Ben aralık ayında sadece bilgi alabilir miyim diye mesaj atmıştım. 350tl dedi ve baktırmak istiyorum bile yazmadan direkt iban, isim soyisim ve banka adı attı. Baktırmadım.Elif zam yapmış sanırım 350-400 civarı bakıyor. Ben bir kere baktırdım gelecek soylediği hiçbir sey olmadı, tam tersi ilerledi. Geçmiş ve anda iyi
buz gibi uzaklaşma sebebiBen aralık ayında sadece bilgi alabilir miyim diye mesaj atmıştım. 350tl dedi ve baktırmak istiyorum bile yazmadan direkt iban, isim soyisim ve banka adı attı. Baktırmadım.
Aslinda Elif sempatik biri konusunca ben sohbetini sevmistim, uzun da fal bakiyor ben yarim saatten fazla konusmustum ve anlik durumlarda oldukca iyi, sadece anligi merak edenler baktirabilir ama o fiyat gercekten cok fazla bana gore.Ben aralık ayında sadece bilgi alabilir miyim diye mesaj atmıştım. 350tl dedi ve baktırmak istiyorum bile yazmadan direkt iban, isim soyisim ve banka adı attı. Baktırmadım.
Gülçin beyaz kimÇıkan fal haberi;
Eski falımı dinledim ve Gülçin Beyaz’ın falı çıkmış…
Binnaz’da.Gülçin beyaz kim
Binnaz’da.
Biliyorum ama ben de gelecek çıktı belki de tesadüf oldu… canım zam geliyor diye onlarda yapıyor iyice havalandılarElif zam yapmış sanırım 350-400 civarı bakıyor. Ben bir kere baktırdım gelecek soylediği hiçbir sey olmadı, tam tersi ilerledi. Geçmiş ve anda iyi
Kahve.Ne falı denedin kahve mi Tarot mu ?
Telefonda bakan Nihal’i çok beğendim, tavsiye ederim. Çıkan falı olanlar yazabilir mi?
Ben de bir kere baktırdım söylediği gibi ilerlemişti olaylar.Telefonda bakan Nihal’i çok beğendim, tavsiye ederim. Çıkan falı olanlar yazabilir mi?
Telde bakan Nihalin telefonunu alabilir miyim?Ben hep beğeniyorum kendisini bana verdiği vadeler hep tuttu.
Bakırköy Cıvıltı cafe Suna hanıma arkadaşıma eşlik etmek için gittim.Kız bekar.Eşin, çocukların, torunlarına bakamıyorsun demiş durmuş.Çok kısa bakıp, bir konu için açıklık getirmeye çalışmış. O da mayıs ayına. Olup olacağı belli olmayan normal bir konu dedi.Çokta önemli değilmiş. Hep hayat kolay değil öyle değil mi diye soruyormuş.80,00 TL. kolay kazanılmıyor öyle değil mi diyesim geldi dedi kızcağız.O da hiç bozmadım mahalle teyzesi gibiydi dedi. Görüntüsü doğal evet.Hiç memnun kalmadı.Gitmiş 80 TL. boşa.Bir daha baktırmaya değmeyeceği için telefon falan istemedi.Bilginiz olsun.ben de alabilir miyim sunanın telefonunu
Bir arkadaşım eski sevgilisi için baktırdı evlendiğini bilemedi.. Nihal kimseye çıkmıyorTelde bakan Nihalin telefonunu alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?