İstanbul'da Fal - Falcılar

:)))) canım istediği için burdayım fikrimi belirtmek için buradayım bir yandan da çok eğleniyorum ama yalan yok )).

Valla ne güzel ne aydınlatıcı yazmışsınız ben mesela memnun kalmadığım isme en fazla 2 giderim bir şans daha olsun diye ,3. sü olmaz. Beğenmiyorsam da ağzıma almam adını ,konuşmam hakkında, diğer türlüsü bana tuhaf geliyor.:)).Memnun kalınan kalınmayan bir sürü isim var hepsi belirtiliyor topikte gayet doğal ama önce beğendim yok vazgeçtim beğenmedim çok ilginç yani bana tutarsız geliyor bir ismi ya beğenirsin ya beğenmezsin .Eğer ortadaysa da yaa olabilir bildikleri oldu dersin bana ilginç geliyor fanatikçe sevmek yada sevmemek..

Son düzenleme:
Benim şu an çalıştığım işte ben hiç çalışmazken 1 yıl öncesinde bildi Nakta.Eski erkek arkadaşımı bildi tüm detayları ile o zaman tanışmamıştık bu ilişki bitecek diyen kişi de o aynı zaman da Mart sonrası ayrılık görüyorum dedi pandemi patladı biz ayrıldık sonra tamemen koptuk .Yanı daha bir-çok şey 2 kişi çıKri karşıma flört olarak onları da bildi bence yeterli tabiki hiç bir fal noktası virgülüne çıkamaz mümkün değil ..Ben bizim düşüncemize göre söylediğini hiç düşünmüyorum...

Bazı falcılara tamamen boş ya da asla baktırmayın çıkmıyor denmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ben nasıl bana çıkan bir falcı için bana çıktı ama yine de size nasıl bakacağı konusunda bir şey diyemem diyorsam birine çıkmayan bir falcı da bir başkasına çıkmayacak diye bir şey yok. Evet kimi falcı için bu belki söylenir. Ama bence Geysu, Zeynep, telefonda bakan Elif ve yorumlardan anladığım kadarıyla Nakta asla baktırmayın denilecek falcılar değil. Çünkü bir çok kişi de bu falcıların aşırı spesifik şeyleri bildiğini yazıyor. Evet kimisine belki gelecek hakkında söyledikleri çıkmıyor olabilir ama bu hiçbir işe yaramaz boş falcılar denmesini gerektirmiyor. Bazı isimler gerçekten enerji tutarsa biliyor çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar nakta’nın tüm fallarını üstünden uzun zaman geçtikten sonra dinledim ve net düşüncemi söylüyorum.
karakter analizleri %80 doğru hatta çoğu nokta atışı.
olmaz dediği adamların hiçbiri ile gerçekten olmadı ama benim hayatıma giren erkeklerin tamamı için çok olumsuz konuşmuş. Ki özellikle aralarında bir tanesi var gerçekten çok ideal bir erkekti onun için olumsuz konuşmaması lazım, iyiliğine kefil olduğum biri. Bu konuda pesimist olduğuna karar verdim. Onun kötü konuşması ile birinden soğumayın, dikkat edin derim.
gelecekle ilgili tanışacaksın dediği kimseyle tanışmamışım. Bence gelecek baya baya çıkmamış. Sadece işle alakalı spesifik bazı olayları beş altı ay öncesinde anlatmış. O kadar aklımdan bile geçmeyecek bir olay ki havada kalmış çok anlattıkları, şimdi dinleynxe doğruluğunu anlıyorum.
bir kez zaman tutturmuş. Şu tarihte görüşeceksiniz demiş görüşmüşüz gerçekten.
hayatında biri yok dediği eski sevgilim tam o tarihlerde nişanlıymış, şu an evli çocuklu. bir kere de yok bu defter tamamen kapanmış dedikten bir hafta sonra o kişi yazmıştı bana barışmak için.
Özetle hakkını yiyemem bildiği çok şey var ama bilmediği de çok şey var. Ben %50, %50 diyebilirim falı için. Ama hangi falcı her şeyi tamamen doğru bilebilir söyleyebilir ki? Öyle bir performans da beklenmez bence kimseden. Ama yine de ne olursa olsun falı tutmadı diye her biri naktayı beğendiğini söylediğinde gelip sinirli bir şekilde nasıı beğenebiliyorsunuz ya falan demek de bence çok anlamsız.

Ben bi şey sormak istiyorum. sütlükahve neslihan ve trans zeynep olumlu konuşur mu? Beni mutlu etmek için olumlu konuşmuş olabilirler mi? Yoksa ikisi de serttir sevmiyor diyorsa o adam sevmiyordur der misiniz?

