İstanbul'da Fal - Falcılar

Kurşunda döküyo diye biliyorum ama emin değilim yalan olmasın

Benim favorim 3 kisi suan ama insan yine de arayışta oluyor
O arayış in sonu hiç gelmiyor sonu kafa karışıklığı ve para kaybı tecrübe ile sabit o yüzden az baktırmak en güzeli ama tabi sen bilirsin bazı dönemler insanın daha çok ihtiyacı oluyor ..

Kızlar bu zamana kadar birçok falcıya gittim.Feza sultan,niko,kadıköy zerrin,kadıköy başak,symbol serkan hiçbirinin dediği çıkmadı. Telde konuştuğum kızın dediği şey çıktı birtek aşk konusunda verdiği tarihler tam tuttu. Bide arkadaşımın ablasına evdeki büyüler için vs yöntemler söylemiş,bozmuş,arkadaşıma da dualar ve ritüeller vermiş çok istediği şey için. Bunlar gittiklerim. Anadolu yakasında başka varmı gidip memnun kaldığınız?

Ay taksimdeki toprağı unuttum. Ablamda bende baktırdık resmen dalga geçti bizimle,çok kötü

Kızlar efsane bi falcı yok mu telefondan da baktırabilecegimşz
O efsane falcilar o guzel atlara binip gittiler herhalde, :)) son zamanlarda ne fal topiginde begenilen bir falci goruyorum ne de son baktirdigim fallardan bir sey cikti, hicbiri bilemedi. Tabii 2-3 ay olmustur fal baktirmiyorum artik ama baktirmak istesem falci yok.

Kızlar anadolu Yakasında memnun kaldığınız baska falcılar varmı? Bugün kadıköy yelize fal baktırdım ilk gittiğimle alakasız şeyler söyledi. Birde beni tersledi. Detaylı sorular sorunca yok özele giriyosun falan dedi,daha da gitmem. Bugün bide önerdiğim kıza tekrar baktırıcam. Eğer memnun kalırsam tekrar yazarım.
Bide feza sultana ulaşan varmı ya? Arıyorum hep kapalı.

Bu arada feza sultanın gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı ben anlık merak ettiğim şeyler için gidiyorum. Gelecekle ilgili sıfır aklınızda bulunsun. Ulaşamıyorum ama ulaşan varsa yazın kızlar merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…