Kişilerle ilgili öneriyorum önermiyorum diye fikir belirtir mesela o güzel bana göre ve dedikleri gibi de olmuştur ..Fal baktırıyorsa olumsuzdur diye düşünüp olumsuz yorum yapıyor olabilir mi acaba? Ya bana da özellikle şu anla alakalı bir iki durum var o lazım gerçekten anı iyi bilsin insanı iyi yönlendirsin o yeter. Sizin hiç şöyle yapsam nasıl olur diye sorduğunuz bir soru oldu mu ve onun yönlendirmesiyle adım atıp dediği sonucu aldığınız oldu mu?
Çok teşekkür ederim ben de bir ara denemek istiyorum bayadır fal baktırmıyorum içime sinen birisi olsun istiyorum :) Tekrar teşekkür ediyorum.Yani çok tavsiye niteliği gerektiren durumlar olmadı hiç benim fallarda o tarz bir bakımı olmadı süreci değerlendirdi bir de ben biraz dik kafalıyım genel mizacım o 100 kişide bana birşey söylese kendi bildiğimi okuduğum için hatırlamıyorumda belki dediği yerler olmuştır .Ama şunu söyledi şimdi hatırladım mesela spesifik mevcut işinden ayrılma fırsat var dedi ısrarla bekliyorum bakalım .Ben anlık zihin okuma için gidiyorum ama gelecekte çıktığı için şaşırıyorum tabi çok tutrurduğu oldu çünkü birde üslubu diksiyonu düzgün seviyorum ben fallarını herkesin enerjisi farklı ama deneyip karar vermek lazım ..
ben de yaklaşımını, üslubunu çok beğeniyorum. Kesinlikle anlık zihin okuma gibi bir yeteneği var. Biri için örneğin x yere gitmek istiyor çok orada akşamları keyifli oturmak istiyor ama yapamıyor gibi vir şey söyledi nakta. O kişi bana kendi ağzıyla yaz akşamları x yere gitmek istediğini söylemişti. Çok ilginç gelmişti bu bana.Yani çok tavsiye niteliği gerektiren durumlar olmadı hiç benim fallarda o tarz bir bakımı olmadı süreci değerlendirdi bir de ben biraz dik kafalıyım genel mizacım o 100 kişide bana birşey söylese kendi bildiğimi okuduğum için hatırlamıyorumda belki dediği yerler olmuştır .Ama şunu söyledi şimdi hatırladım mesela spesifik mevcut işinden ayrılma fırsat var dedi ısrarla bekliyorum bakalım .Ben anlık zihin okuma için gidiyorum ama gelecekte çıktığı için şaşırıyorum tabi çok tutrurduğu oldu çünkü birde üslubu diksiyonu düzgün seviyorum ben fallarını herkesin enerjisi farklı ama deneyip karar vermek lazım ..
Galiba Trans Zeynep olarakta geçiyormuşTekirdağ Zeynep'in numarası elinde olanlar bana msj atabilirler mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende yuzde doksan biliyor ama bazen sanki bazi şeyleri hissedemiyor tam net onun varliklarla baktigini dusunmuyorum ilginc bi tarzi var. Mesela bi konuda elifsucanla ters duştuler.bakalim hangisinin ki cikacakNakta’ya 2 kez baktırdım, ilk falı çıkmamasına rağmen burada çok memnun kalanlar olunca bir kez daha denemek istedim. Esas olarak sorduğum kişiyle alakalı gidişatı bilemedi, zaten bence kendi de tam hissedemedi ortaya karışık muallak konuştu ve şöyle olacak böyle olacak dediği tarihlerde hiçbir şey olmadı ve sonrasında bu kişiyle yaşanan durumları da bilemedi. Bana o dönem tanışmadığım bir kaç kişiden bahsetti çok da spesifik şeyler söyledi, bu insanlardan biri ile tanıştım gerçekten ama ben ilişki yaşamak istemedim. En kötüsü çok güzel bir şey yaşayacaksın mutlu olacaksın dediği tarihte çok kötü bir olay yaşadım (aşk durumlarından bağımsız). İlk falında da kendinden çok emin konuştuğu için bir şey bildiğini sanmıştım ama sıfır. Karakter vs konularında evet biliyor ama dediği şeyleri yaşamadım hem olumluları hem de olumsuzları
Selam Ystar yanlız değilsin senin yaşadığını herkes hepimiz yaşıyoruz vardır illaki doğru biri. Yok bana da bir tek eski erkek arkadaşım için biraz daha iyiydi diğerleri olmaz dedi maalesef .Doğru kişi için daha 1.5 sene var dedi mesela banaben de yaklaşımını, üslubunu çok beğeniyorum. Kesinlikle anlık zihin okuma gibi bir yeteneği var. Biri için örneğin x yere gitmek istiyor çok orada akşamları keyifli oturmak istiyor ama yapamıyor gibi vir şey söyledi nakta. O kişi bana kendi ağzıyla yaz akşamları x yere gitmek istediğini söylemişti. Çok ilginç gelmişti bu bana.
