İstanbul'da Fal - Falcılar

Trilyon tane falcıdan bana da bitanesi tutturdu işte ben enerjş olayına inanmıyorum yok belki enerjiniz tutmamıştır felab olayı hikaye bence bi falcı iyiyse iyisdir kötüyse kötüdür bu kadar basit
Evet enerji tutmuyorsa göremiyorum desin sallaması mı lazım yani? Bu arada evlendiğinizi yazmışsınız tebrik ederim

Ne kadar tutarlı peki ? Anı mı biliyor yakın geçmişi mi ?
Hayır ya şimdi diceksinizki bu kızda kimseyi beğenmiyo ama ben çok kişi tanıyorum bu dediğiniz kişilere gidipte tam tersini yaşayanlar kendimde dahil Can inanılmaz iyi düşünce okur ama okadar ya benim düşüncelerim hep yanlışmış kızlar sadece bunu söylüyorum ve hep benim düşüncemi bana söylediler ve gerçekleri öğrendiğimde şok oldum yuh dediğim şeyler oldu keza arkadaşlarımda da Can'ın birde büyü yapmış şöyle böyle kısmı ayrıca miğdemi bulandırıyor.

Yokmu iyi olan var bence ama onlarda yani çok mükemmel değil tatmin edici değil ama dedikleri şeyler nadirde olsa çıkan kişiler ama çıkmayanlarıda çok ama baktırdığında aman ya bu ne saçma faldı diyip tatmin olmuyosun çünkü basit bakıyolar ve çıkıyo yani tek tükte olsa onlarada baktırmak gelmiyo içimden 10 tane şey söyleyip 1 tane bişey için istemiyorum. Ama benim beğendiklerim arasında

Necmiye abla 10numara orada bir iletişim kopukluğu oldu arkadaşım baktırdığı ve tam olarak bana söylediği zamanda olay gerçekleşti arkadaşım bence olumsuz konuştu suratı öyleydi dedi ama olay olumlu oldu o yüzden o kısmı net bilemiyorum ama dediği zamanda benim için önemli bir olay gerçekleşti doğrusunu kadına ulaşırsam o söyler :)
Rita'yı beğeniyorum
Auzesena Besev'i beğeniyorum ama astrolojik yorumlar yapıyor ama süreç doğru biliyor pahalı biraz
Hazal'ı beğeniyorum enerjisi temiz
Melisa diye bir kız var o çok olumsuza odaklı bir kız bana çok karıştırdı onu birkere daha denemek isterim
1de evde bakan bir kadın var bu onun harici kimseye gitmem ben hepsi vasat altı vasat

peki bakırköy toprak hakkında ne düşünüyosun
neslihanla toprak arasında kalmıştım aslında
onun dışında onlineda elfine baktırmayı düşünüyodum
Toprak'ın ilk baktığı fal bana çıkmıştı ama 2. gittiğimde hiçbirşey bilemedi 1. falınında aslında sadece tesadüf olduğunu farkettim herkese söylediği şeylermiş çünkü tutmuş sadece :)

Kızlar ya ben dışarıda kahve içtiğimde telve bir noktada toplanıyor hep şekil oluşmuyor
Fincadaki tüm telve bi topluluk oluşturuyo bir tarafta
Ben mi içmeyi beceremiyorum
Ya da kapatmayı sizde oluyo mu bu

Can senin düşünceni mi okuyor karşı tarafın mı ?

Can senin düşünceni mi okuyor karşı tarafın mı ?
Senin karşı tarafla uzaktan yakından ilgisi yok dediğim gibi düşüncelerin doğru yada hislerin kuvvetliyse şanslısın yoksa tamamen seni okuyo

Kızlar fal baktırdığım kızın verdiği tarih daha erken oldu haberiniz olsun.Dualar vs vermişti,artık o mu iyi geldi nasibimde mi vardı bilmiyorum. Gerçi şuan ciddi birşey yok çocukla konuşuyoruz ama sonuçta oldu.Güncellemek istedim

Ya bana neden olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…