- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Ben de baktirdim ayni sekilde dusunuyorum, nokta atisli hicbir sey bilemedi bende de, klasik cafe falcisi izlenimi verdi. Bana da verdigi vade 3, Mart ayina kadar.Cumartesi günü asmin cafe yağıza fal baktırdım. Aman aman diyeceğim çok şaşıracağım bir şey söylemedi. Sadece 2 aylık bir süreç verdi o dediği tarihte çıkmazsa boş bir faldı. Pek umudum yok ama eğer ki verdiği vade çıkarsa gene yorum yazarım. Fal+ Tarot 80 tl 15 dk felan sürdü sanırım
Ay kör Melahat ölmüş mü? Dedikleri tutmadı diyenlere çok şaşırdım. Ben 2018'de Melahat'e fal baktırmıştım. Annem ve arkadaşı baktıracaktı ben tamamen öylesine baktırayım hadi demiştim. Geçmiş ve anlık her şeyi bilmişti. Baktırırken bunları bildi ama geleceği kesin sallayacak diye düşünmüştüm hatta evleneceğim kişiyi tarif etti ve oradan çıkınca annemlere yok artık Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenicem herhalde düpedüz salladı diye dalga geçmiştim. Valla tam olarak tarif ettiği bir tiple evlendim ve şu ana kadar dediği her şey çıktıO kör melahat ölmüs ordaydim simdi. Orda sizi melis mi yeliz mi diye birine yönlendiriyorlar taksimde. Valla gitmeyin cok kötü.
Simdi geldim yagiza baktiriyorum asmin cafede bakalim bilecekmi
Numarasını bana mesaj olarak atabilir misiniz ?Kizlar ben soktayim. Rita'ya fal baktirdim, uzun zaman merak ettigim bir falciydi ama olumsuz yorumlar gorunce hep ertelemistim ama bu kadar bilemez su ana kadar baktirdigim en iyi faldi diyebilirim net bir sekilde. Boyle bir sey gormedim, ne soylediyse o kadar nokta atisli ki bilmesine imkan olmayacak seyler ve cok inanilmaz spesifik, telefon elimde siz bunu nasil bildiniz deyip durdum. Bundan sonra tek ona baktiririm sanirim, ayrica yakin zaman icin benim dusundugum sekilde olacagini soyledi yani mantikli soyledigi. Gelecek ongorulerini bilemem, vade vermiyor sadece cok uzak olmayan bir tarih dedi yeni birini tarif etti, bakalim gelecek de cikarsa artik sadece ona baktiririm. Anlik durumlari merak eden varsa dusunmeden baktirabilir, karsi tarafin karakterini, ruh halini, size karsi hislerini vs her seyi cok iyi biliyor gercekten.
Bende numarasını alabilirmiyimKizlar ben soktayim. Rita'ya fal baktirdim, uzun zaman merak ettigim bir falciydi ama olumsuz yorumlar gorunce hep ertelemistim ama bu kadar bilemez su ana kadar baktirdigim en iyi faldi diyebilirim net bir sekilde. Boyle bir sey gormedim, ne soylediyse o kadar nokta atisli ki bilmesine imkan olmayacak seyler ve cok inanilmaz spesifik, telefon elimde siz bunu nasil bildiniz deyip durdum. Bundan sonra tek ona baktiririm sanirim, ayrica yakin zaman icin benim dusundugum sekilde olacagini soyledi yani mantikli soyledigi. Gelecek ongorulerini bilemem, vade vermiyor sadece cok uzak olmayan bir tarih dedi yeni birini tarif etti, bakalim gelecek de cikarsa artik sadece ona baktiririm. Anlik durumlari merak eden varsa dusunmeden baktirabilir, karsi tarafin karakterini, ruh halini, size karsi hislerini vs her seyi cok iyi biliyor gercekten.
