İstanbul'da Fal - Falcılar

Ani bildimi? rita nin gününü tutturmak lazimmis. Yanina mi gittin telefondami?

Bi arkadasima tanisicagi sevgilisinle tam olarak hangi sokakta saat kac civarli, persembe günü tanisicagini söylemis.
Aynende öyle olmus.
Telefondan ikisi de. Anı da bilemedi yani dediği gibi değildi, değilmiş yani ben sonradan öğrendim. Önce fala inandım tabi ona göre hareket ettim

Telefondan ikisi de. Anı da bilemedi yani dediği gibi değildi, değilmiş yani ben sonradan öğrendim. Önce fala inandım tabi ona göre hareket ettim

Iste bende kadinin bacaginin kirik olduguna kadar söyledi. Benim agzim acik kaldi, ne is yaptigimi, nasil bi para kazandigimi, hangi ülkelerle baglantida oldugumu, yani öyle detayllar söylediki, hala kadinin etkisi altindayim.

Bu adamin su an yaninda biri oldugunu, nasil biri oldugunu, nasil tanistigini; ne süredir oldugunu, kadinin benim kapima geldigini, hic bir sey sormadan dan dan dan anlatti. Dedim noluyo.

En ince ayrintilarini söyledi, yuh artik dedim. Hatta su an baska birinden hoslandigimi, o adamin da gel git yasasigini, onunla ilgili ayrintilari ya herseyi herseyi bildi

Bide en şok olduğum şey, bana, Bu akşam seni biri arayacak, Buluşmak isteyecek senle dedi. Ben de ben İstanbul’da kimseyi tanımıyorum, tatil için buradayım kim beni arasın dedim içimden. İnanmadım.

Akşam oldu arkadaşımın kocası beni aradı, yarın seninle görüşelim diye. Şok oldum

Ben çok uzun süre önce baktırdım o sıra birimden ayrılmıştım. Çok kötüledi onu, Rita herkeste yeni biri görüyor baktıran tüm arkadaşlarım bu şekilde düşünüyor. Bende de görmüştü, hatta yer, meslek grubu filan söyledi. Öyle biriyle tanışmadım dediği vadede. Başkasıyla görüştüm uzun müddet. Ondan da ayrıldım Rita hı yine fal krizimde aradım bambaşka şeyler söyledi, eski falını hatırlattım daha da kıvırdı ve ağzımdan laf aldı değil mi diye sordu durdu onaylatmak istedi. Ben memnun kalmadım açıkçası çıkmadı bende. Umarım gönlünüzdekileri olur

Valla çıkmazsa sevinirim gerçekten benim falımda tabii „ilerde malikhanede yasiyacaksin“ kismi ciksin da digerleri cikmasin

O kör melahat ölmüs ordaydim simdi. Orda sizi melis mi yeliz mi diye birine yönlendiriyorlar taksimde. Valla gitmeyin cok kötü.

Simdi geldim yagiza baktiriyorum asmin cafede bakalim bilecekmi

Yağız bende verdiği vade çıktı

Vayy çok iyiymiş ama çocuğun varken başkasına gideceksin demesi çok ilginç

Yağız bende verdiği vade çıktı
Ben Yagizi beyendim. Dedikleri ciktimi sende

Bende
Direk oda herseyi gördü,
Oda direk yurtdisi baglantili bi is gördü, 3. cü
Ülkede borsa gibi bi yere yatirim yapicaksin dedi, dogru.
Oda 10 subata kadar
Bu adam senin icin cok savasicak, ama ayni sekilde oda rita gibi, karsina varlikli bi adam cikicak demisti.
Hatta oda 10 subat diyorum ama bugünde olur yarinda cok yakin görünüyo dedi.
Garip bi sekilde, ani iyi bildi, ilk kez baktirdim gelecek cikarsa söylerim

Rita…
Üç noktayı hakediyor,bana olmaz bekleme dediği olay o hafta olmuştur
Enerjisi kötü,olumsuz konuşmaktan keyif alan biri bence,bundan besleniyor diye düşünüyorum
Ben sağlam durdum kendisine karşı,ama psikolojisi sağlam olmayan kendisine bakım yaptırmasın bence
Ama fakat anlık bazı durumları bilmiştir
Kızımın fiziksel görüntüsü vb…
Geleceğe dönük çok uzak bir vadede bir durum öngördü Kİ gaybı Allah bilir
Kendisi benim mezarlıktan yer bakmama sebep olmuştur

Rita bende de hiç çıkmadı hatta burda okuyup gaza gelip tekrar baktırdım, aramız bozktu barışıcaksın hediye alıcak vs dedi erteesi gün tam tersi şeyler oldu, anı bile bilemiyor benim düşündüklerimi söylüyor, bişxm bildiğimiz kadarını biliyor bence

Evet evet bi de üstüne benim ağzımı aramıştı onaylatarak ilerlemek istiyor da bence de tutmuyor

rita,kurtuluş melahat,suna(bakırköy cıvıltı) hepsini denedim.ritadan uzak durmanizi öneririm ruh sağlığınız için.kadın olumsuzluklardan besleniyor.eskiden gercekten iyi oldugunu duydum ama cogu falcıda bu oluyor,eski yeteneklerini kaybediyorlar bunu iş haline döndürdükleri için.rita bana sacmaladi bayagi ve soyledigi hicbir sey olmadi ama anla ilgili ilginc birkaç detay bilmişti.yine de gidilmez.kör melahat de falsoydu.Allah rahmet eylesin.suna cıvıltıyla ilgili şunlari hatirliyorum.bana olmayacak ne yaparsan yap demişti ve olmadi.cocugu begenmemişti kötü alışkanlıklari var demişti hepsi dogruydu.ama baska hicbir sey aklımda kalmamiş.belki de istedigim cevaplari alamadigimdan.ama benim bir arkadasimin karısının onu aldattigini ilk suna soyledi,çocuğa soyledigi cogu şey cikti.ama nedense gitmek icimden gelmiyor.ama ritayi falan katlar yani.

Valla çıkmazsa sevinirim gerçekten benim falımda tabii „ilerde malikhanede yasiyacaksin“ kismi ciksin da digerleri cikmasin
Ahahah bana da aynısını söylemişti çok zengin olacaksın hanımağa olacaksın fln sanırım herkese çok aşırı zengin olacaksın umudu veriyor. Ben hala bekliyorum dediği vadeyi bakalım

Civilti cafedeki Suna telefonda bakar mi acaba biliyor musun? Hic duymamistim adini forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…