canım Burçin e ben de baktırdım tabi daha yeni ama inşallah bana dediği de olur fena bir fal değildi içime sindi bakalım nelee olacak yaşadığım şeyleri de bildi bide yelizi ya da havini denemek istiyordum karar veremedimEğer oysa ben baktırdım o kadına hemde iki kez. İlk baktırdığımda fena değildi,zaten kısa bakıyor. Sonrasında tekrar baktırdığımda telden baktırdım bende beni dövmediği kaldı! Birşey soruyorum ve tersliyor,hiç sevmem ukala falcıları. Bu sefer de asla bilemedi ne verdiği yer ne tarih tuttu. Çok meraklısın ayrıca o adamdan sanane dedi:) yahu merak etmesem sana neden geliyim? Ablam baktırdı onun başında belalı eski sevgilisi var,bu adam için bu adam yüzük takıyo nisanlanıyo demiş,adam zaten evli ve ailemize musallatçoğu şeyi salladı ve ukalaca bakıyor onun için noo.
Sevdiklerimden kadıköy feza sultan ( gelecekle ilgili söyledikleri cıkmaz ama güzel enerjisi vardır bilir genelde olayları )
Bi feza ve bide burçin diye bi kız var ona baktırıyorum.
fezayı 500 kere aradım şubat gibi başlıcam dedi.
Burçine gelecek için fezayada anlık vs için enerjisini sevdiğim için gidiyorum.
Birde ben uzun fallardan hoşlanıyorum. 100-150 tl verip 10 dk zar zor bakan ukala falcıları değil.
Önerilerinize açığım kızlar.
Hadi hayırlısı olsun canım. Havini bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar mutlaka burayacanım Burçin e ben de baktırdım tabi daha yeni ama inşallah bana dediği de olur fena bir fal değildi içime sindi bakalım nelee olacak yaşadığım şeyleri de bildi bide yelizi ya da havini denemek istiyordum karar veremedim
inşallah canım evet lütfen havini bilen yazsınHadi hayırlısı olsun canım. Havini bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar mutlaka buraya
Konu da oldukça önemli bir konuydu
ben beğendim aslında ama duruma göre güncellerim benim de çok önemli bir konu çünkü muhakkak güncellerim yorumumuKonu da oldukça önemli bir konuydu
Bana katinamıdır nedir ondan açtıtarot bakıyor yani ben de öyle baktı . İnşallah ben de çuvallamaz valla
bana da katina baktıBana katinamıdır nedir ondan açtı
Bana eski sevgilimle ilgili sır sayılabilecek birşeyi bilmişti ve onla ilgili verdiği tarih tam tutmuştu,gerçi insanın kaderinde varsa oluyor birşekilde ama yinede insan merak ediyor yani nebana da katina baktı
Ne olacağını neler olacağını hep bi merak. Dönecek olan zaten kaderde varsa dönüyorrBana eski sevgilimle ilgili sır sayılabilecek birşeyi bilmişti ve onla ilgili verdiği tarih tam tutmuştu,gerçi insanın kaderinde varsa oluyor birşekilde ama yinede insan merak ediyor yani ne
Bana katinamıdır nedir ondan açtı
tabi ki kaderin önüne geçilemez olacak olan oluyor ama merak işteNe olacağını neler olacağını hep bi merak. Dönecek olan zaten kaderde varsa dönüyorr
Ayni Yeliz degil sanirim, benim baktirdigim Beylikduzu’nde, kibar biri ve yarim saat fal bakmisti telefonda, kapatmaya da yonelmedi ama benim sorum bitmistiEğer oysa ben baktırdım o kadına hemde iki kez. İlk baktırdığımda fena değildi,zaten kısa bakıyor. Sonrasında tekrar baktırdığımda telden baktırdım bende beni dövmediği kaldı! Birşey soruyorum ve tersliyor,hiç sevmem ukala falcıları. Bu sefer de asla bilemedi ne verdiği yer ne tarih tuttu. Çok meraklısın ayrıca o adamdan sanane dedi:) yahu merak etmesem sana neden geliyim? Ablam baktırdı onun başında belalı eski sevgilisi var,bu adam için bu adam yüzük takıyo nisanlanıyo demiş,adam zaten evli ve ailemize musallatçoğu şeyi salladı ve ukalaca bakıyor onun için noo.
