İstanbul'da Fal - Falcılar

Eğer oysa ben baktırdım o kadına hemde iki kez. İlk baktırdığımda fena değildi,zaten kısa bakıyor. Sonrasında tekrar baktırdığımda telden baktırdım bende beni dövmediği kaldı! Birşey soruyorum ve tersliyor,hiç sevmem ukala falcıları. Bu sefer de asla bilemedi ne verdiği yer ne tarih tuttu. Çok meraklısın ayrıca o adamdan sanane dedi:) yahu merak etmesem sana neden geliyim? Ablam baktırdı onun başında belalı eski sevgilisi var,bu adam için bu adam yüzük takıyo nisanlanıyo demiş,adam zaten evli ve ailemize musallat çoğu şeyi salladı ve ukalaca bakıyor onun için noo.
Sevdiklerimden kadıköy feza sultan ( gelecekle ilgili söyledikleri cıkmaz ama güzel enerjisi vardır bilir genelde olayları )
Bi feza ve bide burçin diye bi kız var ona baktırıyorum.
fezayı 500 kere aradım şubat gibi başlıcam dedi.
Burçine gelecek için fezayada anlık vs için enerjisini sevdiğim için gidiyorum.
Birde ben uzun fallardan hoşlanıyorum. 100-150 tl verip 10 dk zar zor bakan ukala falcıları değil.
Önerilerinize açığım kızlar.

canım Burçin e ben de baktırdım tabi daha yeni ama inşallah bana dediği de olur fena bir fal değildi içime sindi bakalım nelee olacak yaşadığım şeyleri de bildi bide yelizi ya da havini denemek istiyordum karar veremedim

Hadi hayırlısı olsun canım. Havini bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar mutlaka buraya

Bana eski sevgilimle ilgili sır sayılabilecek birşeyi bilmişti ve onla ilgili verdiği tarih tam tutmuştu,gerçi insanın kaderinde varsa oluyor birşekilde ama yinede insan merak ediyor yani ne
Ne olacağını neler olacağını hep bi merak. Dönecek olan zaten kaderde varsa dönüyorr

Ayni Yeliz degil sanirim, benim baktirdigim Beylikduzu’nde, kibar biri ve yarim saat fal bakmisti telefonda, kapatmaya da yonelmedi ama benim sorum bitmisti

Merhaba kizlar, bundan bir kac sene önce telefonda fal baktirmistim.

Ozamanlar ne sacmaliyo bu kadin diye yüzüne kapatmistim kadinin. Bana dubai de is yapip
Cok zengin olup ordan biriyle evlenecegimi söylemisti. Sinir olmustum bu ne sacmalik diye.

Aradan 3 sene gecti, 100 lerce falciya gittim ama bu kadinin fali cikmak üzere. Gereckten dubai den bi is teklifi aldim, ve haftaya ucuyorum. 3 sene önce bunun hayali bile imkansizdi.

Kadinin adini unuttum. Hatirladigim seyler, eskiden melekler kahvesinde calisiyordu, orda ünlü olup besiktasta kendine biyer acmisti.

Bana fali telefonda bakmisti. Whatsappa herzaman deste deste tarot kartlariyla story atip günaydin yazardi. Varmi kim oldugunu cikarabilicek biri.

Eminim
O kadinin konusu burdada gecmisti, ve ben cok olumsuz konusmustum, sacmaliyo falan diye. Ama bulamiyorum, dünden beri düsünüyorum topicleri ariyorum ama yok, bulamadim

Bence aradığımız kişi bu olabilir var mı bilen

Bu Yeliz Beylikdüzü tarafında olan Yeliz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…