Selammm ben nakta,Havin,Zeynep,geysu ve sonu 1057 ile biten elife baktırdım,açıkçası bana anda hangisi iyi diye sorsanız inanın şu diyemem ama az buçuk analiz yapiim belki yardımcı olur ve siz de düşüncelerinizi iletebilirsiniz
Havin:net isim bilemese de sorduğum kisinin isminin son 3 harfini söyledi, mesleğimizi şüphelendigim bir kadının ismini söyledi o an şok oldum anlıkta söyledikleri beni memnun etti çünkü duymak istediklerimdi sanki beni seviyor hala vs vs karşı taraftan teyit edemeyeceğim bir durum olduğu için bilemiyorum ama sonucu olumluya bağladı vadesi var
Nakta:birden fazla baktırdım karşı tarafın ağzından konuşması falan garip geldi ilk baktirdiginda dönüş olacağını söyledi olmadı,ancak onun söylediklerine göre adam beni sevmiyor şuan vicdan yapıyor dönüş olmayacak vs vs bu da mantıklı geldi ama ilkine göre tezatti tabi ama sonuç ortada olduğundan onun söyledikleri de mantıklı geldi ama bunu da bilemedim
Elif : Elif'i cidden bilemedim enerjisi çok güzel arkadasimla konuşuyor gibiydim o da adamın hala beni sevdiğini dönüş olacağını vs vs söyledi,insan ayrılınca kafasında senaryo yazar ve ona inanmak ister ya aynen sanki o senaryomu biliyor gibiydi. Yani onun söyledikleri de Havinle paraleldi ama çok candan geldi bana haliyle teyit edemediğim için bilemiyorum,ama o da şüphelendigim kadının saç rengini ve nerden olduğunu bildi ha bir de benim nereli olduğumu bildi dolaylı olarak
Geysu:ya o da elif ve Havinle paralel gitti hoş 1.5 ay içinde iletişim olacak dedi ama olmadi, ancak anlık da yine benim inandığım şeyleri söyledi bilemedim
Zeynep:abi bu kadını inanın anlamadım hızlı hızlı konuştu aynı cümleleri söyledi,sonra ayrılık yaşamışsin dedi isim soyle dedim ismini söyledim onun ağzından konuşur gibi konuştu tek bir cümle anlamadım önce pişman dedi sonra sevmiyor dedi sonra dönecek dedi ama evlenecek adam dedi

Kızlar sizce hangisi ya da hangilerine anlıkta çok çıkmıştır diyebiliriz bir de varsa tavsiyenizzz

Uzun zamandır yoktum ama geldim, dün arkadaşım çok ısrar etti aslında fala inanmaz. Bana birini Öner diye bende Zeynep’i verdim ( Elif çok pahallı gelecekti) kız bugün bana kaç kere teşekkür mesajı atmış her şeyi bildi inanılmaz diye. Ben Zeynep i sevmezdim ama aklıma soktu. Yani burda herkesin kafası karışık kime baktırsam diye o yüzden haber vermek istedim an da gerçekten iyidir. Bilginize

Zeynep gününde olursa herkese taş çikarir digerleri cunku soruyor zeynep direk kendi biliyor soyluyor

Zeynep’in nuamrasını atar mısınız bana özelden ?

Numrasını bana da ayar mısınız özelden lütfen?ne kadar bakıyor bir de?

Arkadaşlar ben çıkarsa güncelleyip yazacağım demiştim tarot online akademinin tüm dedikleri çıktı bana arkadaşıma da üç şey söylemiş biri çıktı size çıkar çıkmaz bilmem ben başkasına gitmiyorum artık :) yine de çıkmayanlar yazsın tabi ki reklam olmasın dediğim gibi bana ve arkadaşıma çıktı biz memnunuz

Baktığında gelecek tahminleri bana gerçekçi gelmişti ama çıkmadı maalesef. Tanışacaksın dediği kişiyle tanışmadım, baktırdığım adam da evlenecek haberini alıcaksın evlenmek istiyor demişti ama olmadı. Öte yandan anla ilgili tespitleri doğru bence, karşı tarafı gayet iyi okuyor.

Her zaman diyorum genee diyorim bende cok baktiran biriyiim buraya en son uye oldum nornalde hep uyeliksiz okuyordum bircok uye ile konustum hatta tovbeliyim ama soyle anda iyi bi fal fena olmaz bende burada birine yöneliyorum sonra iste o kotu iyi degil yorum gorunce soğuyorum cunku genelde uyelerin çoğu na cok fazla güveniyorum doğru dediklerine tarot akademiyle gorustim baktirmadim bi youtube kanaalina yazdim donmedi bi tanr instgram da bulddum yorumları fena değil ekimde randevu aldim gelecekten umidimiizi kestik duruma gore memnun olur veya olmazsam buraya paylasim yapacagim

Hep boyle uzak duruyorum sonra olumlu olunca denemeekten ne çıkar diyorum sonra alakasiz fal bakiyor diyince icim soguyor cunku fala bos fala özellikle 1 lira bilee odemek istemiyorum kendime harcarim daha iyi ki oyle yapiyorum ama cok uc rakamlar olmadigi ve tatmin edici birine hayir demem ki surekli ustuunde durmuyorum bakıyom yok hemen uzaklalsiyorum denk geliyor oda ileri tarih atinca olmiyor dediğim gibi ben kendi adima hicc bir sekilde tavsiyede bulunmadim ama memnun olursam hem siizin onerdiginiz veua kendi buldugum paylasicam kotu olur sa da kendii yorumumu ekleyecegim

Bence Zeynep'i boşuna merak etmeyin ben bir kere baktırdım ve çocuk sesinden zaten anlayamadım üstelik bana söyledikleri çıkmadı ...
Ne zaman baktırdınız hiç birimi çıkmadı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…