Havin kotu degil enerjisi iyi, konuskan bir kadin bazi anda bildigi seyler vardi karakter vs gibi, gelecek olumsuz dedi olumsuz oldu ama onun soyledigi tarzda olmadi sadece sonucu tutturdu. Yalniz 2 kisiyle tanisacaktim, burc vs verdi, bu ya zkismetlerin cok acik tanisiyorsun vs demisti yazin hicbir sye olmadi. Bence cok iyi degil ama baktirdigim icin pisman da olmadim, sohbeti keyifliydi ve uzun bakiyor.Havin e baktiran var mı nasıldır
Leyla ve Yelize nasıl ulaşabilirim canımSimdi bakiyorum da telefonda bakanlardan bir tek Yeliz gelecek anlaminda 1-2 seyi dogru bilmis, zaten karsimdaki kisinin karakterini, nasil davranista olacagini en net o bilmisti. Saglik konusunda bir seyi de az cok bilmis yeni hatirladim. Baktirali 3 sene gecmis, falda 3 seneden once yeni biri gormuyorum yeni kisi yasca buyuk veya olgun karakterli, sacini arkadan toplayan uzun sacli biri demisti sosyal ortamdan tanisacaksin demisti hatta uzun sactan nefret ederim telefonda demistim boyle birinden hoslanmam im-kan-siz uzun sactan nefret ederim diye boyle ustune basa basa demistim sonra gulmustuk belli olmaz kismetse olur vs demisti oradan aklimda kalmis. Simdi birinden hoslaniyorum, uzaktan ve cok olacak bir sey degil daha cok platonik gibi ama komik olan bu kisinin de saclari uzun ve yukaridan topluyor saclarini ve normalde begendigim erkek tipinin tam tersi :)) Bu kisiyle bir sey olmasini beklemiyorum ama buyuk konusmamak lazim bence falda bazen yeni gelecek kisiyi tasvir ediyorlar ben asla boyle birindne hoslanmam diyorum ama insan herkesten hoslanabiliyor hic belli olmaz, asla olmaz diye kisitlamamak lazim. Telde bakan Leyla'dan da memnun kaldim bu arada sordugum kisiyle olumsuz gormustu olumsuz oldu, yeni biri tarif etti henuz tanismadim kimseyle ama Leyla'nin enerjisi temiz ben sevdim o yuzden bir dahaki ay ya Leyla ya da Yeliz'e yeniden baktirmayi dusunebilirim. . Dun tellwe'de Ronan'i denedim cok uzun fal bakmis ozenli biri ama cok hisli gelmedi bana, tarot kartlarini birebir yorumluyor daha cok.
Mesaj attim.Leyla ve Yelize nasıl ulaşabilirim canım
Benim telde baktirdigim Leyla Melekler Kahvesin'de olan mi bilmiyorum ama genelde telde bakiyor diye biliyorum.Kadinlar kahvesi Leyla ya gitsem en azından karşıdaki insanın duygu ve düşüncelerini bize objektif anlatır mı?
Haklısınız bir telde bakan Leyla var bir de cafe de anımsadım siz söyleyince burada konuşulmuştu.Benim telde baktirdigim Leyla Melekler Kahvesin'de olan mi bilmiyorum ama genelde telde bakiyor diye biliyorum.
Yeliz’e nasıl ulaşabilirim, bilgilendirir misiniz?Simdi bakiyorum da telefonda bakanlardan bir tek Yeliz gelecek anlaminda 1-2 seyi dogru bilmis, zaten karsimdaki kisinin karakterini, nasil davranista olacagini en net o bilmisti. Saglik konusunda bir seyi de az cok bilmis yeni hatirladim. Baktirali 3 sene gecmis, falda 3 seneden once yeni biri gormuyorum yeni kisi yasca buyuk veya olgun karakterli, sacini arkadan toplayan uzun sacli biri demisti sosyal ortamdan tanisacaksin demisti hatta uzun sactan nefret ederim telefonda demistim boyle birinden hoslanmam im-kan-siz uzun sactan nefret ederim diye boyle ustune basa basa demistim sonra gulmustuk belli olmaz kismetse olur vs demisti oradan aklimda kalmis. Simdi birinden hoslaniyorum, uzaktan ve cok olacak bir sey degil daha cok platonik gibi ama komik olan bu kisinin de saclari uzun ve yukaridan topluyor saclarini ve normalde begendigim erkek tipinin tam tersi :)) Bu kisiyle bir sey olmasini beklemiyorum ama buyuk konusmamak lazim bence falda bazen yeni gelecek kisiyi tasvir ediyorlar ben asla boyle birindne hoslanmam diyorum ama insan herkesten hoslanabiliyor hic belli olmaz, asla olmaz diye kisitlamamak lazim. Telde bakan Leyla'dan da memnun kaldim bu arada sordugum kisiyle olumsuz gormustu olumsuz oldu, yeni biri tarif etti henuz tanismadim kimseyle ama Leyla'nin enerjisi temiz ben sevdim o yuzden bir dahaki ay ya Leyla ya da Yeliz'e yeniden baktirmayi dusunebilirim. . Dun tellwe'de Ronan'i denedim cok uzun fal bakmis ozenli biri ama cok hisli gelmedi bana, tarot kartlarini birebir yorumluyor daha cok.
Saat kaç gibi baktırdınız Zeynep’e sabah saatleri miydi?Yeliz’e fal baktırmış birisiyim,temelde tutarlıydı ancak,doğum tarihi vb sorular soruyordu
İki seneye yakın zaman oldu,ancak bir daha baktırmayı düşünmüyorum kendisine…evli bir arkadaşım baktırmıştı onda tam bir fiyaskoydu kendisi…arkadaşımı bekar ilan edip evlendirmişti
Ama fakat bende temelde iyiydi diyeyim
Bundan 2 ay önce Zeynep bana bir isim vermişti,amannn demiştim isim işte ne olacak…ama o isimde çok eski tanıdığım biri hayatıma giriş yapmak istedi ışık hızıyla,tabii yolunu değiştirmesini söyledim kendisine
Ve bana verdiği isimlerden hepsiyle ya bağım vardı ya da oldu
Zeynep günündeyse kesinlikle çok iyi,tecrübeyle sabittir
Saati değil onun ruh hali daha önemli sanırım,o da sizin şansınıza kalmışSaat kaç gibi baktırdınız Zeynep’e sabah saatleri miydi?
Hangi zeynep ?Saati değil onun ruh hali daha önemli sanırım,o da sizin şansınıza kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?