- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Ay hiç sormadım valla instagramını. Telefondan baktırmıştım numarası var sadece bendeInstagrami var mi
canım özelden telefonunu yazabilir misin burçinin?Ya ben 8 ay öncede baktırmıştım bu kıza verdiği tarih tutmuştu. Telefondan bakıyor bu arada. Cafede falan bakmıyormuş. Verdiği tarih hemen hemen tuttu,birde o zamanlar aklımdaki kişiyle ilgili bi problem vardı onu bilmişti direkt bu kişiyle olmaz demişti. Yine dün ve ablam beraber baktırdık. Tarot baktırdık ablamla beraber. Ona cok uzun süre vermedi bakalım coğu seyi bildi. Suan hayatındaki kisinin burada olmadığını falan da bildi. Bana da aynı şekilde yine tarih verdi. Bi kişi vardı aklımda (bu kişi bütün falcılara göre döner eder,tekrar oluruz hep böyle söyledi diğerleri hatta yelize baktırdım geçen gün beni tersledi adamın özel hayatından sanane diye,cevaplamıcam falan demişti.) bu kişiyle ilgili hayatında biri varmı diye sordum,tahmin ettiğim kişinin tipini tarif etti. Net bi şekilde bundan asla olmaz dedi. Enerjisi cok güzel,zaten sohbet havasında geçiyo. 30 dakikayı falan buldu yani. Ablama da bana da ayrı ayrı çalışma verdi. Yıldızınız düşük ailecek istedikleriniz çok geç oluyo dedi,21 gün boyunca dediklerimi yapın sonra tekrar arayın işleriniz açılıcak dedi. Ben çok memnun kaldım en azından diğerleri gibi ukala değil. Bi arkadaşım da yarın evde bulduğu birtakım negatif enerjiler için danışmanlık alıcakmış. Sadece fal bakmıyomuş danışmanlıkta veriyomuş. Aşk ile ilgili kesenin içinde hazırlamalar yapıp yolluyomuş. Ben bu kadını ilk eski bi arkadaşımın ablasından duymuştum. Onlarda böyle çalışmalar yaptılar heralde herşeyleri yoluna girdi
Baktirirsn bana da mesaj at canm bekliyorum:)canım özelden telefonunu yazabilir misin burçinin?
teşekkürler
selam, bana da özelden yazablır mısınız numarasını, cok teşekkürlerKızlar ben ve ablam bahsettiğim kıza baktırdık,ablama çok uzun vade vermedi bakalım. Bana da 1 ay dedi çok memnun kaldık,kestirip atmadı diğerleri gibi. Bide çalışma verdi bana. 1 aya editlerim burayı
Burçin tarot mu bakıyorcanım özelden telefonunu yazabilir misin burçinin?
teşekkürler
tiktokta mi denk gelmis falciya hic anlamadim o kismi? instasi var mi bu memnun kaldiginizin, tarot bakanin?Otomatim klavyede n cogu kelime anlasilmaz çıkmış kusuura bakmayin
Zeynep bana pembeci geliyor. Ama dusunceleri iyi okuyor sanirim.Arkadaşlar fal krizim geldi Zeynep’i önerir misiniz
Gelecek çıktı mı peki sizde hiçZeynep bana pembeci geliyor. Ama dusunceleri iyi okuyor sanirim.
Hepsi degilGelecek çıktı mı peki sizde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?