Ona bende baktirdim cnm dogru sayfaysa kötuydu çok
Berna hanım mesajla o 3 kişiyi paylaşmanız mümkün mü acaba ? Şimdiden çok teşekkür ederimBenim favorim 3 kisi suan ama insan yine de arayışta oluyor
O arayış in sonu hiç gelmiyor sonu kafa karışıklığı ve para kaybı tecrübe ile sabit o yüzden az baktırmak en güzeli ama tabi sen bilirsin bazı dönemler insanın daha çok ihtiyacı oluyor ..Benim favorim 3 kisi suan ama insan yine de arayışta oluyor
Canım burdan da paylasirim herkesin bildigi kisiler zeynep nakta elifsucanBerna hanım mesajla o 3 kişiyi paylaşmanız mümkün mü acaba ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Canım bıraktım zaten bir süre bekleyişteyimO arayış in sonu hiç gelmiyor sonu kafa karışıklığı ve para kaybı tecrübe ile sabit o yüzden az baktırmak en güzeli ama tabi sen bilirsin bazı dönemler insanın daha çok ihtiyacı oluyor ..
Cok sag olunCanım burdan da paylasirim herkesin bildigi kisiler zeynep nakta elifsucan
O efsane falcilar o guzel atlara binip gittiler herhalde, :)) son zamanlarda ne fal topiginde begenilen bir falci goruyorum ne de son baktirdigim fallardan bir sey cikti, hicbiri bilemedi. Tabii 2-3 ay olmustur fal baktirmiyorum artik ama baktirmak istesem falci yok.Kızlar efsane bi falcı yok mu telefondan da baktırabilecegimşz
merhaba nihalin telefonunu kaybettim özelden atabilir misiniztelefonda bakıyor.
merhaba memnun kaldıysanız bana da özelden atabilir msiiniz numarasını?Herkese iyi akşamlar. Havin’in numarasını özelden atabilir misiniz? Şimdiden iyi haftalar hepimize
kime baktırmıştınız- çıktığı fal oldu muKızlar benEdddh önerdiği falciiyi denesim cok memnun kaldim . Bilginiz olsun
Ay bana da atabilirmisinizkime baktırmıştınız- çıktığı fal oldu mu
numarasını atabilir misiniz rica etsem özelden?
Kim bu kişi merak ettikkime baktırmıştınız- çıktığı fal oldu mu
numarasını atabilir misiniz rica etsem özelden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?