canım janset ne kadardı numarası varsa atar mısınSon bir hafta da gittiğim ahmet ve Janset ortalamanın biraz ustunde ydi fakat asmin emre çok çok kotuydu o kırk tl ye uzuluorum. Başka birşey deil
Kızlar lütfen mirza , hande , janset ve Burçinin numarasını bilenler verebilir mi lütfen
anladım peki ulaşabileceğim bir num. var mı biliyor musunuz acaba bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederimmirza'ya cafeden ulaşamazsınız şimdiden haberiniz olsun. cafedeki mirza adını kullanan başka biri ve kötü bakıyor.
anladım peki ulaşabileceğim bir num. var mı biliyor musunuz acaba bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim
Kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istiyorum belki faydam olur
öncelikle
Kocaeli Darıca da çiğdem var evinde bakıyor kendisinin dediği çok şeyi yaşadım he çıkmayan oldu mu evet oldu mevcut durumla ilgili söylediği çıkmıyor hala ara ara baktiririm ama söylediği ve aylar sonra yaşadığım çok falı olmuştur gidenler de memnun.
Şehriban = Fal sadece 5 dk sürdü çok olumsuzdu enerjisini hiç beğenmedim her şey için çok olumsuz söyledi onda bi eşyan var dedi ısrarla ve asla yok ve 150 tl asla değmez.
Beşiktaş symbol neriman = orta dayım bunun için mevcut durumu bildi ama sonra arkadaşımı götürdüm ona epey saçmaladı
Sema hanım vardı sarışın bi bayan telefon da baktırdım ama Kadıköy de çalışıyormus 2 kere baktırdım ikisi de pembe tablo hiçbir şey çıkmadı dediklerinin
Nuray var odun diye bir yerde ama ondanda memnun kalmadım çıkmadı
İzmit te serpil vardı ilk baktirdigim da kadın resmen 3 yıl sonrasını gördü dediği çıktı ama sonrasında büyü büyü diye diye saçmaladı
Baba vanga Hazal olumlu konuştu ama yeni baktırdım ona daha zamanı var nolur bilmiyorum
evet bana da hep olumlu söyledi söyledikleri de zaten olması çok zormaalesef yok.
hazal genelde olumlu konusur. ben en son bir sene once baktirdim, tek bir dedigi cikti. cikan buyuk diyebilecegim olaydi ama bir suru fal icinde sadece onu bilebilmisti.
canım jansete ulaşabildin mi numarası varsa bana da gönderir misinDidem ve janset nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim onlara ya da önereceğiniz başka falcı var mı çok ihtiyacım var
Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)Burada kalsın kızlar
Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)
Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)
Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)
Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)
Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)
Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)
İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)
Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)
Deniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktımer
merhaba canım Deniz hanıma nasıl ulaşabilirimDeniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktı.
Deniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktımer
merhaba canım Deniz hanıma nasıl ulaDeniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktı.
canım zişan ışık nasıl ulaşılırDamlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)
Yalnız o kadın falı bıraktı diye biliyorum Kadıköy’de Madam Deniss diye bi kafeydi kadın ermeniydi yada göçmendi sanırım okadar hatırlıyorum bulsam denerim tekrarmerhaba canım Deniz hanıma nasıl ulaşabilirim
peki memnun kaldığın biri var mıYalnız o kadın falı bıraktı diye biliyorum Kadıköy’de Madam Deniss diye bi kafeydi kadın ermeniydi yada göçmendi sanırım okadar hatırlıyorum bulsam denerim tekrar
Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)
Anda bilebilmiş miydi pekiKızlar zeynep cöp hepsi boş çıkti falının
Anda biraz evetAnda bilebilmiş miydi peki
Anda biraz evet
Size özelden yazamıyorum bana bir mesaj atar mısınız acabaAnda biraz evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?