Sevdiklerimden kadıköy feza sultan ( gelecekle ilgili söyledikleri cıkmaz ama güzel enerjisi vardır bilir genelde olayları )
Bi feza ve bide burçin diye bi kız var ona baktırıyorum.
fezayı 500 kere aradım şubat gibi başlıcam dedi.
Burçine gelecek için fezayada anlık vs için enerjisini sevdiğim için gidiyorum.
Birde ben uzun fallardan hoşlanıyorum. 100-150 tl verip 10 dk zar zor bakan ukala falcıları değil.
Önerilerinize açığım kızlar.
Anladım cnm o değildir o zaman.Ayni Yeliz degil sanirim, benim baktirdigim Beylikduzu’nde, kibar biri ve yarim saat fal bakmisti telefonda, kapatmaya da yonelmedi ama benim sorum bitmisti
inşallah canım evet lütfen havini bilen yazsın
Merhaba kizlar, bundan bir kac sene önce telefonda fal baktirmistim.
Ozamanlar ne sacmaliyo bu kadin diye yüzüne kapatmistim kadinin. Bana dubai de is yapip
Cok zengin olup ordan biriyle evlenecegimi söylemisti. Sinir olmustum bu ne sacmalik diye.
Aradan 3 sene gecti, 100 lerce falciya gittim ama bu kadinin fali cikmak üzere. Gereckten dubai den bi is teklifi aldim, ve haftaya ucuyorum. 3 sene önce bunun hayali bile imkansizdi.
Kadinin adini unuttum. Hatirladigim seyler, eskiden melekler kahvesinde calisiyordu, orda ünlü olup besiktasta kendine biyer acmisti.
Bana fali telefonda bakmisti. Whatsappa herzaman deste deste tarot kartlariyla story atip günaydin yazardi. Varmi kim oldugunu cikarabilicek biri.
Eminim
O kadinin konusu burdada gecmisti, ve ben cok olumsuz konusmustum, sacmaliyo falan diye. Ama bulamiyorum, dünden beri düsünüyorum topicleri ariyorum ama yok, bulamadim
Burçin tarot ve kahve bakıyor değil mi
Eğer bildiğim burçin ise,ben de bir konuda inanılmaz çuvalladı
Simdi bakiyorum da telefonda bakanlardan bir tek Yeliz gelecek anlaminda 1-2 seyi dogru bilmis, zaten karsimdaki kisinin karakterini, nasil davranista olacagini en net o bilmisti. Saglik konusunda bir seyi de az cok bilmis yeni hatirladim. Baktirali 3 sene gecmis, falda 3 seneden once yeni biri gormuyorum yeni kisi yasca buyuk veya olgun karakterli, sacini arkadan toplayan uzun sacli biri demisti sosyal ortamdan tanisacaksin demisti hatta uzun sactan nefret ederim telefonda demistim boyle birinden hoslanmam im-kan-siz uzun sactan nefret ederim diye boyle ustune basa basa demistim sonra gulmustuk belli olmaz kismetse olur vs demisti oradan aklimda kalmis. Simdi birinden hoslaniyorum, uzaktan ve cok olacak bir sey degil daha cok platonik gibi ama komik olan bu kisinin de saclari uzun ve yukaridan topluyor saclarini ve normalde begendigim erkek tipinin tam tersi :)) Bu kisiyle bir sey olmasini beklemiyorum ama buyuk konusmamak lazim bence falda bazen yeni gelecek kisiyi tasvir ediyorlar ben asla boyle birindne hoslanmam diyorum ama insan herkesten hoslanabiliyor hic belli olmaz, asla olmaz diye kisitlamamak lazim. Telde bakan Leyla'dan da memnun kaldim bu arada sordugum kisiyle olumsuz gormustu olumsuz oldu, yeni biri tarif etti henuz tanismadim kimseyle ama Leyla'nin enerjisi temiz ben sevdim o yuzden bir dahaki ay ya Leyla ya da Yeliz'e yeniden baktirmayi dusunebilirim. . Dun tellwe'de Ronan'i denedim cok uzun fal bakmis ozenli biri ama cok hisli gelmedi bana, tarot kartlarini birebir yorumluyor daha cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?