İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla fena patladı dedikleri
Arkadaşımı umutlandırdı boş yere
Hangi hissi gerçek çıktı sizde bilmiyorum ama falı patladı bizde
Bende hislerinin hep mantıksız olduğunu düşünüyodum hatta sizden belkide daha imkansız gördüğüm şeylerde oldu ama söylediklerinin aslında doğru olduğunu kendim birebir şahit oldum. Ama gelecek konusunda zaten kimse çıkmıyo o yüzden okadar dert etmeyin :)

Bilmiyorum ben beğenmedim
Gelecek zaten fos çıktı arkadasım da
Bildiği birşey olmadı bizde
Ben beğenmedim
Anlık da pek bildiği birşey yok
Çok falcı tanıdım o yüzden iyiyle kötüyü ayırt ederim

Hazal eğer bir ara kışın telden baktırdığımız ise ben onu çözdüm galiba ;
Mesela bir olay var bütün boyutlarını ,ihtimallerini söylüyor (aslında görüyor)ama finali bilemiyor (bende böyle oldu)
Sonuç itibariyle benim için sıfır fallardan .

Önemli olan sonuç zaten bizim için
Arkadaşıma dediklerinin tam tersi çıktı
Bence mevcut durumu da bilemedi
Sana ilgisi var dediği çocuk sevgili yapmış
Kızla bütün bağlantısını kesti
Hazala göre bir araya geleceklerdi ciddi ilişkiydi hatta evleneceklerdi falan filan

Sizin bahsettiğiniz Hazallar farklı kışın telefondan baktırdığımız farklı bir Hazal

Bende ara ara toprak a gidiorum başka da yok gibi yine en iyi o gibi o da kötünün iyisi işte. Arada birkaç dediği çıkıo. Enerji meselesi bence de. Neslihan kendini verirse bence çok kötü değil. Anda bildikleri var. Zaten gelecek çıkmio ona burada herkes emin oldu. Şu nisanın sonunun bekliorum cidden. Olsa da olmasa da yazicam buraya hee bi de aralık sonu var onuda yazicam. Başka da dedikleri tarih yok zaten

Valla bana 3 ay sonra eski sevgilinin arayacağını soyluolar. Ferrari alacaksın deseler daha çok inanırdım. Asla ama asla arayacağı bir durum yok ayrıca telefon numaram değişti adresim onda yok nereden bulacak beni onu anlamiorum

Bence bunu banko herkese söylüyorlar buraya hep yazıyorum bana arayacak dedikleri adam evlendi jsjdjfkfk

Işte gel de sınır olma. Feci atiolar ya feci. Rezillik resmen. Ben sadece şu anı soruorum onuda bilmiolar. Ben baksam daha iyi bakardim cidden
Bir müddet you tube videolarıyla idare etseniz aslında bazıları uzun uzun da çekiyor ki bir sürü kanal var neredeyse her gün bi fal atıyolar. İnsan kafası yine dağılıuor bi şekilde zaten hepsi aynı şeyleri söylüyo ortalama . Yazdıklarınızdan çıkardığım kadarı ile fal işinden epey yaralısınız.

Evet baya çok hemde dalga geçer gibi bakiolar. Önce adamın beni aldattığını göremediler sonra evlenmeyecek dediler hepsi oldu şimdi sormadigim hâlde durup dururken eski sevgili evlenmiş 3 ay sonra arayacak diolar. Olması imkansız birşey bana ulaşabileceği bir yer yok. Istanbul da nerede beni bulacak çok sacm ya o kadar çok param gittik ki boş is cidden

Bence takmamaya çalış cnm.
Artık benim modum bu
İşler yoğun zaten unutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…