Herkes son gaz devam sanirimHellooooo kızlar fal baktırmaya hala devam mıben evlendim diye bayağı oldu bıraktım da 20 tane mesaj gelmiş bana falcı sormuşlar uzun zaman olmuştu girmemiştim
o zaman bir tane de ben mi sorsam, yüzyüze baktırmak istiyorum artık hep online baktırdımHellooooo kızlar fal baktırmaya hala devam mıben evlendim diye bayağı oldu bıraktım da 20 tane mesaj gelmiş bana falcı sormuşlar uzun zaman olmuştu girmemiştim
Canım ben şuan evliyim yaşadığım olayları birebir tarif eden beşiktaş safiyeydi bide o zamanlar gökçe vardı iri yarı bi hatun oydu . Ama tabi sanırım safiyeye gidip beğenmeyenlerde vardı . İlla gidin diyemem de 15 yılını fallarda süründüren biri olarak söyliyorumo zaman bir tane de ben mi sorsam, yüzyüze baktırmak istiyorum artık hep online baktırdım
neslihan ve toprak arasında kaldım kimi önerirsiniz kızlarr
anlık bilmesi daha önemli benim için bu arada
Canım ben şuan evliyim yaşadığım olayları birebir tarif eden beşiktaş safiyeydi bide o zamanlar gökçe vardı iri yarı bi hatun oydu . Ama tabi sanırım safiyeye gidip beğenmeyenlerde vardı . İlla gidin diyemem de 15 yılını fallarda süründüren biri olarak söyliyorumbide asmin cafe can hala çok beğeniyorum ara sıra gidiyorum
Neslihana ne baktırıyosunuz pekiToprak bende hala deneyemedim ama Neslihan'ı beğeniyorum.
Yok yerinde bakıyor beşiktaşdaSafiye telde mi bakıyor ?
hangi cafe peki ben google a beşiktaş safiye yazınca çıkmadı bir şeyYok yerinde bakıyor beşiktaşda
Canım cafe değil evinde bakıyo . Randevusuzda almıyor.hangi cafe peki ben google a beşiktaş safiye yazınca çıkmadı bir şey
numarasını alabilir miyim pekiCanım cafe değil evinde bakıyo . Randevusuzda almıyor.
Neslihana ne baktırıyosunuz peki
Ve anlıkta iyi mi
ben daha çok anlığı merak ediyorum ve sorcağım kişinin hislerini
Canım cafe değil evinde bakıyo . Randevusuzda almıyor.
Deneme bile bende okadar ters patlamış biridir ve Neslihana insanlar neden gider hiç anlamıyorum emeğinize beklediğiniz zamana bu sıra beklemek dediğim şey beklentilerin, olayların olmasını beklemek umutlanmak vs kadının bildiği tek şey senin düşüncen okadar başka geleceğe dair 1tane birşey çıkmadığı gibi tam tersi oluyo. Hatta bunu hep örek göstericem bu çocuk evlenirse gel yüzüme tükür diyip 2ay sonra çocuğun evlendiğini gören arkadaşım var kaldıki adam o dönem nişanlıymış bunu bile görememiş çünkü neden ARKADAŞIMDA BİLMİYORDU :))) burdaki falcıların çoğu böyle hisleriniz kuvvetliyse, şüpheleriniz varsa yada doğru tespit yapabiliyorsanız onları okuyolar sizde karşı tarafı bildi sanıyosunuz peki ya bizim gibi salak hayal dünyasında yaşayıp düşündüğümüz şeylerin aslında hiç gerçek bile olmadığı kişiler :)) onlarda da aynı şekilde düşünceler, korkular, şüphelere belirlenip size satılıyor sonuç hayal kırıklığını :)Neslihana ne baktırıyosunuz peki
Ve anlıkta iyi mi
ben daha çok anlığı merak ediyorum ve sorcağım kişinin hislerini
Deneyen oldu mu arkadaslarBen bi abla tanıyorum kafe ortamında falan bakmıyor ben de dahil baktıranlar dediklerine şok oluyorduk. Genelde arkadaş ortamında tavsiye ettiğim birisi isteyene numarasını veririm ama önce ablaya sordum bakalım ver derseyani söyle iyi biliyo falan diyip günaha girmek istemiyorum Allah bilir tabii ki ama gerçekten iyi bi falcı ortamlara düşmemiş biri underrated olan her şey güzeldir hahah
