İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bi abla tanıyorum kafe ortamında falan bakmıyor ben de dahil baktıranlar dediklerine şok oluyorduk. Genelde arkadaş ortamında tavsiye ettiğim birisi isteyene numarasını veririm ama önce ablaya sordum bakalım ver derse yani söyle iyi biliyo falan diyip günaha girmek istemiyorum Allah bilir tabii ki ama gerçekten iyi bi falcı ortamlara düşmemiş biri underrated olan her şey güzeldir hahah

ben dediği iki kişiyle tanıştım. düşüncelerde de iyi bildiğini geçen gün net gördüm. ama bilemediği yerler oluyor tabi ki
Zeynep degil mi ya herkesin zeyneple alakalı dusuncesi farklı ama zeynebim şu huyu guzel en azindan net yani bir falinda bir kisiye kotu diyorsa hep der misal

ben dediği iki kişiyle tanıştım. düşüncelerde de iyi bildiğini geçen gün net gördüm. ama bilemediği yerler oluyor tabi ki
Zeynep degil mi ya herkesin zeyneple alakalı dusuncesi farklı ama zeynebim şu huyu guzel en azindan net yani bir falinda bir kisiye kotu diyorsa hep der misal

Geçen yıl bu zamanlar birine fal baktırmıştım cafede bi kağıda kendi çıkacağını söylediği her şeyi yazdı taşınacaksınız dedi gerçekten o ara taşınma durumumuz vardı ev bakıyorduk 2-3 ay sonra taşındık yeni evinde mutlu olacaksın dedi biri için bu kişiyle konuşman kesilcek dedi fazla sürmez dedi 2 ay sonra o kişiyle iletişimimiz koptu o kişi böyle olsun istedi. ben yazdığı kağıdı taa o zaman kaybetmiştim madde madde yazdı her şeyi ama aklımda kalan önemli şeyler bunlar bi de biriyle tanışacaksın bunlar abi kardeş dedi otomobille ilgili bi şeyler dedi 1 yıl sonra tanıştığım bi kadın seni kaynıma yapayım dedi hem iki kardeş olmaları hem esinin oto işiyle uğraşması ve biri aracılığıyla demesi falan tuttu ama ben tanışmak istemedim

Son düzenleme:
Telefondan bakar mi acaba

evet bence de. hic cikmadi diyen de cok, cogu cikti diyen de. bir de bana hic pembe tablo ciziyor gibi gelmiyor, cok olumsuz konustugu da olabiliyor cunku

Ben cok falci falci gezen biri olarak sadece bir kiside karar kaldim o da bakirkoyde sera online bakim yapiyor omceden kafedeydi hem de uygun

selamlar, bu zeynep nereden bakıyor falı ve fiyatı ne kadar?
Ben yüz yüze fal baktırmak istiyorum bu aralar önerebilceğiniz var mıdır
melekler kahvesi şengül övülmüş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…