3-7 gunluk vadesi cikti mi? Ben simdi baktirdim vade vermedi ama resmen soka soktu beni, bu kadar bilen falci ilk defa goruyorum. Bana da bu haftan cok cumluslu, olayli gececek dedi bu arada ama bilmiyorum ne anlamda dedi. Gelecek soyledikleri de cikiyor mu acaba, anda bu kadar iyi gorunce insan merak ediyor.Kurtulusda arab/kör melahati
Yada ritayi bilen varmi? Dedikleri ciktimi?
Dün ben ritaya gittim
Agzim acik kaldi
Rita öyle ayrintilar verdiki, yani hayatimda
Ilk kez böyle biseye rastladim.
Falin ilk 5 dakikasi kadin cacik, bsy
Bilmiyo dedim. Tam kalkip gidicektim, kadin birden bi konusmaya basladi, yuuuuhhh dedim, bukadar da bilemez.
3-7 günlük bi vade verdi. Hatirlatin
Çok ilginç bana da hep yıllaar yıllaaar sonrasına vadeler verip yollamıştı beğenmemiştim. Ama tabi bu benim hayatımla da alakalı olabilir bilemiyorum ama hani ona ben 4 sene önce gittim bana çok zengin olacağım bir vade verdi hala var mesela o dediği vadeye3-7 gunluk vadesi cikti mi? Ben simdi baktirdim vade vermedi ama resmen soka soktu beni, bu kadar bilen falci ilk defa goruyorum. Bana da bu haftan cok cumluslu, olayli gececek dedi bu arada ama bilmiyorum ne anlamda dedi. Gelecek soyledikleri de cikiyor mu acaba, anda bu kadar iyi gorunce insan merak ediyor.
Bana vade vermedi hic, yakin sayilir uzak degil dedi ama anlik ozellikle cok iyiydi ben gelecege hic takilmiyorumcunku gelecek bilen falci gormedim simdiye kadar. Ayrica bence gelecek zaten degisiyor secimlerimize gore. Gelecegi bizim dusuncelerimizden yorumluyor gibi bir izlenim de aldim yalniz, 2 yerde benim olacagini dusundugum senaryoyu soyledi cunku. OYle bile olsa anlik durumlari, dusunceleri ve karsi tarafin karakterini iyi biliyor demektir. Bu arada karsi taraf karakteri dusunceleri konusunda %100 dogruydu soyledikleriÇok ilginç bana da hep yıllaar yıllaaar sonrasına vadeler verip yollamıştı beğenmemiştim. Ama tabi bu benim hayatımla da alakalı olabilir bilemiyorum ama hani ona ben 4 sene önce gittim bana çok zengin olacağım bir vade verdi hala var mesela o dediği vadeyedüşün o kadar uzundu.
Benim hep aklimdaydi bugun baktirdim. Gelecek cikmayabilir zaten ben falcilarin geleceklerine hic takilmiyorum, bence senin dusuncene gore yorumluyorlar ve gelecek zaten belirsiz kimse bilemiyor. Ama bendee anda iyiydi, ben begendim bakimini bana saygisiz da gelmedi komik geldi hatta espirili bir havasi var o kadar negatif diyenleri anlayamadim o yuzden, sirf negatiftir moralimi bozar diye baktirmamistim daha once. 20 dakikaya yakin bakti, 80 lira uygun buldum. Ha bu arada olumsuz konustu sordugum kisiyle alakali, olumsuz bir havasi var genel olarak ama negatif etki alamdim ben. Ben genelde falcilarin olumsuz gelecek yorumlarina moralimi bozmuyorum, istediklerimiz ve kalbimizden gecen seyler dualar cok onemli, istersek her sey mumkun, falci olmaz dedi diye moral bozmamak lazim hicbir zaman. Daha dogrusu bozmamayi ogrendim yillardir suren falci deneyimlerimden oturu :) Ben anlik biliyorlar mi ona bakiyorum, fal bana gore eglenceli bir sey ozellikle nokta atis bilmeleri heyecanli oluyor.rita ya gidenlere gidip beklentiye girenlere cok üzülüyorum(( sütlü kahve neslihana gidenlere de oyle..anla ilgili gecmisle ilgili belki tutturduklari seyler olabilir ama gelecek cıkmıyor arkadaslar.herkesin kendi zevki fikri hür iradesi ve parasi var tabii ki.ama ben bu kadınlarin burda cogunlukla reklaminin döndügünü dusunuyorum.ikisi de musteriye saygisiz,bakımlari cok kısa bir cümlesi bile olmadi gelecekle ilgili soylediklerinin.
