İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben senden çok emin olamadım
Caniniz sagolsun, ben soyledim herkesin iyiligi icin. Yemin ederim reklam falan degil. Hatta bu abla is olarak falcilik yapmiyo, numarasini bulamazsiniz, sosyal medyasida yok. Herkes tabiki kendi bilir ama ben birazcik yardim olsun diye yazdim, gerisi size kalmis.

Merhabalar doğum haritanızı kimlere baktırdınız isin verebilir misiniz bende baktırmak istiyorum
Ya benim gittiğim bi falcı var ankarada ama online bakımda yapıyolarmış turuncu fal ismi ben doğum haritasına baktırmıştım baya iyi bakmışlardı sende bi dene istersen

Ya benim gittiğim bi falcı var ankarada ama online bakımda yapıyolarmış turuncu fal ismi ben doğum haritasına baktırmıştım baya iyi bakmışlardı sende bi dene istersen

Ben duydum burayı sosyal medyada ama baktırmadım bir ara burada da çok kısa konuşuldu ama kimse denemedi sanırım

Ben duydum burayı sosyal medyada ama baktırmadım bir ara burada da çok kısa konuşuldu ama kimse denemedi sanırım
Ben baktırmıştım doğum haritasına turuncuda baya iyi baktı çok şey bildi orda bi falcı baya beğendim ben eğer baktırmak istiyosan dene derim ama bakacak kişiyi iyi seç

Ben baktırmıştım doğum haritasına turuncuda baya iyi baktı çok şey bildi orda bi falcı baya beğendim ben eğer baktırmak istiyosan dene derim ama bakacak kişiyi iyi seç

Ben bir sefer denedim sanırım Zeynep'ti ismi hatırlamıyorum çok sen kimi denedin ?

Yani bilmem çok gelecek söyledi bana o yüzden iyi yada kötü diyemem ben bir de shark kafe diye bir sayfa var orayı denedim

Kızlar saçma olacak ama annem söyledi dün,istanbul yıldıztabya diye bi yerde bi kadın fal bakıyormuş ama kart falan değil. Kahve falı bakıyormuş kahve bahane yani:) bu dediğim 20-25 sene öncesinin ama o zamanlar o kız yeni doğum yapmış genç kızmış. Lohusayken karışmış demişler. Herneyse annem kuzenimi götürmüş,kuzenimde o zamanlar nişanlı ama aralarında soğukluk var. Kadın buna sen ne yaparsan yap patlasan da çatlasanda bu adamla evlenemeyeceksin,10 yıl sonra karşılaşmanız olacak ama sen işyerinden birisinin vasıtasıyla esmer bir adamla evleneceksin. 2 kere düşüğün olacak 1 tane kız evladın olacak demiş ve isim bile vermiş. Yemin ederim resmen kadın yaşadı bunları ama bu falcının ismini unutmuşlar sadece semt olarak akıllarında kalmış. Belki o semtte duyan eden birileri varsa yazabilirmisiniz o kadını bulalım

Hatta annem arkadaşını da götürmüş az önce aradı kadın da unuttu falcı kadının ismini kaç sene önceydi diyor,o zaman ki kocasının aldattığı kadını bile söylemiş. Şuan böyle biryerde beraberler 3 aydır birlikteler diye ve kadının şüphelendiği çıkmış ya bu kadını bulalım nolur biliyorum çok saçma ama o zamanlar genç kızmış yeni doğum yapmış el birliğiyle bulalım. Bizim saflar ismini unutmuş kadının hatırlamıyorum diyolar

Ahahaha yok artık nasıl bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…