Olumsuz dediği herkesle olumsuz bu arada. Hatta bir sene önce bana eski erkek arkadaşım için 2021 temmuzda yeniden bir araya gelebilirsiniz ama bir şey olmaz demiş. Gerçekten tam olarak 2021 temmuzda üç kez falsn görüştük ama bir şey olmadı. Yine de diyorum hiç mi kimse iyi değildi yani herkese sallamış ay bundan olmaz, önermiyorum diyeben hiç düzgün adam bulamıyor da olabilirim tabii
Merhabalar numarasını özelden bana atabilir misiniz ?Trans zeynebe baktirip memnun varmi bane en son fali tuttu dedigi kisiyle baristim
Yine Nakta ve yine sen. Neden??? Neden her Nakta geçtiğinde buradasınSelam Ystar yanlız değilsin senin yaşadığını herkes hepimiz yaşıyoruz vardır illaki doğru biri. Yok bana da bir tek eski erkek arkadaşım için biraz daha iyiydi diğerleri olmaz dedi maalesef .Doğru kişi için daha 1.5 sene var dedi mesela bana(( hayırlısı bakalım..Ne görüyorsa onu söylüyor yani ...
Merhaba ben Naktayı araştırırken ismini aratıp bakmıştım. Sizin de bir ara övdüğünüzü görmüştüm. Hatta şöyleydi sanırım mesajınız; dikkat ediyorum da nakta hiç övülmemiş ama bana aylar önce baktığı fal çıkmış yazmıştınız. Gireceğiniz yeri kişi sayısına kadar falan bilmiş. Acaba yanlış kişinin mesajını mı hatırlıyorum diye şimdi ismini arayıp yeniden baktım. 2019 baktırdığınız fal çıkmış sanırım bir sonraki falını çok beğenmemişsiniz ama sonra tekrar baktırmışsınız o da çıkmış. Şu an burada düşüncenizi okuyor yazmışsınız bir mesajınızda da nakta bence düşünce okumuyor o anki durumu biliyor demişsiniz. 3 sefer neden baktırdınız acaba Naktaya. Yanlış anlamayın ben kendisine hiç baktırmadım hala kararsızım. Uzun süredir baktırmıyorum kimseye ve iyi birine baktırıp uzun bir süre daha baktırmak istemediğim için araştırıyorum. Aklımda da Nakta ya da Arzu var.Yine Nakta ve yine sen. Neden??? Neden her Nakta geçtiğinde buradasın
Neyi duymak istiyosun Nakta süper olağanüstü herşeyi biliyor herşey çıkıyorumu.
Söyleyim canım dediği bir tane birşey çıkmadı bu asla olmaz dediği şey oldu. Olacak dediği şey olmadı. Hatta arkadaşımı umutlandırdı 1ayda gelecek dediği adam birdaha hiç gelmedi. Bana 2yıl önce sorduğum olmasını istediğim biri için bu adamın sana duygusu yok sen yanlış anlamışsın dediği adamdan yıllar sonra arkadaşımdan ilanı aşk duydum hemde yıllardır sevdiğini söyledi. Bu İşten hemen çıkmalısın dediği iş için burdan asla ayrılmamalısın ayrılırsan çok sıkıntı yaşarsın diyen bir kadın. Nakta evet bencede bildiği şeyler var ama sadece sizin o anki düşünce ve duygularınız :) fazlası Arzu gibi ki bana göre Arzu çok üst noktada bu konuda gel görki ikisinin de ortak noktası çıkmaması Arzunun farkı çok daha fazla sizi okuyabilmesi :)
Yine Nakta ve yine sen. Neden??? Neden her Nakta geçtiğinde buradasın neyi duymak istiyosun Nakta süper olağanüstü herşeyi biliyor herşey çıkıyorumu.
