- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
O kadına bir arkadasım gitmişti, sureklı su harf var mı bu harf var mı hah o zaman bu su derken isim bulmaya çalışıyor ve falın yarısı falan bunjnla geciyor dedi. Hic memnun kalmamıştı söylediği şeyler de cok imkansız gibiymiş ve olmamıstı zaten demistibelgin kostak i cok ovduler kızlar.tarabyada bakiyor ve bir bucuk ay sonrasina randevu verdi ama internette cok memnun kalan da var gelecegin cikmadigini soyleyen memnun kalmayan cok kisi de var.bileniniz baktiraniniz var mi?onceden izmirdeymiş.
neslihan berbat bir falcı bence.hem enerjisi cok düşük hem de bana an ve gelecek ikisi de cikmadi.eskiden cok övenlet olmuş ama eski yetenegi kalmadi belki de.Gelecekte değil ama anda doğru ve acı bütün gerçekler için tek kişi sütlükahve Neslihan bence arkandan çevrilen bütün dolapları öğrenirsin ama çok üzülürsün falı çok serttir. Bunları kaldırabilirsen git derim.
rita icin tek şey soyliyim depresyona girmekse amacınız gidin.bana aşiri olumsuz konusmustu ki uc sene oldu gideli soyledigi seyler de cikmadi,bosuna üzülmüşüm.kadın zaten cok itici cok negatif.asla ama asla onermem.ilahi diri diri mezara sokmak mıanlık karşı tarafı bilmesi iyi de yani iki hafta çok da geleceğe girmeyebiliyor hani meleklere bildiriliyor ya fal ya işte gene de baktırıp geçeceksin
teşekkür ederim
Yeliz bende kısmen tutarlıydı..yalnız,bana da şöyle bir şey demesi var ki unutulmazSon rezalet fal deneyimimi sizlerle de paylaşmak istiyorumBeylikduzu yeliz fal baktirdim ama hiç memnun kalmadım öncelikle fala ne kart ne de kahve ile bakmiyor israrla sordum neyle bakiyoruz diye hicbir sey dedi. Bana bastan bir sey soyledi ve yarim saat boyunca aynı şeyi söyledi. Ben Peki beni seviyormu diye sorduğumda ben sana ne dedim sen ne soruyorsun bu adam seni sevse ne olur tarzında ayarlayarak yaklaştı. Bu ay dogum günüm bana bir sürpriz yaparmi dediğimde yine ayni sekilde beni azarlayan bir tavır ve sesle konustu. Benim en sevmediğim şey bu, ben zaten ne yaşadığımı biliyor ve görüyorum. Bana akıl vermek sizin haddinize degil, akil almak istesem falcı ile degil arkadaşlarım ile konuşurum. Bu sekilde sen ne yapmaya çalışıyorsun bu adami bekleyerek tarzında yaklaşım, akil verme ve azarlama bir falcida en nefret ettiğim şey. Gercekten vasatın alti bir faldı ve dedigim gibi ilk basta sadece dedigi adam cok huysuz ve sorunlu kelimesinden başka yarim saat bir sey söylemedi. Sanki ben bilmiyorum adamın huysuz olduğunu
Merhaba bahsettiğiniz kişi ne kadara bakıyor?aslında falı biraktim.cok nadir baktiriyorum artik.yalniz aklımda sadece biri kaldı.bir arkadaşimdan bi falcının numarasini almiştim kadının ismi azra.gece bakim yapiyor.sorularini her şeyi soruyorsun sonra randevu aliyosun o gece bakip gunduz sana ger şeyi soyluyor ve kesinlikle referanssi bakmiyor.ben randevu icin aramiştim,sonra o an maddi durumum olmadgi icin iptal ettim kadın da beni engelledi.tanıdıgıma her şeyi cikmis.dedigim de 50 yasında bir adam yani o bile cikti dedi.acaba goren duyan bilen var mi bu kadını?
beni engellediği için arkadaşa sordurdum 400 müş.ama mutlaka referans istiyo.ortak arkadasimiz beni arasin demiş.ben de kararsizimm fiyat yuksek oldugu icin.bir yandan da arkadasim acayip şeyler anlatti.cocuk evde gitar calarken cocugu arayıp gece istek şarki istemiş.boyle ürkütücü bir tipmiş yani.evine gelmiş bakıma odalarin içindekileri söylemiş falan.garip kadın.para pesinde olmamasi da beni etkiledi.illa referans istiyo parasin aliyim bakiyim demiyo.ama sıkıntı şu pahali ve korkutucu.işlerim ters gider mi diye de korkuyotum baktiriirsamMerhaba bahsettiğiniz kişi ne kadara bakıyor?
