- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Merhaba kızlar trans zeynep e fal baktırırdım. Normalde falları çıkar bana. Bu falında birinin öleceğinden bahsetti :/ Daha önce böyle şeylerden bahsettiği oldu mu size?
Cok fena ya. Allah yardımcın olsun travma atlamışsın.Nakta ya bu gün fal BAKTIRDIM.hayatinda kimse yok dedi 3 saat sonra sarmaş dolaş onu bir.kafedr bir bayanla gordum
evet. zeynep olumden cok bahsediyor, cevremde baktigi kisilerden olum gormedigi yok gibi.
Demek istediğim tamda bu ne biliyo görüyorsanız onu söylüyorlar çünkü mesela bende en son falımdan önce baktırdığımda kimse yok falan diyodu sonra öğrendimki biri varmış üstelik 6ay olmuş ben bildikten öğrendikten sonra hepsi biliyo ozaman biz neden baktırıyoruz ki bana mantıksız geliyo. Cidden artık bildiğim halde aksini söyleyenlere inanıcam sanırım onlar daha çok biliyo en azından seni kopyalamıyoNakta ya bu gün fal BAKTIRDIM.hayatinda kimse yok dedi 3 saat sonra sarmaş dolaş onu bir.kafedr bir bayanla gordum
Kızlar turuncu cafede canlı yayında ücretsiz fal bakılıyordu. Ben de öylesine aşk hayatımı sordum. İrem adlı falcı 10-17si arası yeni birisi görünüyor ama eskiden de bir dönüş var dedi. Ciddi ciddi dün hiç aklıma gelmeyen birisi buluşmaya çağırdı beni. Ve geçmişte beni gel gitleriyle deli eden çocuk ağzımı aradı. Keşke hoşlandığım birisi yazsaydı da daha mutlu olsaydım ama yine de dediği çıktı kadının ona çok şaşırdım
burada bahsedilen dilek ve nazan, ozellikle de nazan bana net sekilde cikti. sonuc dedigi gibi oldu. tutmayan cok kisi olmus aslinda ama ben memnunum. sonucu aylar onceden bilen biri yani. ben tam aksini bekliyordum aslinda ama iste... :)
mayis-haziran aylarinda adi gecmisti, memnun kalan cok az olmustu ama... bana iyiydi, dedigini de yasadim.Bu Nazan kim ben hiç duymadım forumda ?
mayis-haziran aylarinda adi gecmisti, memnun kalan cok az olmustu ama... bana iyiydi, dedigini de yasadim.
Canim banada atarmisin numarasini ,birde yuzyuze mi bakiyor ne kadara bakiyormayis-haziran aylarinda adi gecmisti, memnun kalan cok az olmustu ama... bana iyiydi, dedigini de yasadim.
Beğenilecek hiçbir tarafı yok ne anda iyi ne gelecekte boş boş sohbet ediyor seninleGenel olarak Dilek daha çok beğenilmiş sanırım eski yorumlara bakılınca
Genel olarak Dilek daha çok beğenilmiş sanırım eski yorumlara bakılınca
benim anlamadığım da nasıl bizim aklımızı okuyorlar bu kadar..Demek istediğim tamda bu ne biliyo görüyorsanız onu söylüyorlar çünkü mesela bende en son falımdan önce baktırdığımda kimse yok falan diyodu sonra öğrendimki biri varmış üstelik 6ay olmuş ben bildikten öğrendikten sonra hepsi biliyo ozaman biz neden baktırıyoruz ki bana mantıksız geliyo. Cidden artık bildiğim halde aksini söyleyenlere inanıcam sanırım onlar daha çok biliyo en azından seni kopyalamıyo
Ben ireme para vererek de baktırdım. Anı okumada çok iyi ama ilk falında verdiği tarihlerde hiçbir şey olmamıştıAklıma girme
Ben çok baktırdım. İyi falcıları var. İrem, Rita falan iyiydi ama hiçbirinde gelecek çıkmıyor. Gerçi ritanın baya söylediği çıktı ama o da herkese genelde aynı şeyi söylüyor. Ya tutarsa olayı yani…Merhaba kızlar geçen turuncu cafe diye bi yerden bahsedilmiş konuda girip bakayım dedim instadan baya da takipçisi var falları da çok uygun 25 50 lira fln diyo baktırılır mı ? Baktıran var mı ?
Telefonda mı baktırdınız peki ? Anda iyi miydi ? Ne kadar ücretiBen çok baktırdım. İyi falcıları var. İrem, Rita falan iyiydi ama hiçbirinde gelecek çıkmıyor. Gerçi ritanın baya söylediği çıktı ama o da herkese genelde aynı şeyi söylüyor. Ya tutarsa olayı yani…
Aynen telefondan baktırdım. Su falı 100 tl kahve ve tarot 70. Bence anda baya iyiler. Ama söylediğim gibi vadeleri çıkmıyor.Telefonda mı baktırdınız peki ? Anda iyi miydi ? Ne kadar ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?