İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istiyorum belki faydam olur
öncelikle
Kocaeli Darıca da çiğdem var evinde bakıyor kendisinin dediği çok şeyi yaşadım he çıkmayan oldu mu evet oldu mevcut durumla ilgili söylediği çıkmıyor hala ara ara baktiririm ama söylediği ve aylar sonra yaşadığım çok falı olmuştur gidenler de memnun.
Şehriban = Fal sadece 5 dk sürdü çok olumsuzdu enerjisini hiç beğenmedim her şey için çok olumsuz söyledi onda bi eşyan var dedi ısrarla ve asla yok ve 150 tl asla değmez.
Beşiktaş symbol neriman = orta dayım bunun için mevcut durumu bildi ama sonra arkadaşımı götürdüm ona epey saçmaladı
Sema hanım vardı sarışın bi bayan telefon da baktırdım ama Kadıköy de çalışıyormus 2 kere baktırdım ikisi de pembe tablo hiçbir şey çıkmadı dediklerinin
Nuray var odun diye bir yerde ama ondanda memnun kalmadım çıkmadı
İzmit te serpil vardı ilk baktirdigim da kadın resmen 3 yıl sonrasını gördü dediği çıktı ama sonrasında büyü büyü diye diye saçmaladı
Baba vanga Hazal olumlu konuştu ama yeni baktırdım ona daha zamanı var nolur bilmiyorum

anladım peki ulaşabileceğim bir num. var mı biliyor musunuz acaba bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim

maalesef yok.

hazal genelde olumlu konusur. ben en son bir sene once baktirdim, tek bir dedigi cikti. cikan buyuk diyebilecegim olaydi ama bir suru fal icinde sadece onu bilebilmisti.

Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)

merhaba canım Deniz hanıma nasıl ulaşabilirim

merhaba canım Deniz hanıma nasıl ula
Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)
canım zişan ışık nasıl ulaşılır

merhaba canım Deniz hanıma nasıl ulaşabilirim
Yalnız o kadın falı bıraktı diye biliyorum Kadıköy’de Madam Deniss diye bi kafeydi kadın ermeniydi yada göçmendi sanırım okadar hatırlıyorum bulsam denerim tekrar

Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandan sonra birinden hoşlanıyorum bu kişi bana karşı ne düşünüyor onu kim bilebilir gelecekle alakalı bir sorunum yok çünkü kimse zaten bilemiyor ama bana karşı tarafın düşüncelerini söyleyecek biri lazım lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…