- 26 Ekim 2017
- 149
- 67
- 98
- 30
Ben Yagizi beyendim. Dedikleri ciktimi sende
Bende
Direk oda herseyi gördü,
Oda direk yurtdisi baglantili bi is gördü, 3. cü
Ülkede borsa gibi bi yere yatirim yapicaksin dedi, dogru.
Oda 10 subata kadar
Bu adam senin icin cok savasicak, ama ayni sekilde oda rita gibi, karsina varlikli bi adam cikicak demisti.
Hatta oda 10 subat diyorum ama bugünde olur yarinda cok yakin görünüyo dedi.
Garip bi sekilde, ani iyi bildi, ilk kez baktirdim gelecek cikarsa söylerim
evet ama bunu bana 1-2 falci daha demisti,
Cocugun olcak bu adamdan ama baskasiyla olcaksin demisti cok Garip
Yağız Asmin Kafe'de bakıyor kafeyi arayıp sorun isterseniz belki telefonda da bakıyordur.Yağız’ın numarasını alabilir miyim
BU eski bir konu ama meak ettim Asmin Cafe'de Serkan'in kum falini onemisle sen de begendim yazmissin, cikti mi dedikleri?Ben bugun asmin cafe de serkan Kum falına baktırdım. Gayet başarılı kizler. Memnun kalacağınızi umuorum. Bana deskileri tutarlı. Şu reklam işini de anlamiörümcek. Hande bana dedi yoksa yazmam. Şimdi serkan i da mı reklam yapiorum. Ben serkan i begendim. Gidin bir deneyin
ben de alabilir miyim sunanın telefonunuCivilti cafedeki Suna telefonda bakar mi acaba biliyor musun? Hic duymamistim adini forumda.
suna nın telefonunu ben de alabilirmiyimrita,kurtuluş melahat,suna(bakırköy cıvıltı) hepsini denedim.ritadan uzak durmanizi öneririm ruh sağlığınız için.kadın olumsuzluklardan besleniyor.eskiden gercekten iyi oldugunu duydum ama cogu falcıda bu oluyor,eski yeteneklerini kaybediyorlar bunu iş haline döndürdükleri için.rita bana sacmaladi bayagi ve soyledigi hicbir sey olmadi ama anla ilgili ilginc birkaç detay bilmişti.yine de gidilmez.kör melahat de falsoydu.Allah rahmet eylesin.suna cıvıltıyla ilgili şunlari hatirliyorum.bana olmayacak ne yaparsan yap demişti ve olmadi.cocugu begenmemişti kötü alışkanlıklari var demişti hepsi dogruydu.ama baska hicbir sey aklımda kalmamiş.belki de istedigim cevaplari alamadigimdan.ama benim bir arkadasimin karısının onu aldattigini ilk suna soyledi,çocuğa soyledigi cogu şey cikti.ama nedense gitmek icimden gelmiyor.ama ritayi falan katlar yani.
Telefonda bakiyor mu kafeye mi gittiniz? Gelecege dair ongorude bulundu mu?farklı biri olduğu için Suna hanımı denedim,paylaşmak isterim
Kendisine Cıvıltı kafeyi arayarak ulaştım
Çok uzun bakmıyor,ücreti 80tl..
Bende nokta atışları da oldu, bilemedikleri de oldu
Bilemediklerine gelince ikiz çocuk dedi ki,ben de tekiz çocuk var
Bunun Dışında medeni halim ailem özel hayatım hakkında nokta atışları vardı
Ayrıca ben sormadan merakımı giderdi ve cevap verdi
Telefonda baktırdımTelefonda bakiyor mu kafeye mi gittiniz? Gelecege dair ongorude bulundu mu?
telefonda bakmasina sevindim Suna Hanim'i da listeme ekliyorum.Telefonda baktırdım
Yakın ve uzak gelecekle ilgili bir kaç öngörü de bulundu
Arap Melahat i 10.yil önce denemiştim gelecek çıkmamıştı.Kurtulusda arab/kör melahati
Yada ritayi bilen varmi? Dedikleri ciktimi?
Dün ben ritaya gittim
Agzim acik kaldi
Rita öyle ayrintilar verdiki, yani hayatimda
Ilk kez böyle biseye rastladim.
Falin ilk 5 dakikasi kadin cacik, bsy
Bilmiyo dedim. Tam kalkip gidicektim, kadin birden bi konusmaya basladi, yuuuuhhh dedim, bukadar da bilemez.
3-7 günlük bi vade verdi. Hatirlatin
Cok mu onemli bir konuyduÇıkan fal haberi;
Eski falımı dinledim ve Gülçin Beyaz’ın falı çıkmış…
Aşk ile ilgili.Cok mu onemli bir konuydu
Elif zam yapmış sanırım 350-400 civarı bakıyor. Ben bir kere baktırdım gelecek soylediği hiçbir sey olmadı, tam tersi ilerledi. Geçmiş ve anda iyiArkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar Elif’i arayacağım sanırım o 300 TLelik olan bu sizi arasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?