Ahh bana çok kötü şeyler söledi. Sen gittin mi??niko hep negatif mi? fallari nasil?
Niko bana olumsuz degildiAhh bana çok kötü şeyler söledi. Sen gittin mi??
Cıktı mı peki?? Ben birkaç kere gittim. Olumlu dedikleri zaten hiç çıkmadı. Bir de üstüne üstlük tam tersi oldu.Niko bana olumsuz degildi
Cikti ama cikmayanlar da olduCıktı mı peki?? Ben birkaç kere gittim. Olumlu dedikleri zaten hiç çıkmadı. Bir de üstüne üstlük tam tersi oldu.
Büyük bölümü çıkması lazım cıktı demek için ve önemli konuyu bilmesi lazım. Bende onlarda yanıldı meselaCikti ama cikmayanlar da oldu
Yani ben onu ruh okuma mesela şu kişı boyle yapacak dikkat et dedi yaptı , senin arkandan boyle bir olay donuyor dedi dogru çikti mesela . Benim disimda gelişen duymadigim olaylar hakkinda bilgi verdi . Ve dogrulugunu ogrendim mesela . Hayatim şu sıralar siradan bu bahsettigim ufak tefek olaylarBüyük bölümü çıkması lazım cıktı demek için ve önemli konuyu bilmesi lazım. Bende onlarda yanıldı mesela
Keşke benim eskisinin de ruhunu okuyabilseydi okuyamadı bana dedi ki sen terkedeceksin bu adamı başkasına aşık olacaksin. Tam tersi o bıraktı başka birini bulup evlendi. O anda ki plânlarımızdan bahsetti mesela antalya ya gideceksiniz beraber dedi böle bir plan vardı ama olmadı mesela. Sadece aklimizdakini olmuş gibi dedi.Yani ben onu ruh okuma mesela şu kişı boyle yapacak dikkat et dedi yaptı , senin arkandan boyle bir olay donuyor dedi dogru çikti mesela . Benim disimda gelişen duymadigim olaylar hakkinda bilgi verdi . Ve dogrulugunu ogrendim mesela . Hayatim şu sıralar siradan bu bahsettigim ufak tefek olaylar
Aslında niko kendinden çok emin tarzda biri fakat bende de fena gümlemişti ayrıca çok çok olumsuz fal bakıyor, çıkmadığı için sorun yok.Keşke benim eskisinin de ruhunu okuyabilseydi okuyamadı bana dedi ki sen terkedeceksin bu adamı başkasına aşık olacaksin. Tam tersi o bıraktı başka birini bulup evlendi. O anda ki plânlarımızdan bahsetti mesela antalya ya gideceksiniz beraber dedi böle bir plan vardı ama olmadı mesela. Sadece aklimizdakini olmuş gibi dedi.
Tersi olması çok kötü olmuş fena gümlemis bende şupheye düştümKeşke benim eskisinin de ruhunu okuyabilseydi okuyamadı bana dedi ki sen terkedeceksin bu adamı başkasına aşık olacaksin. Tam tersi o bıraktı başka birini bulup evlendi. O anda ki plânlarımızdan bahsetti mesela antalya ya gideceksiniz beraber dedi böle bir plan vardı ama olmadı mesela. Sadece aklimizdakini olmuş gibi dedi.