Söyleyim canım dediği bir tane birşey çıkmadı bu asla olmaz dediği şey oldu. Olacak dediği şey olmadı. Hatta arkadaşımı umutlandırdı 1ayda gelecek dediği adam birdaha hiç gelmedi. Bana 2yıl önce bu adamın sana duygusu yok dediği adamdan yıllar sonra arkadaşımdan ilanı aşk duydum hemde yıllardır sevdiğini söyledi. Bu İşten hemen çıkmalısın dediği iş için burdan asla ayrılmamalısın ayrılırsan çok sıkıntı yaşarsın diyen bir kadın. Nakta sizin o anki düşünce ve duygularınızı söyleyen bir kadın Arzu gibi ki bana göre Arzu çok üst noktada bu konuda gel görki ikisinin de ortak noktası çıkmaması Arzunun farkı çok daha fazla sizi okuyabilmesi :)
Orada ben şöyle açıklık getirmiştim diğer mesajlarıma bakarsanız özürde dilemiştim çünkü 2 sene önce baktğı falı 1 sene sonraki 6 ay önceki ve en son 2 ay önceki dinlediğimde tamamen farklı konuştuğunu, yanlış yönlendirdiğini hatta kusura bakmayın ses kayıtlarını yeni dinledim yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim diye defalarca açıklama yapmıştım çünkü evet ilk falında bana iş ile ilgili sayı vs vermişti bunu düşüncemi okuduğunu düşünüyorum nedeni çünkü o söylediğim iş ile ilgili durum mevcuttu zaten ama ben hiç olasılık vermiyordum istemiyordumMerhaba ben Naktayı araştırırken ismini aratıp bakmıştım. Sizin de bir ara övdüğünüzü görmüştüm. Hatta şöyleydi sanırım mesajınız; dikkat ediyorum da nakta hiç övülmemiş ama bana aylar önce baktığı fal çıkmış yazmıştınız. Gireceğiniz yeri kişi sayısına kadar falan bilmiş. Acaba yanlış kişinin mesajını mı hatırlıyorum diye şimdi ismini arayıp yeniden baktım. 2019 baktırdığınız fal çıkmış sanırım bir sonraki falını çok beğenmemişsiniz ama sonra tekrar baktırmışsınız o da çıkmış. Şu an burada düşüncenizi okuyor yazmışsınız bir mesajınızda da nakta bence düşünce okumuyor o anki durumu biliyor demişsiniz. 3 sefer neden baktırdınız acaba Naktaya. Yanlış anlamayın ben kendisine hiç baktırmadım hala kararsızım. Uzun süredir baktırmıyorum kimseye ve iyi birine baktırıp uzun bir süre daha baktırmak istemediğim için araştırıyorum. Aklımda da Nakta ya da Arzu var.
Denemek istersende dene gerçekten vasat biri değil ama bel bağlama yani olumsuz birşey söyler canın sıkılır çünkü etkileyen bir tarzı var çok itici bir tarzı var senin günlerce aylarca sinirin bozulur ama bi bakarsın çıkmamış o üzüldüğün zamanlar etkilendiğin zamanlara acırsın. Olumlu söyler yine beklersin olmaz çünkü kendinden çok emin konuşan biri. Ama anda ben en son baktığı falı beğenmiştim ama dediği gibi olmadı. Bir öncekinde ise ben hiç bişey bilmediğim için oda bilememiş sonra öğrendiğimde benim sorduğum konularla ilgili olayın taa 1 sene öncesine dayandığını öğrendiğim için bilmemesini şuna bağlıyorum çünkü bende bilmiyordum yani düşüncemi okuyamamış bilmediğim için :)Merhaba ben Naktayı araştırırken ismini aratıp bakmıştım. Sizin de bir ara övdüğünüzü görmüştüm. Hatta şöyleydi sanırım mesajınız; dikkat ediyorum da nakta hiç övülmemiş ama bana aylar önce baktığı fal çıkmış yazmıştınız. Gireceğiniz yeri kişi sayısına kadar falan bilmiş. Acaba yanlış kişinin mesajını mı hatırlıyorum diye şimdi ismini arayıp yeniden baktım. 2019 baktırdığınız fal çıkmış sanırım bir sonraki falını çok beğenmemişsiniz ama sonra tekrar baktırmışsınız o da çıkmış. Şu an burada düşüncenizi okuyor yazmışsınız bir mesajınızda da nakta bence düşünce okumuyor o anki durumu biliyor demişsiniz. 3 sefer neden baktırdınız acaba Naktaya. Yanlış anlamayın ben kendisine hiç baktırmadım hala kararsızım. Uzun süredir baktırmıyorum kimseye ve iyi birine baktırıp uzun bir süre daha baktırmak istemediğim için araştırıyorum. Aklımda da Nakta ya da Arzu var.
