- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Canım ,ben bu hanıma baktırmayı düşünmüyorumKendi arkadaşıma da anlattım herşeyimi biliyor arkadaşım dedim böyle böyle oda baktırmak istedi 100 fazla geldi yarın ben baktıracağım dedi bende emin misin dedim gerçekler acıtıyor çünkü dedim arkadaşım biraz hassas ki bende kendimi sağlam zannediyordum hani hazırsan baktır dedim çünkü yani çatır çatır söylüyor abla ki öncesinde bi kıza baktırmıştım burada önermedim özelden yazanlar da paylaşmadım çünkü iyi değildi pembe pembe gitti oda zaten ALLAH a emanet ya tutarsa ama ciğerimi bıraktım ve bi nokta beni çok etkiledi aslında bir kaç nokta beni konuşturmadı hiç bide dedi ki bi durum var görüyorum ama söyleyemiyorum o sana söyleyecek beni arayacaksın dedi o Zaman sorunun cevabını alacaksın ama iştişare için beni aradığında konuşuruz dedi ilk defa bir falın berbat iğrençötesi demeyi istedim kızlar bir daha baktırmak istemiyorum yoruldum artık birine tak diğerine diğerine öyle böyle Vallah çok canım daraldı
tiryaki kafe nevin çok beğenilmş burada ama şuan orada çalışmıyormuş nerede olduğunu bilen var mı
Ben artık kendimden çok arkadaşım için söyleyim çünkü bende kimse çıkmıyor ama bana aramaz dediği seni unutmuş dediği kişi aradı üstüne ilanı aşk etti. Yeni çıkacak dediği hiç kimse çıkmadı Nakta iyi düşünce okuyup kendi hayal gücüne göre senaryo yazan biri tutturursa. Arkadaşım nişanlısından ayrıldı ona bakmıştı bu çocuk seni seviyo 2aya kesin döner dedi 1sene geçti üstüne ne aradı ne sordu çocuk yani yorum yapmama gerek yok sanırım :) Çıktı diyende var ama ben bizim düşüncelerimizi okuduğuna eminin ordan ilerliyor zaten insan olarak düşüncelerimizle hayatımız yön buluyor o yüzden çıktı diyeninki çıkıyor. Bilinç altınıza saçma bir kod atıyo siz onu düşünerek çağırıyorsunuz zaten aslında tehlikeli.Mesela sorduğumuz kişi için arayacak diyor ve o kişi arıyor mu?
Yani ben şimdi ne yapmalıyımBen artık kendimden çok arkadaşım için söyleyim çünkü bende kimse çıkmıyor ama bana aramaz dediği seni unutmuş dediği kişi aradı üstüne ilanı aşk etti. Yeni çıkacak dediği hiç kimse çıkmadı Nakta iyi düşünce okuyup kendi hayal gücüne göre senaryo yazan biri tutturursa. Arkadaşım nişanlısından ayrıldı ona bakmıştı bu çocuk seni seviyo 2aya kesin döner dedi 1sene geçti üstüne ne aradı ne sordu çocuk yani yorum yapmama gerek yok sanırım :) Çıktı diyende var ama ben bizim düşüncelerimizi okuduğuna eminin ordan ilerliyor zaten insan olarak düşüncelerimizle hayatımız yön buluyor o yüzden çıktı diyeninki çıkıyor. Bilinç altınıza saçma bir kod atıyo siz onu düşünerek çağırıyorsunuz zaten aslında tehlikeli.
Canım bence evet boyle bir olasilikta var ama bana işle alakalı soyadi x olan biri ile tanisacaksin dedi evet oyle biri ile tanistım . Ve mesela hiç çevremde boyle biri yoktu ben bile bilmiyordum .Ben artık kendimden çok arkadaşım için söyleyim çünkü bende kimse çıkmıyor ama bana aramaz dediği seni unutmuş dediği kişi aradı üstüne ilanı aşk etti. Yeni çıkacak dediği hiç kimse çıkmadı Nakta iyi düşünce okuyup kendi hayal gücüne göre senaryo yazan biri tutturursa. Arkadaşım nişanlısından ayrıldı ona bakmıştı bu çocuk seni seviyo 2aya kesin döner dedi 1sene geçti üstüne ne aradı ne sordu çocuk yani yorum yapmama gerek yok sanırım :) Çıktı diyende var ama ben bizim düşüncelerimizi okuduğuna eminin ordan ilerliyor zaten insan olarak düşüncelerimizle hayatımız yön buluyor o yüzden çıktı diyeninki çıkıyor. Bilinç altınıza saçma bir kod atıyo siz onu düşünerek çağırıyorsunuz zaten aslında tehlikeli.
Canım bence evet boyle bir olasilikta var ama bana işle alakalı soyadi x olan biri ile tanisacaksin dedi evet oyle biri ile tanistım . Ve mesela hiç çevremde boyle biri yoktu ben bile bilmiyordum .
Kime inanmalıyım? Kafamda deli sorularBurada kalsın kızlar
Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)
Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)
Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)
Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)
Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)
Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)
İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)
Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)
Ortalık karışmış zeynep ve nakta bende de zıtBurada kalsın kızlar
Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)
Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)
Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)
Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)
Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)
Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)
İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)
Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)
Ben bu mesajı şimdi görüyorumhanımlar şöyle bir karıştırayım dedim eneler sonra buluşmuşsunuz
canım bana da verir misin numarasınıBurçin :)
Jansetin nosunu verir misin lütfen canımSon bir hafta da gittiğim ahmet ve Janset ortalamanın biraz ustunde ydi fakat asmin emre çok çok kotuydu o kırk tl ye uzuluorum. Başka birşey deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?