rita nerde bakiyorki ? istanbulda hemen hemen cogu falciya gitmisimdir en son neslihana bakdirmisdim an da gayet iyidi ve gelecekle ilgili tam net birsey diyemem cünki vadesi daha gelmedi.rita ya gidenlere gidip beklentiye girenlere cok üzülüyorum(( sütlü kahve neslihana gidenlere de oyle..anla ilgili gecmisle ilgili belki tutturduklari seyler olabilir ama gelecek cıkmıyor arkadaslar.herkesin kendi zevki fikri hür iradesi ve parasi var tabii ki.ama ben bu kadınlarin burda cogunlukla reklaminin döndügünü dusunuyorum.ikisi de musteriye saygisiz,bakımlari cok kısa bir cümlesi bile olmadi gelecekle ilgili soylediklerinin.
Bende anlık tutmadı gibi hatırlıyorum. Bi keresinde de bi falcıya gittim ben ama ücretli fln değildi arkadaşım götürmüştü kadın falcıymış ama arkadaşımın kankası olduğundan para vermedik . Bana bir anlattı bir anlattı dedim o kadar da bilemez öyle şok oldum. Ama çok önemli bir detayı bilemediğini sonradan öğrendim o an bana çok doğru gelmişti mesela anlıkta söyledikleri ama değilmiş. Bazen öyle de olabiliyor .Bana vade vermedi hic, yakin sayilir uzak degil dedi ama anlik ozellikle cok iyiydi ben gelecege hic takilmiyorumcunku gelecek bilen falci gormedim simdiye kadar. Ayrica bence gelecek zaten degisiyor secimlerimize gore. Gelecegi bizim dusuncelerimizden yorumluyor gibi bir izlenim de aldim yalniz, 2 yerde benim olacagini dusundugum senaryoyu soyledi cunku. OYle bile olsa anlik durumlari, dusunceleri ve karsi tarafin karakterini iyi biliyor demektir. Bu arada karsi taraf karakteri dusunceleri konusunda %100 dogruydu soyledikleri
Rita nın bekleme olmaz dediği şey bana haftasında olmuşturBen Ritayla ilgili çok yazı yazdım hatta aynı süreçlerde kontesle burda çok istişareli konuşmalarımız oldu genele açık. Ben Rita’ya ilk baktırdığımda n’oluyo ya bu kadının önünde ekran var ve bu kadın ordan bakıp banamı söylüyor bu tarifleri nasıl yapabilir demiştim. Hala Rita en beğendiklerim arasındadır ama Ritanın olumlu söylediği şeyin çıktığını görmedim olumsuz dediklerinide yaşamadım verdiği bir vade çok uzundu ama bana birşey söylemişti onun tam tersi olduğunu öğrendim yani o görüyor gösteriliyor ama ya sizin o an gördüklerinizi yorumluyor yada o görüntüleri görüyor ama içeriğini bilemiyor ama sadece şunu hatırlıyorum bu adam bu kadından ayrılıp gelmek istiyor ama kopamıyor nedenki fiziğinden mi kopamıyor bu kadınınhahah çok gülmüştüm büyümü yapıyo ki falan böyle saçma sapan şeylerde söylüyor. Ama x kişinin beni arayacağını bilmişti sadece onu hoş Zeynep’te bilmişti. Ama onun harici çıkmadı yani eski konulara artık odaklı olmadığım için bilmiyorum ama çok uzun vade için birşey demişti onada muhtemelen çok var. Ama beğenirim yaşlı olduğu için biraz yardımcı olmak gerekiyor.
Ama ben birde Hülyam kafede Ayşe diye bir falcı var çok beğendim o kadını ama düşünce mi okuyor onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?