Artık maalesef günümüz koşullarında 90 100 tl nin altına iyi isim yok tabi herkesin kendi fiyat bütçesi fal tabi yine de en uygunu olsun istiyoruz ama maalesef fiyatlar böyle .Yoksa instagramda ben de görüyorum 50 60 tl lik bakimlar ama ne kadar iyi bilemediğim için baktirmadim.Sizin kendi tercihiniz ama bence kahve yerine tarot öneririm nakta da ben tarot tercih ettim hep düşünürseniz ..Bende naktaya baktırmak istedim ama kahve falı 90 TL dedi , bana çok fazla geldi açıkçası ondan dolayı vazgeçtim
Bana da çok ütopik konuştu ve olmadı tam tarih te vermiyor her falda aynı şeyi söylemesi ilginçmiş ama hatırlayamaz herhalde onca insan arasından.Olumsuz konuşması gereken kişi icin olumlu konuşuyor bende herrrr seferinde ama ben imkansız olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ama 8 ay geçmesine rağmen de olmadı o şey ve her aradığımda tutarlı bi şekilde aynı şeyleri söyler
fal_nakta instagram hesabı..nakta nerede bakıyor peki
Evet haklısınız artık fal fiyatları baya uçuk.. az önce fal sepetinden Gökhan keskin diye birine baktırdım Ocak ayını işaret etti bakalım göreceğiz .. kahve falı 45 TL dedikleri çıkar mı bilemem sakin kafa ile tekrar dinleyeceğim attığı ses kaydınıArtık maalesef günümüz koşullarında 90 100 tl nin altına iyi isim yok tabi herkesin kendi fiyat bütçesi fal tabi yine de en uygunu olsun istiyoruz ama maalesef fiyatlar böyle .Yoksa instagramda ben de görüyorum 50 60 tl lik bakimlar ama ne kadar iyi bilemediğim için baktirmadim.Sizin kendi tercihiniz ama bence kahve yerine tarot öneririm nakta da ben tarot tercih ettim hep düşünürseniz ..
Nakta bencede başarılı neyse o canımı acıtsada gerçegı duymak bencede güzel .begenmeyeni de var ama yani enerjisi tutmayanda var forumdaEn son gecen sene girmistim buraya. Nakta daha once hic konusulmus muydu hatirlayamiyorum. Bugun kendisine baktirdim, her sey nokta atisi. Tespitler cok yerinde. Negatif olani lafi dolandirmadan soyluyor. Ben ask kartlari ve kahve fali baktirdim. 120 tl ucreti, 25 dakika yorumlamis ki bu cok iyi bir sure. Kahve fali daha gelecege yonelik oldugu icin bir sey soyleyemiyorum, vakit de vermedi. Ama kartlarda cok ciddi tespitleri var. Zaten durugoru ile destekliyormus. Kendisine instagramdan dun ulasmistim. Bugun sabah yorumumu maille gonderdi. Onceden sormak istediginiz sorulari yazip mail atiyorsunuz. Kahve fali isterseniz instagramdan fincanin fotograflarini gonderiyorsunuz. Size ses kaydi atiyor ama ses kaydi da dolu dolu. Daha da baktirmam artik, gercekler acitti, can sıktı, akisina birakacagim.
Bu galiba benim bahsettiğim eray taksimdeymiş şimdi Kadıköy sinerji kafe diye mekan açmışlar karısıyla birlikte çalışıyorlar bu tarz yalan haberi neden yapmışlar anlayamadım.asminde eray bir ara iyidi ama eşi izin vermediği için bırakmış. artı gelecekte o da patlamıştı ama anda iyiydi.
Cnm kime baktırdın?Kızlar merhaba buradan bi arkadaşa birini önermişti kimse üstüne düşmemiş bende özelden konuştum ve aradan 1 2 hafta geçti çekildim baktırdım bundan sonra heralde buldum ben diye düşünüyorum çok etkilendim
Nakta forumu ikiye boluyor, seven de var sevmeyen de ama bana 2 kere bakmisti soylediklerinden bir sey bile cikmadi, tersi oldu hep cok alakasizdiEn son gecen sene girmistim buraya. Nakta daha once hic konusulmus muydu hatirlayamiyorum. Bugun kendisine baktirdim, her sey nokta atisi. Tespitler cok yerinde. Negatif olani lafi dolandirmadan soyluyor. Ben ask kartlari ve kahve fali baktirdim. 120 tl ucreti, 25 dakika yorumlamis ki bu cok iyi bir sure. Kahve fali daha gelecege yonelik oldugu icin bir sey soyleyemiyorum, vakit de vermedi. Ama kartlarda cok ciddi tespitleri var. Zaten durugoru ile destekliyormus. Kendisine instagramdan dun ulasmistim. Bugun sabah yorumumu maille gonderdi. Onceden sormak istediginiz sorulari yazip mail atiyorsunuz. Kahve fali isterseniz instagramdan fincanin fotograflarini gonderiyorsunuz. Size ses kaydi atiyor ama ses kaydi da dolu dolu. Daha da baktirmam artik, gercekler acitti, can sıktı, akisina birakacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?