İstanbul'da Fal - Falcılar

Nakta ya bu gün fal BAKTIRDIM.hayatinda kimse yok dedi 3 saat sonra sarmaş dolaş onu bir.kafedr bir bayanla gordum
Demek istediğim tamda bu ne biliyo görüyorsanız onu söylüyorlar çünkü mesela bende en son falımdan önce baktırdığımda kimse yok falan diyodu sonra öğrendimki biri varmış üstelik 6ay olmuş ben bildikten öğrendikten sonra hepsi biliyo ozaman biz neden baktırıyoruz ki bana mantıksız geliyo. Cidden artık bildiğim halde aksini söyleyenlere inanıcam sanırım onlar daha çok biliyo en azından seni kopyalamıyo

Aklıma girme

benim anlamadığım da nasıl bizim aklımızı okuyorlar bu kadar..

Merhaba kızlar geçen turuncu cafe diye bi yerden bahsedilmiş konuda girip bakayım dedim instadan baya da takipçisi var falları da çok uygun 25 50 lira fln diyo baktırılır mı ? Baktıran var mı ?

Merhaba kızlar geçen turuncu cafe diye bi yerden bahsedilmiş konuda girip bakayım dedim instadan baya da takipçisi var falları da çok uygun 25 50 lira fln diyo baktırılır mı ? Baktıran var mı ?
Ben çok baktırdım. İyi falcıları var. İrem, Rita falan iyiydi ama hiçbirinde gelecek çıkmıyor. Gerçi ritanın baya söylediği çıktı ama o da herkese genelde aynı şeyi söylüyor. Ya tutarsa olayı yani…

Telefonda mı baktırdınız peki ? Anda iyi miydi ? Ne kadar ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…