Zeynep daha iyi diyorsunuz bende nakta zeynep çok fazla ters düştü bilmiyorum. Nakta iyi ama tutarsizliklar oluyor yani iyi diyor sonraki falda o kisiyi tarif edip olumsuz ozelliklerini soyluyor ama genel itibariyle bende cikan cok seyi olduOrada ben şöyle açıklık getirmiştim diğer mesajlarıma bakarsanız özürde dilemiştim çünkü 2 sene önce baktğı falı 1 sene sonraki 6 ay önceki ve en son 2 ay önceki dinlediğimde tamamen farklı konuştuğunu, yanlış yönlendirdiğini hatta kusura bakmayın ses kayıtlarını yeni dinledim yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim diye defalarca açıklama yapmıştım çünkü evet ilk falında bana iş ile ilgili sayı vs vermişti bunu düşüncemi okuduğunu düşünüyorum nedeni çünkü o söylediğim iş ile ilgili durum mevcuttu zaten ama ben hiç olasılık vermiyordum istemiyordum
Zaten sonrasında ne dediği iş söylediği şehirde nede dediği gibi sonuçlandı hiçbir dediği Naktanın söylediği şekilde sonuçlanmadı ve her falı birbirini yoksayacak nitelikte bir fal ben şunu biliyorum sadece neyden çok korkuyorsanız onu yaşıyorsunuz ben düşünce akıl okuduklarını düşünüyorum. Korktuğumuz şeylerde gerçekleşiyor malesef.
Madem öyle neden söylediği şeylerin tam tersi çıkıyo ozaman onu bana söyleyin. Ve mesajlarımı iyi okuyun anı bildiğini yani daha doğrusu bizim düşüncemizi bildiğini düşünüyorum hepsinin daha fazlası değiller bana göre hepsi öyle ben şuan baktırcak olsam bir tane elle tutulur falcı söyleyemem. Benim arkadaşıma olumlu konuştu oda çıkmadı. Yine bir arkadaşıma çok aksi olumsuz şey söyledi tam tersi kız valla çok mutlu keza banada öyle özelimi burada anlatmak istemiyorum ama bilsen dersinki yuh yani bunu nasıl söyleyip nasıl bu şekilde çıkar şimdi ben ona nasıl falcı biliyo diyebilirim.
Ben isterdim bu arada Naktanın falı çıksın keşke çıksaydı ve ben şuan evli mutlu mesut bir kadın olmuş olsaydım keşke. Ona göre ben 2sene önce çok güzel bir ilişkiye adım atıyordum 2021de evlilik görüyordu. O olmadı yeni birini buldu oda 6ayda hayatıma giriyodu onuda eledi :) bu seferde aralık ayında evleneceğim insan çıkacakmış 2yıl içindede onla evlencekmişim yani her baktığımda 2 sene ileri atıyo ve her seferinde kişiler meslekler işler değişiyo ben şimdi bu kadına nasıl güveneyim. İllaki biri tutacak çünkü okadar çok tip sıraladıki bi zenci söylemedi oda olursa muhtemelen çıkınca derim sana bak söylediği kişilerden biri çıktı :)
Zeynebi mesela sevmiyorum yani onunda düşünce okuduğunu düşünüyorum falları hep değişir ama her falında değişmeyen tek bir cümlesi var söylediği sonuçlu bir kelime ve ben onu yaşadım yaşadım yani bu tesadüfmü bana göre tesadüf çünkü sürekli falı değişiyo değişmeyenide yaşadım oda herkesin olmaz dediği naktanında tabi olmaz dediği ama olan bir durum ben Zeynebede biliyo diyemiyorum malesef
Anladım teşekkür ederim. Ben mesela normalde Zeynep’i çok beğenirim. Ama işte aynı falcıya da 3-4 kere bakınca gerçekten ilk falları gibi olmuyor. Size Zeynep konusunda şunu diyebilirim ama ben benim hiç bilmediğim kafamdan hiç geçmeyen bir şeyi 1 yıl önce bana söylemişti şöyle bir durum var diye. Öyle ki ben ciddiye bile almamıştım ama 1 yıl sonra dediğinin gerçek olduğunu öğrendim. Yani sallamayla tutacak bir şey değildi direk isim ve konu söylemişti. Naktayı da bir düşüneyim o zaman. Olumsuz fal gerçekse söylesin bilmek isterim ben kendimi kandırmak için baktırmıyorum ama bile isteye de can yakan tarzı sevmem.Denemek istersende dene gerçekten vasat biri değil ama bel bağlama yani olumsuz birşey söyler canın sıkılır çünkü etkileyen bir tarzı var çok itici bir tarzı var senin günlerce aylarca sinirin bozulur ama bi bakarsın çıkmamış o üzüldüğün zamanlar etkilendiğin zamanlara acırsın. Olumlu söyler yine beklersin olmaz çünkü kendinden çok emin konuşan biri. Ama anda ben en son baktığı falı beğenmiştim ama dediği gibi olmadı. Bir öncekinde ise ben hiç bişey bilmediğim için oda bilememiş sonra öğrendiğimde benim sorduğum konularla ilgili olayın taa 1 sene öncesine dayandığını öğrendiğim için bilmemesini şuna bağlıyorum çünkü bende bilmiyordum yani düşüncemi okuyamamış bilmediğim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?