İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayşe'nin olumlu dediği hiçbirşey çıkmadı hayat dönümün tanışacaksın gibi gibi. Bana bir de hep olumsuz konuştu herkese mi böyle bilmiyorum ama sanırım kadının olumsuzları çıkıyor
Çokmu olumsuz bir kadın yani olumsuz dediklerimi çıkıyo tam anlayamadım

Çokmu olumsuz bir kadın yani olumsuz dediklerimi çıkıyo tam anlayamadım

Aynen bana dediği tanışacaksın hayatının dönüm noktası dediği tarihlerde birşey yaşamadım açıkçası ama olumsuz dediği herşey gerçekten olumsuz sonuçlandı bu durumda olumsuz dedikleri doğru diyebiliriz bence

Merhaba elinde nihalin iletişim bilgisi olan biri bana yazabilir mi? :)

Baktırdım ve hiç beğenmedim nedeni şu birkere sürekli iş güç para konuştu ok tamam diyelim on numara bir hayat tablosu çizdi inşallah dediği gibi olur sonra bugünden itibaren hayatımda dönüm noktası olacak biriyle tanışacakmışım evlilik dedi o kişiyle süper. Analiz yaptı benle ilgili onada tamam diyelim. Biri eski olmak üzere 3kişi arasında tercih yapacakmışım. Hatta şunu dedi zaten iyi giden şeyler olsa fal baktırmazdınız dedi :)) Asıl beni yıkan taraf şu oldu olan birşeyi bilemedi, üstüne vardedikçe yok dedi bende orda zaten kadını direk eledim. Ya ben biliyorum gözümemi inanayım sanamı yani. Ben gördüklerimi anlatınca kıvırmayı görseniz yuh dedim yani insanlar bu derece kandırılmaz bari bişey söylüyorsun söyleminin arkasında dur ona göre yorum yap yüzsüzlüğün böylesi. Bence o kadın vasatın altı

En azından Dilek napıyım ablacım falımı değiştireyim bir kere öyle söyledik fal boyunca sen var diyosun gördüklerinde malum ama ben yinede yok demek durumundayım başta öyle dedim öyle gördüm çünkü ya resmen insanları kandırarak para kazanıyorlar

Son düzenleme:
Falvefal diye bir uygulama keşfettim mobil ödemeyede açık Gani ve Lara Lerna diye 2 kişiye attım .Lara Lerna o kadar etkilemedi beni ama Gani nin nokta atışları oldu beğendim fiyatları uygun 27.99 tl arasa fal ihtiyacı durumunda denenebilir .Diğer sitelere göre uygundu fiyatlar yorumlarda iyiydi ...

burada bahsedilen dilek ve nazan, ozellikle de nazan bana net sekilde cikti. sonuc dedigi gibi oldu. tutmayan cok kisi olmus aslinda ama ben memnunum. sonucu aylar onceden bilen biri yani. ben tam aksini bekliyordum aslinda ama iste... :)

Kızlar turuncu cafede canlı yayında ücretsiz fal bakılıyordu. Ben de öylesine aşk hayatımı sordum. İrem adlı falcı 10-17si arası yeni birisi görünüyor ama eskiden de bir dönüş var dedi. Ciddi ciddi dün hiç aklıma gelmeyen birisi buluşmaya çağırdı beni. Ve geçmişte beni gel gitleriyle deli eden çocuk ağzımı aradı. Keşke hoşlandığım birisi yazsaydı da daha mutlu olsaydım ama yine de dediği çıktı kadının ona çok şaşırdım

Arkadaşlar bana telefonda fal bakan ve karşı tarafın zihnini okuyabilen anlık durumu iyi bilen tavsiye edeceğiniz biri varsa rica etsem adını ve telefonunu özelden yazar mısınız? Çok sağolun

Kız aynısını yazacaktım vallahi bak yeni bir yer çıktı diye. Sağ olasın bir bakayım buraya fiyatı da gayet iyiyimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…