İstanbul'da Fal - Falcılar

O kadına bir arkadasım gitmişti, sureklı su harf var mı bu harf var mı hah o zaman bu su derken isim bulmaya çalışıyor ve falın yarısı falan bunjnla geciyor dedi. Hic memnun kalmamıştı söylediği şeyler de cok imkansız gibiymiş ve olmamıstı zaten demisti

neslihan berbat bir falcı bence.hem enerjisi cok düşük hem de bana an ve gelecek ikisi de cikmadi.eskiden cok övenlet olmuş ama eski yetenegi kalmadi belki de.

ilahi diri diri mezara sokmak mıanlık karşı tarafı bilmesi iyi de yani iki hafta çok da geleceğe girmeyebiliyor hani meleklere bildiriliyor ya fal ya işte gene de baktırıp geçeceksin
teşekkür ederim
rita icin tek şey soyliyim depresyona girmekse amacınız gidin.bana aşiri olumsuz konusmustu ki uc sene oldu gideli soyledigi seyler de cikmadi,bosuna üzülmüşüm.kadın zaten cok itici cok negatif.asla ama asla onermem.

aslında falı biraktim.cok nadir baktiriyorum artik.yalniz aklımda sadece biri kaldı.bir arkadaşimdan bi falcının numarasini almiştim kadının ismi azra.gece bakim yapiyor.sorularini her şeyi soruyorsun sonra randevu aliyosun o gece bakip gunduz sana ger şeyi soyluyor ve kesinlikle referanssi bakmiyor.ben randevu icin aramiştim,sonra o an maddi durumum olmadgi icin iptal ettim kadın da beni engelledi.tanıdıgıma her şeyi cikmis.dedigim de 50 yasında bir adam yani o bile cikti dedi.acaba goren duyan bilen var mi bu kadını?

Yeliz bende kısmen tutarlıydı..yalnız,bana da şöyle bir şey demesi var ki unutulmaz
Gereksiz kontes hanımcım,siz bu adamdan ayrıldığınız için sadaka verin bence
Bu rahatsız edici bir söylem mesela,akıl vermek de ne bileyim …doğru değil diye düşünüyorum
Ayrıca,ben gerçekçi bakımı seven biriyim

Merhaba bahsettiğiniz kişi ne kadara bakıyor?

Merhaba bahsettiğiniz kişi ne kadara bakıyor?
beni engellediği için arkadaşa sordurdum 400 müş.ama mutlaka referans istiyo.ortak arkadasimiz beni arasin demiş.ben de kararsizimm fiyat yuksek oldugu icin.bir yandan da arkadasim acayip şeyler anlatti.cocuk evde gitar calarken cocugu arayıp gece istek şarki istemiş.boyle ürkütücü bir tipmiş yani.evine gelmiş bakıma odalarin içindekileri söylemiş falan.garip kadın.para pesinde olmamasi da beni etkiledi.illa referans istiyo parasin aliyim bakiyim demiyo.ama sıkıntı şu pahali ve korkutucu.işlerim ters gider mi diye de korkuyotum baktiriirsam

Teşekkürler

Burda övülen bir Zeynep vardı yanlış hatırlamıyorsam bana number atabilir misiniz bir de ücreti nedir

Ben kendimi s,zler için feda ederim:) Bu ortak arkadaş bana da referans olabilir mi?

Kimden bahsediyoruz burada ?

Arkadaşlar bir fal güncellemesi yapsanız en son fal baktıran arkadaşlar yazsa falı çıkan iyi bakan olan falcıları iyi olmaz mı

Kurtulusda arab/kör melahati

Yada ritayi bilen varmi? Dedikleri ciktimi?

Dün ben ritaya gittim
Agzim acik kaldi
Rita öyle ayrintilar verdiki, yani hayatimda
Ilk kez böyle biseye rastladim.

Falin ilk 5 dakikasi kadin cacik, bsy
Bilmiyo dedim. Tam kalkip gidicektim, kadin birden bi konusmaya basladi, yuuuuhhh dedim, bukadar da bilemez.

3-7 günlük bi vade verdi. Hatirlatin

Denemedigim tek Rita kalmisti. Telde bakiyor galiba ama begenmegeni de var bir de telde iyi midir onu bilmiyorum.

Denemedigim tek Rita kalmisti. Telde bakiyor galiba ama begenmegeni de var bir de telde iyi midir onu bilmiyorum.
Ben telde baktirmistim; eh isteydi.
Ama cok övüldügü icin bire bir tekrar yanina gitmek istedim.
Ya bukadar da bilemez abi. Yani öyle detayllar verdiki, bi falci olarak bunlari bilmesi imkansiz.
Ya seninki sürekli internet üzeri canli yayin aciyo dedi ya hahah yemin ederim
Bu bile dogru

He birde safiyeye gittim; fali 5-10 dakika max sürdü. 180 tl aldi, bence 5 dk lik fal icin cok fazla aliyo.

Ama dedikleri abi direk oda ani bildi yani. Ama tek 3 aylik bi vadeye bakiyo, oda zaten bsy degismicek, su an nasilsa öyle devam etcek dedi gönderdi

Rita nerde kurtuluşta mı kendi evinde mi bakıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…