Kendi evinde bakıyo, çok meşhur bi kadın arat bi google denRita nerde kurtuluşta mı kendi evinde mi bakıyor ?
Ne kadar falı bakıyorKendi evinde bakıyo, çok meşhur bi kadın arat bi google den
80 tl su falıNe kadar falı bakıyor
Telefonda bakıyor dimi fal80 tl su falı
Bodrumda bi evi var kedisi var acaba o mu sanki gitmiştim ben ona da o nedenle sordumKendi evinde bakıyo, çok meşhur bi kadın arat bi google den
Bana numarasını mesaj olarak atar mısınız?80 tl su falı
Bodrum katinda evi aynen. Ciktimi sanaBodrumda bi evi var kedisi var acaba o mu sanki gitmiştim ben ona da o nedenle sordum
Rita telefonda bakiyor mu fiyati nedir ?Telefonda bakıyor dimi fal
Cnm sen kendin bakmasını biliyorsun kendine bakamıyor musunBir bana mı çıkmıyor fallar
İnsan kendisine bakamıyor maalesefCnm sen kendin bakmasını biliyorsun kendine bakamıyor musun
Ben 2 defa baktırdım ilk falıyla ikinci falı birbirinden bağımsızdı, tutmadı bende ikisi deKurtulusda arab/kör melahati
Yada ritayi bilen varmi? Dedikleri ciktimi?
Dün ben ritaya gittim
Agzim acik kaldi
Rita öyle ayrintilar verdiki, yani hayatimda
Ilk kez böyle biseye rastladim.
Falin ilk 5 dakikasi kadin cacik, bsy
Bilmiyo dedim. Tam kalkip gidicektim, kadin birden bi konusmaya basladi, yuuuuhhh dedim, bukadar da bilemez.
3-7 günlük bi vade verdi. Hatirlatin
Ani bildimi? rita nin gününü tutturmak lazimmis. Yanina mi gittin telefondami?Ben 2 defa baktırdım ilk falıyla ikinci falı birbirinden bağımsızdı, tutmadı bende ikisi de
Rita’nın ne verdiği tarihler ne de olaylar bende tutmadı. O psikolojiyle falda çıkmıştı diye başkasıyla oluyorsun tamamen psikolojikYa arkadaslar ben hep eski esim
Icin fal baktiriyordum, biliyosunuz. Dönermi dönermi diye.
Ee herkes döner demisti (arzu haric) adam gercekten döndü, simdi ben istemiyom.
Yani seviyorum ama, güvenemem asla, yeni birini istiyorum.
2-3 hafta önce onada dedim, seni seviyorum evet ama barismak istemiyorum, tkr senin yaninda yatamam, sana güvenemem. Olmaz dedim, geri cevirmistim.
Rita bana bakarken bunlari gördü, ilk bana senin bi erkek evladin olcak baskasindan dedi, sonra devam bakarken,
Hayir senin eski kocandan cocugun olcak, ama onu cocukluyken birakip baska bi adama gidiceksin demisti.
hamile kalmana cok az bi süre var öyle uzun bi vakit de yok dedi. Ya ben adami istemiyom, ama simdi bi korktum acaba beni bi türlü ikna edermi diye.
Yumusucam diye korkuyorum. Insallah yumusamam.
Rita 3-7 gün icinde bu adam seni aricak baya ugrasicak demisti, yil sonuna kadar daha git gel yapicak sonunda senle
Olcak. Ilerde ama bayaa ilerde baskasi olcak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?