İstanbul'da Fal - Falcılar

Zaten bunu yaptıran kişi hayrını göremez ki belalar musibetler eksik olmaz

Ya arkadaşlar Allah aşkına biri açıklasın cidden böyle şeyler var ve insanların hayatını etkiliyormu yani bana sürekli şu kişi büyü yapmış şunu yapmış deniyo yani adam bana aşıktıda büyüden mi gitti gerçi hiç öyle olduğunu düşünmüyorum kendisi tam bir...... olduğu için umarım vardır ve umarım etki etmiştir belasını bulsun o kişiden

Ama gerçeği söylemek gerekirse bana safsata geliyo aklıma mantığıma uymuyor bunları böyle duydukça şaşırıyorum cidden böyle büyüyle birini kendine bağlayan sevdiği kişilerden ayrılanlar varmı. Yani bunun gerçekliğine nasıl şahit olup inanıyorsunuz ki belki adamın geleceği vardır gelmiştir zamanı gelincede bitmiştir. bu olaya çözüm bulamadım Allah yaşatmasın bulaştırmasında tabi ama merak ediyorum yani nasıl olabilir böyle birşey aklım mantığım almıyo bana biri bunu anlayacağım şekilde anlatsın :)

Son düzenleme:
BURçin güzel bakıyor mu yazmışlar ama baktıran var mı yakın zamanda falı çıkan yazarsa çok sevini,rim

BURçin güzel bakıyor mu yazmışlar ama baktıran var mı yakın zamanda falı çıkan yazarsa çok sevini,rim

ben beğendim mi beğenmedim mi çözemedim. söylediği bazı şeylere hayır öyle değildi dedim, evet öyle değilmiş ama şundan sonra öyle olmuş falan diye yan çizmeye başladı. vade verdi, daha var verdiği zamana o yüzden vadelerde de nasıl olduğunu bilemiyorum. çıkarsa burada yazarım zaten yine

Kızlar instada meleğinkehanetleri diye bir sayfa çıktı karşıma bugün .meleğin kehanetleri diye bi fal çeşidi varmış . Buna Baktıran var mı acaba ?

Çok teşekkür ederim geri dönüşün için

bana uc fali da ciktigi icin zeynep'i birkac arkadasima tavsiye etmistim. iki arkadasim memnun, ikisi degil. memnun olanlar dediklerini kisa zamanda yasamislar. olmayanlar ise aklimdaki kisi hakkinda konusmadi ve sorularima cevap vermedi cok fazla dolgu cumlesi kullandi diyorlar. baktiracak olanlarin tamamen sansina sanirim

Safiye’nin numarası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…