İstanbul'da Fal - Falcılar

Bilgi verebilir misiniz ikisi için?
Naktanin dediklerini yasiyorum iş ve arkadaş çevresiyle alakali dedikleri tuttu fala bakma tarzini begeniyorum daha açik anlaşilir emek veriyor belli bazen mesela birini anlatiyor oyle bir insani tanimiyorum diyorsun sonradan karsina cikiyor bence nakta iyidir zaten kendisinin danışanı çok denemelisin cnm.
Zeynep de zaman kavrami yok belki 2 yil sonrasini goruyor belki suan belki 10 yil sonrasini zaman ogrenmek istiyorsan asla soylemiyor yani geniş açıdan bakiyor . Ama kisilerin dusuncelerini iyi okur bende birkac dedigi oldu ama hala surekli soyleyip olmayan olaylarda var belki 10 yil sonrasini goruyor bilemicem ama en azindan tutarli biri . Hani 2 ay sonra baktirsan yine ayni seyleri soyler

Nakta’ya nasıl ulaşabilirim? Nakta’nın aşk konusunda söyledikleri çıkıyor mu?

Numarasını almam mümkün mü? Ne kadara bakıyor acaba? :)

Nakta’ya baktıranların fal yorumlarını bekliyorum, falı çıkanlar/çıkmayanlar yazabilir mi?

Merhabalar , Asmin cafe ergine fal baktıran var mı aranızda bir arkadaşım deneyimledi bildi felan dedi ama çok emin olamadım açıkçası, gidenler yorumlayabilir mi

Mesela sorduğumuz kişi için arayacak diyor ve o kişi arıyor mu?
Yani yüzde 80 90 bildi hep bana 2 yıl önceki erkek arkadaşımı ilişkiyi süreci daha tanışmadan bilmişti sadece arar aramaz değil genel gidişatı bilir .

Transa geçip bakan zeynep mi 1 kez denedim birsey çıkmadı oldu mu size olumlu mu konuştu olumsuz mu ??

Transa geçip bakan zeynep mi 1 kez denedim birsey çıkmadı oldu mu size olumlu mu konuştu olumsuz mu ??
Olumsuz konuşması gereken kişi icin olumlu konuşuyor bende herrrr seferinde ama ben imkansız olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ama 8 ay geçmesine rağmen de olmadı o şey ve her aradığımda tutarlı bi şekilde aynı şeyleri söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…