İstanbul'da Fal - Falcılar

benim anlamadığım da nasıl bizim aklımızı okuyorlar bu kadar..
Türkiye’de böyle bir eğitim varmı bilmiyorum ama varmış sanırım bunun için eğitim alıyorlar yabancı bir kanalda görmüştüm eğitim veriyorlardı işte sana bir kağıt veriyorlar böyle karşısınada birini koyuyolar oraya yazıyo öğrenen kişi onun düşüncelerini günlerce sürüyor hatta aylarca işte ondan sonra bi bakıyosun karşısındaki kişinin düşüncelerini yazabiliyor, şunu söylüyordu kadın yakınızla yapın anneniz kardeşiniz eşiniz test edin kendinizi eğitin beyninizi çalıştırın ve yazdıklarınızı sorun doğrumu tekrar yapın tekrar tekrar sürekli istişare yapın çalışın göreceksiniz birkaç ay sonra sizde düşünce okumaya başlayacaksınız demişti o yüzden birsürü yöntemi var galiba varlık diyo bazısı bazısı telepati işte böyle öğretilerle var yani bazılarındada doğuştan. Aslında öyle muazzam birşey değil demiştim ben izlediğimde yani eğitimle yapılabilecek bişey olduğunu öğrenince zaten anladım neden çıkmadığını
Zaten böyle şaşırdığım yok artık dediğim hiçbir falcı çıkmadı hemde hiçbiri. Ama bu ne saçmalık ya salladı resmen dediğim kişiler daha çok çıktı.

Çorumlu Yasemin sizde çıktı mı yani tanışacaksınız dediği kişilerle falan tanıştınız mı ?

Arkadaşlar beni bilen bilir...uzun zamandır buraya girmiyorum...sadece şunu yazıp tekrar çıkıcam...Zeynep'e fal baktırmayın arkadaşlar, ne söylediyse tersini yaşadım.... en son çok ciddi bir konuda beni yanılttı... çok mutlu olacaksın laflarına da sakın kanmayın...

Çorumlu Yasemin sizde çıktı mı yani tanışacaksınız dediği kişilerle falan tanıştınız mı ?
İlk falı gerçekten kadının dediği gibi çıktı ama 2.falı çok genel geçerdi bence geçiştirdi hiç beğenmedim hatta buradan yazdıklarında işte çok genel fal baktı diye şaşırmıştım cidden öyle baktı demekki ilk falı bana denk geldi şansıma

Zaten Zeynebin x kişi mutsuz çok kötü, hayatın çok güzel olacak, şunla tanışcan vs laflarını genelde eliyorum hatta o anda söylediği seviyo gelcek etmek Arıcak şu olcak bu olcak dediği şeylerde asla olmuyo anı ve düşünceleri yorumluyor dikkat ettim daha spesifik söylediği şeylere oluyo onun hep.

Birde Zeynebin de düşünce okuduğuna eminim %100 ama işte arada söylediği spesifik kısımlar sanırım onlar doğru
Örnek ben 6-7kere baktırdım her falında para para ile ilgili birşey söylüyor birde rezil olmak ile ilgili onun harici konular benim ruh halime yaşadıklarımı göre değiştiriyor ama söylediği o 2şey var her falında bunu tekrarlıyor ama her falında sanırım o dediği doğru onun harici bence çöp :)

Kızlar ben birşey sormak istiyorum Trans Zeynebin bu yüzük havada kalacak ayrılık olacak diyip tam tersi olan varmı. Yada gerçekten dediği gibi olan ciddi ilişkide olunun bir durum için.
Sanırım benzer şeyler söylüyormuş

Bana oyle bir durum demedi valla ben cok sorguldim oyle bir durum yok dedi ayrilik gibi

Bana genelde olumsuz konuşmadı, an, duygular ve ilişki için hep olumlu konuştu. Söylediği en olumsuz cümle ise gelecek için bir şey diyemiyorlar olmuştu. Uzak gelecekle alakalı bunu diyerek yorum yapmıştı bi seferinde.

İşte o olumlu konuştuğu şey oldumu yoksa tersimi oldu. Aslında burada Zeynep 2senedir konuşuluyor ben 7ay olmuş ilk baktırdığım dediği şekilde sadece bir şeyi yaşadım ama sonuç henüz olmadığı için çıktı çıkmadı diyemiyorum illaki çıkan çıkmayan vardır onları merak ediyorum özellikle söylediğim konuda

Ben de çıktı evet, dediği şeylerin bir çoğunu yaşadım özellikle ilk falında.

Bunu sizin için mi söyledi yoksa sorduğunuz başka biri için mi

Bunu sizin için mi söyledi yoksa sorduğunuz başka biri için mi
Bir önemi kalmadı bugün baktırdım ve çok kötüydü olan şeyleri bile bilemedi çok şaşırdım daha önceki falında mevcut durumları bilmesine rağmen bugün berbat ötesiydi hiç bişey bilemedi olan parama oldu zaten paracı enerjisi yoksa bile bakıyo kadın sırf para almak için o huyunu hiç sevmiyorum. Hoş bu aralar bütün falcılar bence kötü buda Eylül enerjisi galiba. Mesela bir önceki ayda hiç falcıya ihtiyacım yoktu inanılmaz düşündüğüm şeyler oluyo hislerim çok kuvvetlenmişti falcılarda öyleydi ama bu ay hepsi berbat ötesi olan şeyleri bile bilemiyorlar demekki falcılarda değil maharet:)

Evet çok paragöz ben aradığımda açar açmaz paramı gönder demişti bende baktırmadım..

Ayyy buna kesinlikle katılıyorum. Ben de bir yorum yazmak için girmiştim mesajınızı gördüm aklımdan geçeni yazmışsınız.

Anı kendimce iyi bildiğini düşündüğüm geysunun anla ilgili çok büyük bir şekilde yanıldığını öğrendim. Hem de öyle böyle değil yani. Fal baktı 2 gün sonra anla alakalı 180 derece farklı bir şey öğrendim. Bu ay gerçekten herkes ya berbat ya da bir falcıya birden fazla baktırınca zaten berbat oluyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…