- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Konuşmuştuk bunu galuba ozeldenKim bu kişi merak ettik@Heidi00
Canım bizde deneyelim . Necmiye ablaya bende baktıracaktım nasip olmadi . Ama çok fazla kişi memnun .Konuşmamışız baktımda özel mesajlara heidinin teyzesi bi falcıya baktiriyormus memnunmus 50 tl ye bakıyormuş bende denedim ben memmnun kaldim numara isteyen arkadaşlarla paylastim bana cok kisa bi vade verdi 1 hafta gibi beklemedeyim bi kac arkadasla da paslasiyoruz buraya yazacağım. En gec 5 gun 1 hafta dedi ayin 5 inde fal baktirdim son 1 2 gun var gaybi ALLAH bilir ama bakalim. Öngörüsü başarılı olursa buraya yazacağım bi kac arkadasimiz da baktirdi memnun olmayan da oldu . Ben 4 kisiiye baktirdim bayagi bunalımlardayım 8 aydir baktirmiyordum simdi son birde Necmiye ablayi deneyecegim oda mermaidin önerdiği bi abla bayagidir yok onu bekliyorum hic denemedim deneyecegim memnun kalirsam ara ara ona baktiracagim bide çıkarsa bu ablaya devam ederim
merhaba zeynepten memnun kalırsanız yazabilir misiniz?zeynep'e baktirirken su konuda baktirmak istiyorum diye ozellikle belirtirsek mi daha iyi bakiyor yoksa genel bakarsa mi?
Alla alla ben memnun kalmıştımBana verilen bir numara vardı,Vanlı bir hanım
Ben baktırmadım arkadaşım baktırdı ve hiçbir şekilde memnun kalmadı
Bende baktırdım burada kendimi yırttım berbat baktırmayın diye ama insan inanmak istediğine inanıyor ya kadına yalandan birşey söyledim hayatımda olmayan kadını denemek için oradan salladı yürüdü gitt senin hayatında böyle birşey yok diyemedi memnun kalan arkadaşların hoşuna giden şeyler söylediği için beğendiler o kadın berbat!!! Ama yine eminim ki birkaç iyi yoruma inanıp insanlar para verecekBana verilen bir numara vardı,Vanlı bir hanım
Ben baktırmadım arkadaşım baktırdı ve hiçbir şekilde memnun kalmadı
Hayatim kkendinegor haklısın burada bir sürü fal bakan isimler geçiyor bende ona gore deneyim yapıyorum vs ha birini begenen digerini beğenmiyor ben ablayi begendim sonucta ucuza bakiyordu yakin vade verdi burayada yazacağım vadeyi arrik faldan da beklentimiz git gite dustu ben burada zeynep i naktayi düşündüm ama biri cok iyi derken digeri alakasiz di bosdu diyor ve vazgeçiyorum bu abla uygun olunca ne kaybederim dedim 8 aydir da baktirmiyordum bende tavsiye uzerine denedim ki bi tane de abla var onu da bekliyorum kardesi hastaymış su aralar yok onuda burada baktirip memnun kalan var bende deneyecegim ben memnun kaldim uzun kendi deneyimlerimide paylasmak isterim ben küçük bi sehirde yasiyorum bu forumu uzun zamandır takip ediyorum isranbulluyim ve istanbula gittigimde buraya uye oldum ama pandemi nedeniyle herkes eve kapandi sonra ben kendi sehir çevremde bundan 3 4 yol oncesi 200 e baktiriyordim ve cok biktim 1.5 sene aldatildim hicbiri bilemeei birinin lafına kanıp adamin ayağına kadar gittim neler nnelerben cok yildim en son para vermeyecegim dedim burada da dedm gidin kiyafet alin birini sevindirin daha ii gelir die su aralar cok boşluktayım ve gene bu paradoksa girdim bi umut iste ben tatmin oldim ama iki gu sonra cikmaz burada derim ne bliyim ben cok boşluktayım gene girdim hani kimseyi de burada birakmak istemem belki enerjim tuttu belki dedigin gibi oldu bilmiyorim ALLAH hepimizin gönlüne gore versinBende baktırdım burada kendimi yırttım berbat baktırmayın diye ama insan inanmak istediğine inanıyor ya kadına yalandan birşey söyledim hayatımda olmayan kadını denemek için oradan salladı yürüdü gitt senin hayatında böyle birşey yok diyemedi memnun kalan arkadaşların hoşuna giden şeyler söylediği için beğendiler o kadın berbat!!! Ama yine eminim ki birkaç iyi yoruma inanıp insanlar para verecek
Merhaba numarasını benimle de paylaşabilir misiniz?Ben memnun kaldim burada isteyen arkadaşlarada ucuz bn baktirdim duruumunuz varsa deneyin dedim nnumaraisteye arkadaslara da paylaştım
Kime baktırdınız ?Kızlar ben ve ablam bahsettiğim kıza baktırdık,ablama çok uzun vade vermedi bakalım. Bana da 1 ay dedi çok memnun kaldık,kestirip atmadı diğerleri gibi. Bide çalışma verdi bana. 1 aya editlerim burayı
Burçin diye bi kıza baktırdım telefonda baktırdım ben 100 tl ama uzun baktı banaKime baktırdınız ?
Telefonda bakım var mı ve ücreti?
Nasildi peki kisaca bahsedebilir misiniz kahve mi tarot mu kendisi mi bikiyor siz mi soruyorsunuzBurçin diye bi kıza baktırdım telefonda baktırdım ben 100 tl ama uzun baktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?