- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Bilgi verebilir misiniz ikisi için?Canım naktayı begeniyorum .zeynep de günündeyse iyidir
Naktanin dediklerini yasiyorum iş ve arkadaş çevresiyle alakali dedikleri tuttu fala bakma tarzini begeniyorum daha açik anlaşilir emek veriyor belli bazen mesela birini anlatiyor oyle bir insani tanimiyorum diyorsun sonradan karsina cikiyor bence nakta iyidir zaten kendisinin danışanı çok denemelisin cnm.Bilgi verebilir misiniz ikisi için?
Nakta’ya nasıl ulaşabilirim? Nakta’nın aşk konusunda söyledikleri çıkıyor mu?Naktanin dediklerini yasiyorum iş ve arkadaş çevresiyle alakali dedikleri tuttu fala bakma tarzini begeniyorum daha açik anlaşilir emek veriyor belli bazen mesela birini anlatiyor oyle bir insani tanimiyorum diyorsun sonradan karsina cikiyor bence nakta iyidir zaten kendisinin danışanı çok denemelisin cnm.
Zeynep de zaman kavrami yok belki 2 yil sonrasini goruyor belki suan belki 10 yil sonrasini zaman ogrenmek istiyorsan asla soylemiyor yani geniş açıdan bakiyor . Ama kisilerin dusuncelerini iyi okur bende birkac dedigi oldu ama hala surekli soyleyip olmayan olaylarda var belki 10 yil sonrasini goruyor bilemicem ama en azindan tutarli biri . Hani 2 ay sonra baktirsan yine ayni seyleri soyler
Evet çikiyor canimNakta’ya nasıl ulaşabilirim? Nakta’nın aşk konusunda söyledikleri çıkıyor mu?
Falsız kalamıyoruz kifala verceğimiz parayı aynı şehirde olanlarla kahvaltıya falan mı gitsek napsak
Numarasını almam mümkün mü? Ne kadara bakıyor acaba? :)Ben bi abla tanıyorum kafe ortamında falan bakmıyor ben de dahil baktıranlar dediklerine şok oluyorduk. Genelde arkadaş ortamında tavsiye ettiğim birisi isteyene numarasını veririm ama önce ablaya sordum bakalım ver derseyani söyle iyi biliyo falan diyip günaha girmek istemiyorum Allah bilir tabii ki ama gerçekten iyi bi falcı ortamlara düşmemiş biri underrated olan her şey güzeldir hah
Ben bi abla tanıyorum kafe ortamında falan bakmıyor ben de dahil baktıranlar dediklerine şok oluyorduk. Genelde arkadaş ortamında tavsiye ettiğim birisi isteyene numarasını veririm ama önce ablaya sordum bakalım ver derseyani söyle iyi biliyo falan diyip günaha girmek istemiyorum Allah bilir tabii ki ama gerçekten iyi bi falcı ortamlara düşmemiş biri underrated olan her şey güzeldir hahah
O hangisiydi kız, onu bilmiyorum
Çıkıyor ben yaşadım çoğu kez tavsiye ederim..Nakta’ya nasıl ulaşabilirim? Nakta’nın aşk konusunda söyledikleri çıkıyor mu?
Mesela sorduğumuz kişi için arayacak diyor ve o kişi arıyor mu?Çıkıyor ben yaşadım çoğu kez tavsiye ederim..
Yani yüzde 80 90 bildi hep bana 2 yıl önceki erkek arkadaşımı ilişkiyi süreci daha tanışmadan bilmişti sadece arar aramaz değil genel gidişatı bilir .Mesela sorduğumuz kişi için arayacak diyor ve o kişi arıyor mu?
Transa geçip bakan zeynep mi 1 kez denedim birsey çıkmadı oldu mu size olumlu mu konuştu olumsuz mu ??Naktanin dediklerini yasiyorum iş ve arkadaş çevresiyle alakali dedikleri tuttu fala bakma tarzini begeniyorum daha açik anlaşilir emek veriyor belli bazen mesela birini anlatiyor oyle bir insani tanimiyorum diyorsun sonradan karsina cikiyor bence nakta iyidir zaten kendisinin danışanı çok denemelisin cnm.
Zeynep de zaman kavrami yok belki 2 yil sonrasini goruyor belki suan belki 10 yil sonrasini zaman ogrenmek istiyorsan asla soylemiyor yani geniş açıdan bakiyor . Ama kisilerin dusuncelerini iyi okur bende birkac dedigi oldu ama hala surekli soyleyip olmayan olaylarda var belki 10 yil sonrasini goruyor bilemicem ama en azindan tutarli biri . Hani 2 ay sonra baktirsan yine ayni seyleri soyler
Olumsuz konuşması gereken kişi icin olumlu konuşuyor bende herrrr seferinde ama ben imkansız olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ama 8 ay geçmesine rağmen de olmadı o şey ve her aradığımda tutarlı bi şekilde aynı şeyleri söylerTransa geçip bakan zeynep mi 1 kez denedim birsey çıkmadı oldu mu size olumlu mu konuştu olumsuz mu ??
Bende naktaya baktırmak istedim ama kahve falı 90 TL dedi , bana çok fazla geldi açıkçası ondan dolayı vazgeçtimYani yüzde 80 90 bildi hep bana 2 yıl önceki erkek arkadaşımı ilişkiyi süreci daha tanışmadan bilmişti sadece arar aramaz değil genel gidişatı bilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?