:)))) canım istediği için burdayım fikrimi belirtmek için buradayım bir yandan da çok eğleniyorum ama yalan yokYine Nakta ve yine sen. Neden??? Neden her Nakta geçtiğinde buradasın
Neyi duymak istiyosun Nakta süper olağanüstü herşeyi biliyor herşey çıkıyorumu.
Söyleyim canım dediği bir tane birşey çıkmadı bu asla olmaz dediği şey oldu. Olacak dediği şey olmadı. Hatta arkadaşımı umutlandırdı 1ayda gelecek dediği adam birdaha hiç gelmedi. Bana 2yıl önce sorduğum olmasını istediğim biri için bu adamın sana duygusu yok sen yanlış anlamışsın dediği adamdan yıllar sonra arkadaşımdan ilanı aşk duydum hemde yıllardır sevdiğini söyledi. Bu İşten hemen çıkmalısın dediği iş için burdan asla ayrılmamalısın ayrılırsan çok sıkıntı yaşarsın diyen bir kadın. Nakta evet bencede bildiği şeyler var ama sadece sizin o anki düşünce ve duygularınız :) fazlası Arzu gibi ki bana göre Arzu çok üst noktada bu konuda gel görki ikisinin de ortak noktası çıkmaması Arzunun farkı çok daha fazla sizi okuyabilmesi :)
Valla ne güzel ne aydınlatıcı yazmışsınız ben mesela memnun kalmadığım isme en fazla 2 giderim bir şans daha olsun diye ,3. sü olmaz. Beğenmiyorsam da ağzıma almam adını ,konuşmam hakkında, diğer türlüsü bana tuhaf geliyor.:)).Memnun kalınan kalınmayan bir sürü isim var hepsi belirtiliyor topikte gayet doğal ama önce beğendim yok vazgeçtim beğenmedim çok ilginç yani bana tutarsız geliyor bir ismi ya beğenirsin ya beğenmezsin .Eğer ortadaysa da yaa olabilir bildikleri oldu dersin bana ilginç geliyor fanatikçe sevmek yada sevmemek..Merhaba ben Naktayı araştırırken ismini aratıp bakmıştım. Sizin de bir ara övdüğünüzü görmüştüm. Hatta şöyleydi sanırım mesajınız; dikkat ediyorum da nakta hiç övülmemiş ama bana aylar önce baktığı fal çıkmış yazmıştınız. Gireceğiniz yeri kişi sayısına kadar falan bilmiş. Acaba yanlış kişinin mesajını mı hatırlıyorum diye şimdi ismini arayıp yeniden baktım. 2019 baktırdığınız fal çıkmış sanırım bir sonraki falını çok beğenmemişsiniz ama sonra tekrar baktırmışsınız o da çıkmış. Şu an burada düşüncenizi okuyor yazmışsınız bir mesajınızda da nakta bence düşünce okumuyor o anki durumu biliyor demişsiniz. 3 sefer neden baktırdınız acaba Naktaya. Yanlış anlamayın ben kendisine hiç baktırmadım hala kararsızım. Uzun süredir baktırmıyorum kimseye ve iyi birine baktırıp uzun bir süre daha baktırmak istemediğim için araştırıyorum. Aklımda da Nakta ya da Arzu var.
Bazı falcılara tamamen boş ya da asla baktırmayın çıkmıyor denmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ben nasıl bana çıkan bir falcı için bana çıktı ama yine de size nasıl bakacağı konusunda bir şey diyemem diyorsam birine çıkmayan bir falcı da bir başkasına çıkmayacak diye bir şey yok. Evet kimi falcı için bu belki söylenir. Ama bence Geysu, Zeynep, telefonda bakan Elif ve yorumlardan anladığım kadarıyla Nakta asla baktırmayın denilecek falcılar değil. Çünkü bir çok kişi de bu falcıların aşırı spesifik şeyleri bildiğini yazıyor. Evet kimisine belki gelecek hakkında söyledikleri çıkmıyor olabilir ama bu hiçbir işe yaramaz boş falcılar denmesini gerektirmiyor. Bazı isimler gerçekten enerji tutarsa biliyor çünkü.Benim şu an çalıştığım işte ben hiç çalışmazken 1 yıl öncesinde bildi Nakta.Eski erkek arkadaşımı bildi tüm detayları ile o zaman tanışmamıştık bu ilişki bitecek diyen kişi de o aynı zaman da Mart sonrası ayrılık görüyorum dedi pandemi patladı biz ayrıldık sonra tamemen koptuk .Yanı daha bir-çok şey 2 kişi çıKri karşıma flört olarak onları da bildi bence yeterli tabiki hiç bir fal noktası virgülüne çıkamaz mümkün değil ..Ben bizim düşüncemize göre söylediğini hiç düşünmüyorum...