Evet çıkmadığı için benim baktırasım hiç gelmiyor artık manasız buluyorum ama çıktı diyenler de var bazılarına çıkıyor ama bana çıkmıyor hiç :) hayal kırıklığından başka bişe vermedi bana falcılar yaniDeneme bile bende okadar ters patlamış biridir ve Neslihana insanlar neden gider hiç anlamıyorum emeğinize beklediğiniz zamana bu sıra beklemek dediğim şey beklentilerin, olayların olmasını beklemek umutlanmak vs kadının bildiği tek şey senin düşüncen okadar başka geleceğe dair 1tane birşey çıkmadığı gibi tam tersi oluyo. Hatta bunu hep örek göstericem bu çocuk evlenirse gel yüzüme tükür diyip 2ay sonra çocuğun evlendiğini gören arkadaşım var kaldıki adam o dönem nişanlıymış bunu bile görememiş çünkü neden ARKADAŞIMDA BİLMİYORDU :))) burdaki falcıların çoğu böyle hisleriniz kuvvetliyse, şüpheleriniz varsa yada doğru tespit yapabiliyorsanız onları okuyolar sizde karşı tarafı bildi sanıyosunuz peki ya bizim gibi salak hayal dünyasında yaşayıp düşündüğümüz şeylerin aslında hiç gerçek bile olmadığı kişiler :)) onlarda da aynı şekilde düşünceler, korkular, şüphelere belirlenip size satılıyor sonuç hayal kırıklığını :)
O yüzden bu tarz kişilere gitmeyin boşuna. Olumsuzlara hiç gitmeyin.
Burda hep şu yazıyı okurdum eski üyelerden yıllar önce baktırıp işte okadar fal baktırdım emeğinize yazık onca falcıya gittim hiçbirinin aslında dediği olmadı tam tersi oldu beklentiye sokuldum zamanım yıllarım gitti çıksa bile eften püften hayatını asla etkilemeyen şeyler çıktı nadirde olsa diye hep okurdum ve şimdi aynı şeyi bende söylüyorum :)))) ama iyi bir enerji almak adına temiz genç kişilere baktırılabilir.
Trilyon tane falcıdan bana da bitanesi tutturdu işteEvet çıkmadığı için benim baktırasım hiç gelmiyor artık manasız buluyorum ama çıktı diyenler de var bazılarına çıkıyor ama bana çıkmıyor hiç :) hayal kırıklığından başka bişe vermedi bana falcılar yani
peki bakırköy toprak hakkında ne düşünüyosunDeneme bile bende okadar ters patlamış biridir ve Neslihana insanlar neden gider hiç anlamıyorum emeğinize beklediğiniz zamana bu sıra beklemek dediğim şey beklentilerin, olayların olmasını beklemek umutlanmak vs kadının bildiği tek şey senin düşüncen okadar başka geleceğe dair 1tane birşey çıkmadığı gibi tam tersi oluyo. Hatta bunu hep örek göstericem bu çocuk evlenirse gel yüzüme tükür diyip 2ay sonra çocuğun evlendiğini gören arkadaşım var kaldıki adam o dönem nişanlıymış bunu bile görememiş çünkü neden ARKADAŞIMDA BİLMİYORDU :))) burdaki falcıların çoğu böyle hisleriniz kuvvetliyse, şüpheleriniz varsa yada doğru tespit yapabiliyorsanız onları okuyolar sizde karşı tarafı bildi sanıyosunuz peki ya bizim gibi salak hayal dünyasında yaşayıp düşündüğümüz şeylerin aslında hiç gerçek bile olmadığı kişiler :)) onlarda da aynı şekilde düşünceler, korkular, şüphelere belirlenip size satılıyor sonuç hayal kırıklığını :)
O yüzden bu tarz kişilere gitmeyin boşuna. Olumsuzlara hiç gitmeyin.
Burda hep şu yazıyı okurdum eski üyelerden yıllar önce baktırıp işte okadar fal baktırdım emeğinize yazık onca falcıya gittim hiçbirinin aslında dediği olmadı tam tersi oldu beklentiye sokuldum zamanım yıllarım gitti çıksa bile eften püften hayatını asla etkilemeyen şeyler çıktı nadirde olsa diye hep okurdum ve şimdi aynı şeyi bende söylüyorum :)))) ama iyi bir enerji almak adına temiz genç kişilere baktırılabilir.
Mandal cafe topraksa eğer boşşşş .peki bakırköy toprak hakkında ne düşünüyosun
neslihanla toprak arasında kalmıştım aslında
onun dışında onlineda elfine baktırmayı düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?