İstanbul'da Fal - Falcılar

M mermaid250 necmiye ablayi bi arasan öğrensen ne zaman gelir nasil olur bl konussan da ben onu bekliyorum artık 8 audan sonra pes pese gitmedik insan kalmadi ona cok isiindim hani tovbemi bozarsa. Bi onu deneemk icin rica etsemde bi ogrensek ne zaman gelir nasil olur

Zeynep’e 10 kere baktırdım her defasında memnuniyetim düşüyor ayda 1 falan baktırıyorum genelde çok tutarlı eyvallah ama bi konuda (oluru bana göre olmayan) her seferinde bekle diyor. 5 isim veriyorsa 1 ya da 2si çıkıyor o da bazen. Bir süre aramayı düşünmüyorum zaten 20 dakikanın 10 dakikası aynı şeyleri dinliyorum. Yine de yüzlerce falcıdan en iyisiydi 6/10.

Ben hala Havin'ci olanlardanım en azından anı onaylatamıyoruz ama geçmişi yaşadıklarını döküp sayıyor onaylatabilsek zaten ona ihtiyacımız olmaz

benim bu ara tek baktirdigim kendisi. karsinin dusuncelerini %100 bildi. direkt aynilarini duydum. verdigi birkac ismin de ciktigi oldu bu surecte ama oyle cok onemli kisiler degil.

Arkadaslar biliyorum hepiniz keyiften gitmiyorsunuz falcilara sizi en iyi ben anliyorum bir gunde 2 kisiye zamaninda fal baktiran biri olarak ama inanin burdaki arkadaslar tesadufi biliyor biliyorsa gittigim zamaninda onerdigim tek falcida beni rezil etti ben de ask acisi cektigim gunlerde arastira arastira kurcalaya kurcalaya gittigim bi falcı vardi sevgilimin adindan tutun da ayriligimiza asla doneyecek dedigim cocugun donmesine evlenecegimize kadar bilmisti bilmem enerji caliismasi mi ne yapiyormus donduruyormus esimle bosanma noktasindayiz yine kapisini asindirdim bana dedigi sey su ben sana donecek dedim bosanmassiiz demedim donmesini istiyorsan yine döner dedi simdi ne yapayim dedi yani bu kadin fal bakiyorum diye baglama turu isler yapiyormus ayrilanlari barıştırma gideni getirme gibi ama bana orda sadece enerjiyle donecek demisti kafam cok karisik bizim evliligimiz bu kadinin yuzunden mi oldu ask yokmuydu. Beni istemiyorsa zaten donmesin dedim aglaya aglaya evin yolunu tuttum. Gittiginiz falcilara lutfen ama lutfen dikkat edin.benim gibi hayatiniz kaymasin. Kuzenimde ayni sekilde ne is hayatindan konusmus ne aile baglama yapmis sevdigi cocuga suanda cocuk körkütük aşık o da benim durumuma dusecek diye her sabah korkuyla uyanıyor enerji menerji uzak durun seven gelsin .

Seven insan emek harcar,uğraşır ve mutlu eder…
O belirsiz,karabatak ve tutarsız insanlar için de falcıların kapısı aşındırılır
Oluyorsa olur zaten,bunu üçüncü bir kişiden duymaya ihtiyaç duymuyorum ben uzun yıllardır
Enerji kelimesi de son yıllarda moda oldu…bundan sonra ne olur bilmiyorum
Ben artık baktırmıyorum ve baktırmayı da düşünmüyorum

Ay cok korkunc ben de gecen gün instagramda gördum, bir kadın fal bakıyormus da ama çalışmalar da yapıyormus dönsün diye herkes olumlu review göndermis onları paylaşmış falan. Bana ürkütücü geldi birinin iradesine müdahalede bulunmak. Büyüden farkı yok ki. Modern büyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…