İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bunarad baktırırsanız Esma ablaya buraya da yazın yada bana özelden mesaj atın görüşlerinize ihtiyacım var

Beşiktaş’ta mı telefonda mı bakan Safiye varmış, onun numarasını gönderir misiniz kızlar? Baktıranlar da yorum yapabilirse sevinirim.

Canım ,ben bu hanıma baktırmayı düşünmüyorum
Şu cümleniz dikkatimi çekti,bir şey var söyleyemiyorum
Neden,söylesin bence,belki de ben yanlış düşünüyor olabilirim
En iyisi uzak durmak bence

tiryaki kafe nevin çok beğenilmş burada ama şuan orada çalışmıyormuş nerede olduğunu bilen var mı

biz buradan iki kişi çok aradık onu. bana 4-5 yıl önce bakmıştı, geçen yıl bir şeyler yaşarken tam o an yaşadıklarımı bildiğini gördüm. dediklerinden yakın zamanda çıkan olmamıştı ama 4 yıl sonrasında çıkmaya başladı. çok şaşırtıcıydı nevin.

Mesela sorduğumuz kişi için arayacak diyor ve o kişi arıyor mu?
Ben artık kendimden çok arkadaşım için söyleyim çünkü bende kimse çıkmıyor ama bana aramaz dediği seni unutmuş dediği kişi aradı üstüne ilanı aşk etti. Yeni çıkacak dediği hiç kimse çıkmadı Nakta iyi düşünce okuyup kendi hayal gücüne göre senaryo yazan biri tutturursa. Arkadaşım nişanlısından ayrıldı ona bakmıştı bu çocuk seni seviyo 2aya kesin döner dedi 1sene geçti üstüne ne aradı ne sordu çocuk yani yorum yapmama gerek yok sanırım :) Çıktı diyende var ama ben bizim düşüncelerimizi okuduğuna eminin ordan ilerliyor zaten insan olarak düşüncelerimizle hayatımız yön buluyor o yüzden çıktı diyeninki çıkıyor. Bilinç altınıza saçma bir kod atıyo siz onu düşünerek çağırıyorsunuz zaten aslında tehlikeli.

Son düzenleme:
Yani ben şimdi ne yapmalıyım

Canım bence evet boyle bir olasilikta var ama bana işle alakalı soyadi x olan biri ile tanisacaksin dedi evet oyle biri ile tanistım . Ve mesela hiç çevremde boyle biri yoktu ben bile bilmiyordum .

Burada kalsın kızlar

Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)

Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)

Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)

Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)

Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)

Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)

İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)

Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)

Kime inanmalıyım? Kafamda deli sorular

Ortalık karışmış zeynep ve nakta bende de zıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…