Teşekkürlerbeni engellediği için arkadaşa sordurdum 400 müş.ama mutlaka referans istiyo.ortak arkadasimiz beni arasin demiş.ben de kararsizimm fiyat yuksek oldugu icin.bir yandan da arkadasim acayip şeyler anlatti.cocuk evde gitar calarken cocugu arayıp gece istek şarki istemiş.boyle ürkütücü bir tipmiş yani.evine gelmiş bakıma odalarin içindekileri söylemiş falan.garip kadın.para pesinde olmamasi da beni etkiledi.illa referans istiyo parasin aliyim bakiyim demiyo.ama sıkıntı şu pahali ve korkutucu.işlerim ters gider mi diye de korkuyotum baktiriirsam
beni engellediği için arkadaşa sordurdum 400 müş.ama mutlaka referans istiyo.ortak arkadasimiz beni arasin demiş.ben de kararsizimm fiyat yuksek oldugu icin.bir yandan da arkadasim acayip şeyler anlatti.cocuk evde gitar calarken cocugu arayıp gece istek şarki istemiş.boyle ürkütücü bir tipmiş yani.evine gelmiş bakıma odalarin içindekileri söylemiş falan.garip kadın.para pesinde olmamasi da beni etkiledi.illa referans istiyo parasin aliyim bakiyim demiyo.ama sıkıntı şu pahali ve korkutucu.işlerim ters gider mi diye de korkuyotum baktiriirsam
baktiran arkadasima yazdım bugun ama ulaşamadim henüz dönmedi.baska bir arkadasima da yazdırdım kendim icin kesinlikle referans olan kişi aramadan bakmiyor.bekliyorum ben de.Ben kendimi s,zler için feda ederim:) Bu ortak arkadaş bana da referans olabilir mi?
yorumu yeni goruyorum.ilkerin numarasini paylaşan kişi oldugum icin söz hakkım doguyor burada.oncelikle ilker falcı degil fal bakmiyor bunu her an soyluyorum sen mutlu tablolu yok sunla evleneceksin su mucizeyi yasayacaksin diyen cafe falcılariyla devam et bence.bu adam benim babamin oglu degil.yuzunu hic gormedim.ama herkes donecek evleneceksiniz derken bu adam ve iki falcı daha olmaz diyip durumu bildi.x kişi y kişiyi instagrama ekledigi gunlerde daha bunlarin yildizlari bir evlilik goruyorum dedi ve bi sene sonra evlilik oldu.yine burdan tanıdıgım en son iki kişi daha ciktigini soyledi ve hepsi yazılı beyanli.ha ayrica bu adam bana işlem yapalim diyebilirdi işlem isteyen insanlara kaderin degil hayirli degil diyetek yapmayi reddetti.ama sen büyücü oldugunu iddia etmişsin.gercekten cok ilginc.ben bu soylediklerimi kanıtlarim mesela lütfen sen de büyücü oldugunu kanıtla.çamur at izi kalsın cok yanlış gercekten.sana cıkmamiş olabilir memnun kalmayabilirsin ama turkiyede gitmedihi falci kalmamis ve zamaninda cok dolandirilmis biri olarak yanlıs bir algi yaratmana izin veremem.
Toprağa ben baktırmıştım hiç beğenmemiştim arkadaşımda baktırdı patladı resmen belki sana çıkar seni üzmek istemem amaCafe Laf Çiğdem Ocak
Geysu Ocak
Telefonla bakan Adalet Ocak
Mandal Cafe Toprak Ocak-Şubat
Çıkarsa hepsi çıkacak, çıkmazsa hepsi patlayacak.
Denemedigim tek Rita kalmisti. Telde bakiyor galiba ama begenmegeni de var bir de telde iyi midir onu bilmiyorum.Kurtulusda arab/kör melahati
Yada ritayi bilen varmi? Dedikleri ciktimi?
Dün ben ritaya gittim
Agzim acik kaldi
Rita öyle ayrintilar verdiki, yani hayatimda
Ilk kez böyle biseye rastladim.
Falin ilk 5 dakikasi kadin cacik, bsy
Bilmiyo dedim. Tam kalkip gidicektim, kadin birden bi konusmaya basladi, yuuuuhhh dedim, bukadar da bilemez.
3-7 günlük bi vade verdi. Hatirlatin
Ben telde baktirmistim; eh isteydi.Denemedigim tek Rita kalmisti. Telde bakiyor galiba ama begenmegeni de var bir de telde iyi midir onu bilmiyorum.
Rita nerde kurtuluşta mı kendi evinde mi bakıyor ?Ben telde baktirmistim; eh isteydi.
Ama cok övüldügü icin bire bir tekrar yanina gitmek istedim.
Ya bukadar da bilemez abi. Yani öyle detayllar verdiki, bi falci olarak bunlari bilmesi imkansiz.
Ya seninki sürekli internet üzeri canli yayin aciyo dedi ya hahah yemin ederim
Bu bile dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?