Kızlar zeynep cöp hepsi boş çıkti falının
Peki dediği çıkar mı? Sadece vadelerde mi yanılır?arzu anlik iyi bilir ama vadelerde patlar genelde.
Arzunun bana gelecekte çıkacak dediği hiçbirşey çıkmadı ama anda iyi gibi yada sadece düşünce okuyor bilemedimPeki dediği çıkar mı? Sadece vadelerde mi yanılır?
Peki dediği çıkar mı? Sadece vadelerde mi yanılır?
Bana da her zaman olumsuz olmuştur Arzu… hatta çoğu zaman kötü çıkmışımdır Allahtan gelecek çıkmıyorarzu anlık iyi, bir de geçmişi yorumlar biraz ama geçmişi anlatmasının faydası yok sonuçta. vadeleri tutturamaz, gelecek konusunda da pek iyi değil. yanından pozitif ayrılırsınız sadece, tek artısı o
Bana da her zaman olumsuz olmuştur Arzu… hatta çoğu zaman kötü çıkmışımdır Allahtan gelecek çıkmıyor
Yani aslında olumsuz dediği kişi zaten iyi biri değildi belki de o yüzden o kadar ağır konuştu bilemem vadesi falan tutmuyor zaten ama mesela size şununla uyumunuz var olabilir dediği kişiyle olumlu oldu mu ya da yakın çevrenize şununla olabilir dediği kişi ile oldu muaa şaşırdım. çevremden kim gittiyse pembe tablolar çizip yolladı arzu hep. bana çok pembe değildi ama olumluydu yine de, vadeler verdi falan biri bile tutmadı.
Yani aslında olumsuz dediği kişi zaten iyi biri değildi belki de o yüzden o kadar ağır konuştu bilemem vadesi falan tutmuyor zaten ama mesela size şununla uyumunuz var olabilir dediği kişiyle olumlu oldu mu ya da yakın çevrenize şununla olabilir dediği kişi ile oldu mu
Zaten benim onu arama sebebim gelecek değil onu hiç bilemiyor ama mesela sorduğum kişinin hayatında biri varmı yok mu onu varlıkları sayesinde söyleyebiliyorcevremde sununla goruseceksin dedigi kimse gorusmedi, su isiniz olacak dedigi kimsenin isi olmadi, vade ben dahil kimseye cikmadi. dedigim gibi, anlik iyi yorumluyor sadece onun da bize faydasi yok. akil okuyor diye dusunuyorum cunku atip tutturmayla olmayacak isimler falan bildi.
Zaten benim onu arama sebebim gelecek değil onu hiç bilemiyor ama mesela sorduğum kişinin hayatında biri varmı yok mu onu varlıkları sayesinde söyleyebiliyor
Ben Üsküdar arzuyu demiştim-arama sebebi- yazinca fark ettim, sanirim ayni arzudan bahsetmiyoruz :) damlalardaki arzuyu yazmisti arkadas. o sadece cafede bakiyor diye biliyorum
Farklı kişiler o zaman Üsküdar arzuyu denediniz miBen Üsküdar arzuyu demiştim
Ben Üsküdar arzuyu demiştim
Bana da bir kere hoca dedi sinirlenmiştim ama sonrakilerde hiç demedi ama anda sanki bilebiliyor sizce nasıl anda kişi düşüncesi okuyabiliyor midenemistim. sadece soyledigi ayda yeni biriyle tanistim o kadar, baska dedikleri cikmadi.
ustunde negatif enerji var bozmak icin tanidik hocaya yonlendireyim diyerek esine yonlendirince biraktim onu
Nakta bende de kotuydu. Zeynep'i onermem bende cok kotuydu basim agridi, sacmaladi surekli ayni seyi tekrar etti az daha telefonu kapayacaktim, Safiye'yi denemedim.Bende yeniler de Nakta ya baktırdım bende anı bile iyi yorumlamadı kişi analizi de iyi değildi yanıldı tabii ki enerji işi bu durum lafım yok ama bunca insan memnun kalıpta bende böyle olunca bir üzüldüm. Kızlar Zeynep mi Safiye mi karşı tarafın bizimle ilgili düşüncelerinde iyidir lütfen fikriniz önemli.
Cevabınız için çok teşekkür ederim . Sanırım içime sinen falciyi bulamayacak gibiyim.Nakta bende de kotuydu. Zeynep'i onermem bende cok kotuydu basim agridi, sacmaladi surekli ayni seyi tekrar etti az daha telefonu kapayacaktim, Safiye'yi denemedim.
Varsa telefon numarasını alabilir miyim lütfenben de gitmiştim Saim hocaya ama dediklerini yapamadımoraya gittikten sonra bir ferahlık geldi evet ama aynı zamanda psikiyatriste de devam ediyorum tabi. bence bir psikiyatrist görüşü alsan daha uygun olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?