İstanbul'da Fal - Falcılar

canım özelden telefonunu yazabilir misin burçinin?
teşekkürler

Burçin ve Zeynep arasında kalıp, Burçin'i denemek istedim, yorumu için kararsızım şimdilik. Beklediğim olay için vade verdi, çıkarsa buraya yazarım.

O kadar fazla falcı denedim ki hepsi fos çıktı biri hariç onu da son 6 ayda 7-8 kere aramışımdır verdiği isimlerden çoğu çıktı ama mesela bi konuda bana az kaldı bekle dediği şeyden hiçbir gelişme olmadı ama her aradığımda aynı şeyleri söylüyor ve beni hatırlamasına imkan yok falcının yani önceki dedikleriyle hep tutarlı konuşuyor an’da fena değil hemen hemen söylediği her şey doğru ya da doğru olabilecek şeyler sadece bir şey farkettim mesela konuşmadığım biriyle o ara barışmıştım üstünden zaman da geçmişti ama o konuştuğumuzu bilemedi o kişi sana yazacak falan diyordu biz konuşurken.

Bana önerebileceğiniz sağlam dediğiniz falcı varsa özelden yazabilir misiniz gelecek benim için önemli değil çünkü zaten bilmeleri mümkün değil yakın geleceği de tahmin edebilirler ancak

Kızlar yeni bir falcı buldum kiz arkadasim tik tokdan denk gelmis indirim varken ve dedikelrk çıktı dedi oda arkadaslrina önermiş ve memnjn kalmislar bens3 baktirdi yakupa baktirdim instadan boştu 200 tl versdim sonra bbbaska bi kadına baktiesi. Nurhayat diye 80 tl ortalama bi faldi sonra tekrardan instadan adini hatirlamdigm bi kıza baktirsim 80 e oda yani cok hakim değil di sonra binevs ablayi dednim olay lar okeydi ama vadesi tutmadi genel olalrak anlik iyidi bende 50 tl idi sonra sonra telwe basligindan oradami leri denedim 50 tl de oradakilere baktirdim beklemedeyim 2 3 tane dedim oda bu forumda başlığı mevcu telvede bakılan fallar diye oradaki bacilarimizdan tavsiye uzerine gulfem akay35 bide helin1881 e fal attm 3 ude tutarliydi en son kiz arkadasimda kaldım konu açıldı izmirde baktirmis sonra tiktokdan denk gelmis banada instasini verdu bu kizada tarot a 60 tl verdim net ve kesin konusuyor arkadasim dedikleri cikti dedi sonuç olarak 200*80*80*50*50*60 derken 2 hafta içinde boşluktan bunalimdan gene bu donguye bataiga girdim ve520 tl eksiye girdim hem diyorum boşverin kendinize harcayon birini sevindirin hemde gene sıktım sıktm sıkrtm kendimi gene olan oldu . Sevgiler saygilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…