insanları böyle korkutmak çok çok kötü ve vebal alıyorlar .ayıptır yav dolandırıcılığında bir raconu var.uydurma olup olmamasindan cok insani etkiliyor devamli olumler, hastaliklar falan demesi. normal degil yani
Gittim ben çok normal bir fal öle iyi fln değil. Roza çok daha iyiKızlar kapris kafede murat varmış.çok iyi dediler.
Gidenler yorum yapabilir mi?
cnm cvp için teşekkürGittim ben çok normal bir fal öle iyi fln değil. Roza çok daha iyi
Rozanin ilk falı iyi sonra batiriocnm cvp için teşekkür
aslında ben onun annesine tasulaydı galiba gitmiştim ama hiç memenun kalmadım.çıkmadı.tamamen salladı
Buna çok şaşırdım doğrusu annesi ben falda buradakileri yetiştirdim demişti. neyse bir bakarım.
o zaman bir defa denerim .Rozanin ilk falı iyi sonra batirio
Tasulayı biliyorum ona da bayaa eski bir zamanda gitmiştim . Demek ailecek falcı olmuşlarcnm cvp için teşekkür
aslında ben onun annesine tasulaydı galiba gitmiştim ama hiç memenun kalmadım.çıkmadı.tamamen salladı
Buna çok şaşırdım doğrusu annesi ben falda buradakileri yetiştirdim demişti. neyse bir bakarım.
Bilmiyor hiç önermem.Tasulayı biliyorum ona da bayaa eski bir zamanda gitmiştim . Demek ailecek falcı olmuşlar
Hatırlamıyorum ki zaten 10 seneden fazla olmuştur ben ona gideli .Bilmiyor hiç önermem.
Çok alakasız falı var
Sizce Naktaya bir sefer fal baktırılmalı mı? Baktırdığınız ilk fal nasıldı? Gelecek çıkmasa da bana anla ilgili söylediği şeyler doğruymuş sonradan öğrendim falan diyenler var mı
Teşekkür ederim cevap için :)birkac aya aralikla iki kere baktirdim, ufak yanilmalari vardi ama sonuc dedigi gibi olmustu. son zamanlarda nasildir bilmiyorum ama
Sizce Naktaya bir sefer fal baktırılmalı mı? Baktırdığınız ilk fal nasıldı? Gelecek çıkmasa da bana anla ilgili söylediği şeyler doğruymuş sonradan öğrendim falan diyenler var mı
Damlalar Cafe Tuğba da beni ağlatmıştı :) ne günlerdi. buradan tanıştığım çok tatlı bir üyeyle 2015'te gitmiştik hatta :))Niko senin inadına fal bakan biri banada 2 sene içinde iki yüzük atacaksın çok üzüleceksin aşık olacaksın ama olmıyacak. Sonra biriyle daha olacak onlada olmıcak 2 nişan atacaksın çok ama çok üzüleceksin :)) kendi kendime nediyo bu salak demiştim daha bir sürü şey ve söylediklerinin hiç biri çıkmadı onun söylediği bişey yüzünden adamı engellemiştim inanıp :) işte senin vücudunu mu yaptırdın orana dolgumu yaptırdın sen şurana şunu mu yaptırdın falan yok diyorum yalan söyleme kız diyo bide :)) ama çok ağlamıştım çünkü mermaid götürmüştü beni ve her dediği kesin çıkıyomuş bunun ben buraya gelen herkesle konuştum hepsi çok iyi hatta her söylediğinin şeyin çıktığını söylüyo falan demişti ozaman hatırlarmısın @Mermaid 100kere bu cümleyi kurmuştun :) ozaman fala daha yeni baktırmaya başlamıştım çok ağlamıştım hüngür hüngür dayanamadım oturdum biyere bir çocuk karşımdan kalkıp geri geldi bi baktım mendil getirmiş bana onu hiç unutmam o derece söylediklerinden etkilenmiştim birebir tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum öyle takılacak biri değil yani. Üzerinden de 2,5sene geçti hatta 3'e giriyorum henüz dediği hiçbişey olmadı.
