- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Mesela tanışacaksın dediğiniz kişilerle tanıştınız mıHepsi degil
Hayir onlar tutmadi .sadece kisilerin dusuncesi tuttuMesela tanışacaksın dediğiniz kişilerle tanıştınız mı
Instde tarot online akademi baktırmayın
Aynı kişiye o kadar çok baktırdım ki katiyen gelecek çıkmıyorMesela tanışacaksın dediğiniz kişilerle tanıştınız mı
Mesela tanışacaksın dediğiniz kişilerle tanıştınız mı
Zeynep degil mi ya herkesin zeyneple alakalı dusuncesi farklı ama zeynebim şu huyu guzel en azindan net yani bir falinda bir kisiye kotu diyorsa hep der misalben dediği iki kişiyle tanıştım. düşüncelerde de iyi bildiğini geçen gün net gördüm. ama bilemediği yerler oluyor tabi ki
Zeynep degil mi ya herkesin zeyneple alakalı dusuncesi farklı ama zeynebim şu huyu guzel en azindan net yani bir falinda bir kisiye kotu diyorsa hep der misalben dediği iki kişiyle tanıştım. düşüncelerde de iyi bildiğini geçen gün net gördüm. ama bilemediği yerler oluyor tabi ki
Telefondan bakar mi acabaGeçen yıl bu zamanlar Murat diye birine fal baktırmıştım cafede bi kağıda kendi çıkacağını söylediği her şeyi yazdı taşınacaksınız dedi gerçekten o ara taşınma durumumuz vardı ev bakıyorduk 2-3 ay sonra taşındık yeni evinde mutlu olacaksın dedi biri için bu kişiyle konuşman kesilcek dedi fazla sürmez dedi 2 ay sonra o kişiyle iletişimimiz koptu o kişi böyle olsun istedi. ben yazdığı kağıdı taa o zaman kaybetmiştim madde madde yazdı her şeyi ama aklımda kalan önemli şeyler bunlar bi de biriyle tanışacaksın bunlar abi kardeş dedi otomobille ilgili bi şeyler dedi 1 yıl sonra tanıştığım bi kadın seni kaynıma yapayım dedi hem iki kardeş olmaları hem esinin oto işiyle uğraşması ve biri aracılığıyla demesi falan tuttu ama ben tanışmak istemedim
Zeynep degil mi ya herkesin zeyneple alakalı dusuncesi farklı ama zeynebim şu huyu guzel en azindan net yani bir falinda bir kisiye kotu diyorsa hep der misal
Olumsuzda oluyor zeynep bazen şaşirtiyor ama 7 aydir bir konuda bekliyorum olmadı henuzevet bence de. hic cikmadi diyen de cok, cogu cikti diyen de. bir de bana hic pembe tablo ciziyor gibi gelmiyor, cok olumsuz konustugu da olabiliyor cunku
Hoş geldin SeraBen cok falci falci gezen biri olarak sadece bir kiside karar kaldim o da bakirkoyde sera online bakim yapiyor omceden kafedeydi hem de uygun
Sera canım benim ya…Ben cok falci falci gezen biri olarak sadece bir kiside karar kaldim o da bakirkoyde sera online bakim yapiyor omceden kafedeydi hem de uygun
Olumsuzda oluyor zeynep bazen şaşirtiyor ama 7 aydir bir konuda bekliyorum olmadı henuz
Canim ben attim sanaben genelde dusunceler icin sorular sordugumdan ileriye yonelik beklentiye pek sokmuyor beni.
ayrica size mesaj atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?