Ne zaman baktırdınız hiç birimi çıkmadı acaba
Ya bu rita turuncu kafe için telefondan da fal bakan rita mı ? Yoksa başka bir tane daha mı rita var?Bende birtane sorayım İncirli Ayşe :) nasıl
Birde Ritadan memnun olmayan varmı
Bende birtane sorayım İncirli Ayşe :) nasıl
Birde Ritadan memnun olmayan varmı
Çokmu olumsuz bir kadın yani olumsuz dediklerimi çıkıyo tam anlayamadımAyşe'nin olumlu dediği hiçbirşey çıkmadı hayat dönümün tanışacaksın gibi gibi. Bana bir de hep olumsuz konuştu herkese mi böyle bilmiyorum ama sanırım kadının olumsuzları çıkıyor
Çokmu olumsuz bir kadın yani olumsuz dediklerimi çıkıyo tam anlayamadım
Baktırdım ve hiç beğenmedim nedeni şu birkere sürekli iş güç para konuştu ok tamam diyelim on numara bir hayat tablosu çizdi inşallah dediği gibi olur sonra bugünden itibaren hayatımda dönüm noktası olacak biriyle tanışacakmışım evlilik dedi o kişiyle süper. Analiz yaptı benle ilgili onada tamam diyelim. Biri eski olmak üzere 3kişi arasında tercih yapacakmışım. Hatta şunu dedi zaten iyi giden şeyler olsa fal baktırmazdınız dedi :)) Asıl beni yıkan taraf şu oldu olan birşeyi bilemedi, üstüne vardedikçe yok dedi bende orda zaten kadını direk eledim. Ya ben biliyorum gözümemi inanayım sanamı yani. Ben gördüklerimi anlatınca kıvırmayı görseniz yuh dedim yani insanlar bu derece kandırılmaz bari bişey söylüyorsun söyleminin arkasında dur ona göre yorum yap yüzsüzlüğün böylesi. Bence o kadın vasatın altıAynen bana dediği tanışacaksın hayatının dönüm noktası dediği tarihlerde birşey yaşamadım açıkçası ama olumsuz dediği herşey gerçekten olumsuz sonuçlandı bu durumda olumsuz dedikleri doğru diyebiliriz bence
Merhabalar, burdan birinden Nazan'in ve Dilek hanimin telefonunu alip baktirmistim.
Dilek hanim guzel ve tutarli bi fal bakmisti. Cikti diyebilirim falina. En azindan dedigi surec basladi.
Ama Nazan Hanim! Kesinlikle fal maceramin en kalitesiz en tutarsiz fallarindan biriydi. Kisa ve sacma sapandi. 200 liranizi cope atmayin derim.
Bu arada kesinlikle bu kisilerin numaralarini kendisinden aldigim arkadasimiz ustune alinmasin Nazan Hanim hakkindaki bu yorumumu, numarayi kendi istegimle aldim kendi irademle baktirdim amacim onu itham etmek degil. Kendisi begenmis ama ben begenmedim. Ayrica Dilek hanimim numarasini da kendisi vermisti onu begendim mesela
Yazma amacim Nazana boşa baktirmayin demekti, gerci o arkadasa da cikmis mesela o da ayri bi konu. Ben yine de yorumumu paylasayim dedim
MissCherryBlossom Sana taze kan buldum :)))) falvefal işte binnaz a aşırı para bayılmadan tellwe de çoklu hesap kovalamadan fal bakımı tesadüf çıktı karşıma ara ara buraya atarım iyi isimler keşfedersen haber et Cherrycim .
Oo fena patlamişNakta ya bu gün fal BAKTIRDIM.hayatinda kimse yok dedi 3 saat sonra sarmaş dolaş onu bir.kafedr bir bayanla gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?