Neslihan i bende eskiden çok tutardım ama şimdi öle değil çok arkadaşımı da yönlendirdim. Şu an bana çoğu şeyi bilemedi bilemio da anı bile bilemedi en çok ona üzülüyorum. Efsane fallari var mıydı evet vardı ama şu an yok ne yazıkki son bir ya da bir buçuk hatta iki yıldır cidden çıkmio anı da bilemioKIZLAR BUNU BURAYA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM.
FALI ÇIKAR YA DA ÇIKMAZ AMA NESLİHAN HANIMA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ GELİR
NURAY BAYDAR ADINDAKİ .......PİSLİK KADIN BENİ VE AİLEMİ ÖLDÜRECEKTİ
BUGÜN ALLAHINDA İZİNİYLE O KADININ YAPTIKLARINDAN KURTULDUK.
TAHLİL SONUÇLARIMIZI BİLE BOZU ÖYLE BİR MANYAK KADIN
BU KONUDA BENİ TEK UYARAN VE KURTULUŞ YOLUNU GÖSTEREN TEK KİŞİ NESLİHAN HANIMDIR
BURAYA YAZDIĞIMDAN BİLE HABERİ YOK
BAŞINIZ BELADA İSE GİDİN DERİM.
AYRICA SAKIN HA İŞLEME FİLAN BULAŞMAYIN
BİZİ AİLECEK ÖLDÜRÜYORDU
ANNEM DE DAHİL HEPİMİZ ÖLÜMCÜL HASTALIKLAR BULDUK
ANNEM İKİ DEFA KANSER ATLATTI HEPSİ O KADIN YÜZÜNDEN
BU YÜZDE NDEMEM ŞU Kİ SAKIN AFİ İŞLEMCİ PİSLİKLERE ANNE ADI,RESİM SAKIN SAKIN VERMEYİN
PARA KOKUSU ALINCA İNSANI DİRİ DİRİ MEZARA SOKAR BU AÇ KÖPEKLER.
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.
cnm olabilir inan bana herhangibir çıkarım vs yok .sadece yaşadıklarımı ben biliyorum hepsi bu.Neslihan i bende eskiden çok tutardım ama şimdi öle değil çok arkadaşımı da yönlendirdim. Şu an bana çoğu şeyi bilemedi bilemio da anı bile bilemedi en çok ona üzülüyorum. Efsane fallari var mıydı evet vardı ama şu an yok ne yazıkki son bir ya da bir buçuk hatta iki yıldır cidden çıkmio anı da bilemio
Bende bekliycem bir altı ay sonra gidicem belki öle olursa çıkar. Zaten tarot altı ayda bir gidin diolar.cnm olabilir inan bana herhangibir çıkarım vs yok .sadece yaşadıklarımı ben biliyorum hepsi bu.
burayı takip edip etmediğini bile bilmiyorum ama ben memnunum
Şöyle birşey var ankarada arzu diye bir falcı vardı çatı kafede herkese sadece 3 4 fal çıkardı acaba neslihan hanımda da öyle mi???
Ama 3 4 falı %100 çıkardı.
O zaman bu kadında öyle???
Çünkü ben 1 yıl aradan sonra 3 defa sık aralıklarla gittim yani toplamda 4 oluyor
Acil işim olmasaydı zaten o kadar sık gitmeyecektim.,Demem o ki belkide bundan sonra gittiğimde (uzun süre gitmem sanırım)bende de çıkmayabilir???
haber verirsen sevinirimBende bekliycem bir altı ay sonra gidicem belki öle olursa çıkar. Zaten tarot altı ayda bir gidin diolar.
Neslihan a giderken mı?? Yoksa falı çıkarsa mı??haber verirsen sevinirim
Ben büyü vs işlerini düşününce aklıma hep şu gelir. Bu kadar etkili işler yapabilen insanların neden kendisine faydası dokunmaz ? Şimdi bu size büyü yaptığını bahsettiğiniz kadının üzerinize yaptığı işlemler ciddi manada büyük . Bir insanın kaderini böyle değiştirme kabiliyetinde olan kişi kendisini ne bilim milyarder falan yapardı öyle değil mi ? Bu işlerle uğraşmazdı.KIZLAR BUNU BURAYA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM.
BU KONUDA BENİ TEK UYARAN VE KURTULUŞ YOLUNU GÖSTEREN TEK KİŞİ NESLİHAN HANIMDIR
BİZİ AİLECEK ÖLDÜRÜYORDU
BU YÜZDE NDEMEM ŞU Kİ SAKIN AFİ İŞLEMCİ PİSLİKLERE ANNE ADI,RESİM SAKIN SAKIN VERMEYİN
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.
Canim Sütlü kahve Neslihanmi onun söylediklerinin hic biri cikmadi bana hatta buradan gidenlerde oldu onlarda memnun kalmadılar,Neslihan nasil bisey yapti da kurtardı seni merak ettimKIZLAR BUNU BURAYA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM.
BİZİ AİLECEK ÖLDÜRÜYORDU
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.
çıkarsa cnm.Neslihan a giderken mı?? Yoksa falı çıkarsa mı??
cnm inan bana kadın bu işlerden kızının evini,oğlunun evini geçindirip kendide lüks içinde yaşıyor.Ben büyü vs işlerini düşününce aklıma hep şu gelir. Bu kadar etkili işler yapabilen insanların neden kendisine faydası dokunmaz ? Şimdi bu size büyü yaptığını bahsettiğiniz kadının üzerinize yaptığı işlemler ciddi manada büyük . Bir insanın kaderini böyle değiştirme kabiliyetinde olan kişi kendisini ne bilim milyarder falan yapardı öyle değil mi ? Bu işlerle uğraşmazdı.
