBen Hazalın birçok kişiye göre hislerinin daha gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama gelecek için çıkar çıkmaz onu söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?