Baktırdığım ilk fal yüzde 80 çıktı diğer fallardan da çok yaşadığım durumlar oldu bana çıkıyor dediklerinden son dönemde çok sık gittim ama son 1 2 yıla baktığımda büyük spesifik 4 5 şeyi ve süreci bilmiş...Sizce Naktaya bir sefer fal baktırılmalı mı? Baktırdığınız ilk fal nasıldı? Gelecek çıkmasa da bana anla ilgili söylediği şeyler doğruymuş sonradan öğrendim falan diyenler var mı
Bana eski erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda karakteri hakkında olumlu konuşmuştu gerçekten de iyi bir insandı ama farklı sorunları nedeniyle ayrıldım ben onu da bilmişti zaten pandemi girdi araya vesaire.Kötü bana da konuşuyor sorduğum flörtler hakkında hakkatende yürümüyor olumsuz dediyse .Yanı tabiki 100 de 100 çıkacak diye birşey yok ben a dan z ye çıksın diye beklemiyorum anlık durum ve gelecekte dediklerinden yaşadığım olduğu içinde söylüyorum bandırıyorum daha çok karşı taraf ruh okuma için baktırıyorun.Naktaya fal baktıranlara bir şey sormak istiyorum. Herhangi biri için olumlu konuştuğu oldu mu? Ben iki sene içerisindeki dört beş falını dinledim. Flört, sevgili kim varsa hep olumsuz konuşmuş ve hep bu değil size hayırlı biri var onu değerlendirin diye anlattığı kişilerle hiç tanışmamışım. Ben zaten falda geleceğe inanmadığım için takılmam benim dikkatli dinlediğim kısım andı her zaman. Haklı da çıkmış bu arada hiçbiri şu an hayatımda yok ama hepsi mi kötüydü diye de soruyorum. Yürütememiş olsak da nakta hep olumsuz bakıyor gibi geldi bana. Size de öyle mi?
bir de ekleyeyim hazır dinlemişlen. Falda böyle anlamsız kısımlar olur ya geleceğe doğru ne diyor bu dersiniz. İşte o kısımlardan birinde işimde yaşayacağım sıkıntıları zamanlarıyla birlikte tutturarak anlatmış nakta. Üç dört ay öncesinde hem de. Ben tabii aklımda bile tutmamışım. Tutturduğu da baya baya oluyor yani ama şöyle biriyle tanışacaksın dediği kimseyle tanışmadım.
Fal baktırıyorsa olumsuzdur diye düşünüp olumsuz yorum yapıyor olabilir mi acaba? Ya bana da özellikle şu anla alakalı bir iki durum var o lazım gerçekten anı iyi bilsin insanı iyi yönlendirsin o yeter. Sizin hiç şöyle yapsam nasıl olur diye sorduğunuz bir soru oldu mu ve onun yönlendirmesiyle adım atıp dediği sonucu aldığınız oldu mu?Bana eski erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda karakteri hakkında olumlu konuşmuştu gerçekten de iyi bir insandı ama farklı sorunları nedeniyle ayrıldım ben onu da bilmişti zaten pandemi girdi araya vesaire.Kötü bana da konuşuyor sorduğum flörtler hakkında hakkatende yürümüyor olumsuz dediyse .Yanı tabiki 100 de 100 çıkacak diye birşey yok ben a dan z ye çıksın diye beklemiyorum anlık durum ve gelecekte dediklerinden yaşadığım olduğu içinde söylüyorum bandırıyorum daha çok karşı taraf ruh okuma için baktırıyorun.
Yani çok tavsiye niteliği gerektiren durumlar olmadı hiç benim fallarda o tarz bir bakımı olmadı süreci değerlendirdi bir de ben biraz dik kafalıyım genel mizacım o 100 kişide bana birşey söylese kendi bildiğimi okuduğum için hatırlamıyorumda belki dediği yerler olmuştır .Ama şunu söyledi şimdi hatırladım mesela spesifik mevcut işinden ayrılma fırsat var dedi ısrarla bekliyorum bakalım .Ben anlık zihin okuma için gidiyorum ama gelecekte çıktığı için şaşırıyorum tabi çok tutrurduğu oldu çünkü birde üslubu diksiyonu düzgün seviyorum ben fallarını herkesin enerjisi farklı ama deneyip karar vermek lazım ..Fal baktırıyorsa olumsuzdur diye düşünüp olumsuz yorum yapıyor olabilir mi acaba? Ya bana da özellikle şu anla alakalı bir iki durum var o lazım gerçekten anı iyi bilsin insanı iyi yönlendirsin o yeter. Sizin hiç şöyle yapsam nasıl olur diye sorduğunuz bir soru oldu mu ve onun yönlendirmesiyle adım atıp dediği sonucu aldığınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?