Belki de yaşadıklarınızın büyü ile alakası pek yoktur. Siz o ara ona inandığınız için hem enerjinizi kirletmiş hemde tesadüfi olarak gelişmiş olabilir. Sonrasında da temizlendiğinize inandığınız için etkisinin geçtiğini hissetmiş olabilirsiniz . Oturup bilinçli yaptığımız olumlamalardan çok, farkında olmadan kuvvetle inandıklarımız bizi buluyor çünkü.
Cnm bana ne yapmama gerektiğini söylediCanim Sütlü kahve Neslihanmi onun söylediklerinin hic biri cikmadi bana hatta buradan gidenlerde oldu onlarda memnun kalmadılar,Neslihan nasil bisey yapti da kurtardı seni merak ettim
Ya ama işte umut tacirliği ile yapıyor bunu. Dünyada en çok para yapan şey umut tacirliği zatencnm inan bana kadın bu işlerden kızının evini,oğlunun evini geçindirip kendide lüks içinde yaşıyor.
Milletin günahına girerek .......
Valla bilmiyorum cnm insanlar çeşit çeşit (bu tiplere insan demek zor olsada)Ya ama işte umut tacirliği ile yapıyor bunu. Dünyada en çok para yapan şey umut tacirliği zatenama benim kastım o değildi bunu yapmaya ihtiyaç duymazdı zaten
Tam bende böyle bir yorum yazacaktım. Uğraşmakta insanın hayatını terse çevirebiliyor iyi bişey olsa herkes yapar herkesin hayatı istediği gibi gider. Benim babaaanem hep şey derdi bu tarz şeylerle uğraşanın yapanında yaptıranında ocağı asla gülmez hastalık bela hüzün başından eksik olmaz derdi. Hoş ben inanmıyorum ama eskilerin tecrübelerinide yamana atmamak gerekir. Yani uğraşırsan seninlede uğraşıyolar işte o yüzden hiç bulaşmamak gerekiyo. Hep demezlermi zaten büyü yaptırdığında gider sahibini tekrardan bulur. Ayrıca bu muhabbetin burada dönmesinden ben çok rahatsızım eğitimli okumuş insanların böyle şeylerle uğraşmasınada bir türlü anlam veremiyorum. Yani bir insan iradesine nasıl müdahale etmek ister insanlar anlamıyorum.Ben büyü vs işlerini düşününce aklıma hep şu gelir. Bu kadar etkili işler yapabilen insanların neden kendisine faydası dokunmaz ? Şimdi bu size büyü yaptığını bahsettiğiniz kadının üzerinize yaptığı işlemler ciddi manada büyük . Bir insanın kaderini böyle değiştirme kabiliyetinde olan kişi kendisini ne bilim milyarder falan yapardı öyle değil mi ? Bu işlerle uğraşmazdı.
Belki de yaşadıklarınızın büyü ile alakası pek yoktur. Siz o ara ona inandığınız için hem enerjinizi kirletmiş hemde tesadüfi olarak gelişmiş olabilir. Sonrasında da temizlendiğinize inandığınız için etkisinin geçtiğini hissetmiş olabilirsiniz . Oturup bilinçli yaptığımız olumlamalardan çok, farkında olmadan kuvvetle inandıklarımız bizi buluyor çünkü.
evet zaten birine bu şekilde bir şeyler yapmaya kalkan belasını da bulsun bence de. Allah böyle şerli insanlara fırsat vermesin.Tam bende böyle bir yorum yazacaktım. Uğraşmakta insanın hayatını terse çevirebiliyor iyi bişey olsa herkes yapar herkesin hayatı istediği gibi gider. Benim babaaanem hep şey derdi bu tarz şeylerle uğraşanın yapanında yaptıranında ocağı asla gülmez hastalık bela hüzün başından eksik olmaz derdi. Hoş ben inanmıyorum ama eskilerin tecrübelerinide yamana atmamak gerekir. Yani uğraşırsan seninlede uğraşıyolar işte o yüzden hiç bulaşmamak gerekiyo. Hep demezlermi zaten büyü yaptırdığında gider sahibini tekrardan bulur. Ayrıca bu muhabbetin burada dönmesinden ben çok rahatsızım eğitimli okumuş insanların böyle şeylerle uğraşmasınada bir türlü anlam veremiyorum. Yani bir insan iradesine nasıl müdahale etmek ister insanlar anlamıyorum.
Yani bir falcı gel sana şunu getirelim gel şunu yapıyım dönsün dediğinde gidip böyle bir günaha bulaşırsan kimse kusura bakmasın sonucunada katlanmak zorundasın ne hakla benim irademe müdahale edersin. Düşünüyorumda biri gidicek ben onu istemediğim sevmediğim halde benim üzerimde büyü yapacak benim irademe müdahale edecek. Açıkcası hertürlü hastalığı belayıda bulsun isterim ben ne münasebet yani. Gerçekten çok rahatsızım bu konulardan yaptırıyosanızda burada yazmayın. Böyle insanlarıda bize referans vermeyin.
Bana buradan İlker diye birinin numarasını verdi biri adam hem bana yürüdü üstüne birde ben büyü yapıyorum asıl işim şu şunu yapalım sana bunu yapalım diyince resmen korktum ya adam ya bana bişey yapsa etse inanmasamda korku geliyo insanın içine yapmayın lütfen bu tarz safsataları, falcıları burada birdaha önermeyin isminide geçirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?