Niko senin inadına fal bakan biri banada 2 sene içinde iki yüzük atacaksın çok üzüleceksin aşık olacaksın ama olmıyacak. Sonra biriyle daha olacak onlada olmıcak 2 nişan atacaksın çok ama çok üzüleceksin :)) kendi kendime nediyo bu salak demiştim daha bir sürü şey ve söylediklerinin hiç biri çıkmadı onun söylediği bişey yüzünden adamı engellemiştim inanıp :) işte senin vücudunu mu yaptırdın orana dolgumu yaptırdın sen şurana şunu mu yaptırdın falan yok diyorum yalan söyleme kız diyo bide :)) ama çok ağlamıştım çünkü mermaid götürmüştü beni ve her dediği kesin çıkıyomuş bunun ben buraya gelen herkesle konuştum hepsi çok iyi hatta her söylediğinin şeyin çıktığını söylüyo falan demişti ozaman hatırlarmısınTersi olması çok kötü olmuş fena gümlemis bende şupheye düştüm
Hatırlıyorum da heidi napiyim oradaki herkes öle dedi bana. Ne biliyim böle olacak zaten tavsiye üstüne gittik. Herkes gelmiş sıra beklio en az üç saat bekledik. Ama şimdi düşünüorum enfal e de iki gün öncesinden randevu alinio içerisi tıklım tıklım banada dedikleri çıkmadı onu geçtim mi cafe handeye yer bulunmazdı sabahtan gidip yer yer beklerdik. Ad yazarlardı listeye sonra randevu sistemine döndü o zamanda iki hafta sonraya sıra olurdu. Bana hangi dediği cıktı dersen çok ama çok az dedikleri asıl büyük konuda öle patladı ki o da iki kişi arasında kalabilirsin dedi evlenip oğlun olacak dedi. Demek ki enerji meselesi ne biliyim oradakiler süper dedi handeye hepNiko senin inadına fal bakan biri banada 2 sene içinde iki yüzük atacaksın çok üzüleceksin aşık olacaksın ama olmıyacak. Sonra biriyle daha olacak onlada olmıcak 2 nişan atacaksın çok üzüleceksin :)) kendi kendime nediyo bu salak demiştim daha bir sürü şey ve söylediklerinin hiç biri çıkmadı onun söylediği bişey yüzünden adamı engellemiştim inanıp :) işte senin vücudunu mu yaptırdın orana dolgumu yaptırdın sen şurana şunu mu yaptırdın falan yok diyorum yalan söyleme kız diyo bide :)) ama çok ağlamıştım çünkü mermaid götürmüştü beni ve her dediği kesin çıkıyomuş bunun ben buraya gelen herkesle konuştum hepsi çok iyi çıktığını söylüyo falan demişti ozaman hatırlarmısınMermaid 100kere bu cümleyi kurmuştun :) ozaman fala daha yeni baktırmaya başlamıştım çok ağlamıştım hüngür hüngür onu hiç unutmam yani öyle takılacak biri değil yani. Üzerinden de 2,5sene geçti hatta 3'e giriyorum henüz dediği hiçbişey olmadı.
Fal evet enerji meselesi ama evlilik gibi olaylari nasil goremezler tuhaf asil önemli konular onlar.Hatırlıyorum da heidi napiyim oradaki herkes öle dedi bana. Ne biliyim böle olacak zaten tavsiye üstüne gittik. Herkes gelmiş sıra beklio en az üç saat bekledik. Ama şimdi düşünüorum enfal e de iki gün öncesinden randevu alinio içerisi tıklım tıklım banada dedikleri çıkmadı onu geçtim mi cafe handeye yer bulunmazdı sabahtan gidip yer yer beklerdik. Ad yazarlardı listeye sonra randevu sistemine döndü o zamanda iki hafta sonraya sıra olurdu. Bana hangi dediği cıktı dersen çok ama çok az dedikleri asıl büyük konuda öle patladı ki o da iki kişi arasında kalabilirsin dedi evlenip oğlun olacak dedi. Demek ki enerji meselesi ne biliyim oradakiler süper dedi handeye hep
Aslında niko kendinden çok emin tarzda biri fakat bende de fena gümlemişti ayrıca çok çok olumsuz fal bakıyor, çıkmadığı için sorun yok.
Acayip emin zaten. O etkilik birazda kimseyi bu kadar emin görmedim. Gelip bana diyeceksin fln dio.kendinden cok emin gozukmesi de etkiliyor tabii. M mermaid250 ile konusuyoruz iki gundur. yok olumler, yok agir hastaliklar neler neler demis hep niko. cikmadigini yazanlarin olmasi guzel valla bu yonden
yok artık ... o kadar uydurma fala bu idda ilginç gerçektenAcayip emin zaten. O etkilik birazda kimseyi bu kadar emin görmedim. Gelip bana diyeceksin fln dio.
yok artık ... o kadar uydurma fala bu idda ilginç gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?