Zeynep gününde olursa herkese taş çikarir digerleri cunku soruyor zeynep direk kendi biliyor soyluyorUzun zamandır yoktum ama geldim, dün arkadaşım çok ısrar etti aslında fala inanmaz. Bana birini Öner diye bende Zeynep’i verdim ( Elif çok pahallı gelecekti) kız bugün bana kaç kere teşekkür mesajı atmış her şeyi bildi inanılmaz diye. Ben Zeynep i sevmezdim ama aklıma soktu. Yani burda herkesin kafası karışık kime baktırsam diye o yüzden haber vermek istedim an da gerçekten iyidir. Bilginize
Zeynep’in nuamrasını atar mısınız bana özeldenGünaydın dostlar
Zeynep’in olumlu ve olumsuz dediklerinin çoğunu yaşayanlardanım ben de,tarzı diğer varlıklarla bakanlardan farklı biliyorsunuz
Ben onun bakım tarzını bu durumlardan anlayan bir hanıma sormuştum
Dediği şu oldu,gereksiz kontes hanım,ancak ve ancak merak ettiğiniz kişi düşüncelerini sesli olarak ifade ederse bu durum sözkonusu olur
Ve baktırmamam gerektiğini ifade etmişti
Numrasını bana da ayar mısınız özelden lütfen?Uzun zamandır yoktum ama geldim, dün arkadaşım çok ısrar etti aslında fala inanmaz. Bana birini Öner diye bende Zeynep’i verdim ( Elif çok pahallı gelecekti) kız bugün bana kaç kere teşekkür mesajı atmış her şeyi bildi inanılmaz diye. Ben Zeynep i sevmezdim ama aklıma soktu. Yani burda herkesin kafası karışık kime baktırsam diye o yüzden haber vermek istedim an da gerçekten iyidir. Bilginize
Arkadaşlar ben çıkarsa güncelleyip yazacağım demiştim tarot online akademinin tüm dedikleri çıktı bana arkadaşıma da üç şey söylemiş biri çıktı size çıkar çıkmaz bilmem ben başkasına gitmiyorum artık :) yine de çıkmayanlar yazsın tabi ki reklam olmasın dediğim gibi bana ve arkadaşıma çıktı biz memnunuz
Yok valla bende onu bekliorumM mermaid250 necmie abla halâ yok mu
Her zaman diyorum genee diyorim bende cok baktiran biriyiim buraya en son uye oldum nornalde hep uyeliksiz okuyordum bircok uye ile konustum hatta tovbeliyim ama soyle anda iyi bi fal fena olmaz bende burada birine yöneliyorum sonra iste o kotu iyi degil yorum gorunce soğuyorum cunku genelde uyelerin çoğu na cok fazla güveniyorum doğru dediklerine tarot akademiyle gorustim baktirmadim bi youtube kanaalina yazdim donmedi bi tanr instgram da bulddum yorumları fena değil ekimde randevu aldim gelecekten umidimiizi kestik duruma gore memnun olur veya olmazsam buraya paylasim yapacagim
Ne zaman baktırdınız hiç birimi çıkmadı acabaBence Zeynep'i boşuna merak etmeyin ben bir kere baktırdım ve çocuk sesinden zaten anlayamadım üstelik bana söyledikleri çıkmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?