- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Ay canim gercekten mi, valla bilmiyodum. Cok tesekkur ederim ama silemiyorumdaCanım benim ya
Numara paylaşmıyoruz burada,hani yenisin bil istedim
Normalde hayatta boyle yorumlar birakmam ama dedigim gibi; madur olmayin diye. Sirf bunun icin üye oldum. Bu abla kahve, tarot, ayna fali falanda bakiyo ama dedigim gibi ben sadece yildizname baktirdim. Reklam yapmiyo ayrica, yani instagram sayfasi falanda yok.
Caniniz sagolsun, ben soyledim herkesin iyiligi icin. Yemin ederim reklam falan degil. Hatta bu abla is olarak falcilik yapmiyo, numarasini bulamazsiniz, sosyal medyasida yok. Herkes tabiki kendi bilir ama ben birazcik yardim olsun diye yazdim, gerisi size kalmis.Ben senden çok emin olamadım
Rica ederim ne demek,insan bilemeyebilirAy canim gercekten mi, valla bilmiyodum. Cok tesekkur ederim ama silemiyorumda. Cok cok sagol canim benim, bidaha yapmam hay Allah.
ben denedm orta sekerli.cok vavv olmadmBurçin hakkında yorum almak istiyorum?
Ya benim gittiğim bi falcı var ankarada ama online bakımda yapıyolarmış turuncu fal ismi ben doğum haritasına baktırmıştım baya iyi bakmışlardı sende bi dene istersenMerhabalar doğum haritanızı kimlere baktırdınız isin verebilir misiniz bende baktırmak istiyorum
Ya benim gittiğim bi falcı var ankarada ama online bakımda yapıyolarmış turuncu fal ismi ben doğum haritasına baktırmıştım baya iyi bakmışlardı sende bi dene istersen
BEN BEĞENMEDİM ÇOK TUTARSIZDI SÖYLEDİKLERİben denedm orta sekerli.cok vavv olmadm
Ben baktırmıştım doğum haritasına turuncuda baya iyi baktı çok şey bildi orda bi falcı baya beğendim ben eğer baktırmak istiyosan dene derim ama bakacak kişiyi iyi seçBen duydum burayı sosyal medyada ama baktırmadım bir ara burada da çok kısa konuşuldu ama kimse denemedi sanırım
Ben baktırmıştım doğum haritasına turuncuda baya iyi baktı çok şey bildi orda bi falcı baya beğendim ben eğer baktırmak istiyosan dene derim ama bakacak kişiyi iyi seç
Ben Şahnazı denemiştimBen bir sefer denedim sanırım Zeynep'ti ismi hatırlamıyorum çok sen kimi denedin ?
Ben Şahnazı denemiştimBen bir sefer denedim sanırım Zeynep'ti ismi hatırlamıyorum çok sen kimi denedin ?
Ben Şahnazı denemiştim
Ya baya yorum var turuncuyla alakalı bende öyle görüp gitmiştim sen beğendin mi zeynep denen kadına baktırdığındaBilmiyorum bir kez denedim zaten ben
Hatta annem arkadaşını da götürmüş az önce aradı kadın da unuttu falcı kadının ismini kaç sene önceydi diyor,o zaman ki kocasının aldattığı kadını bile söylemiş. Şuan böyle biryerde beraberler 3 aydır birlikteler diye ve kadının şüphelendiği çıkmışya bu kadını bulalım nolur biliyorum çok saçma ama o zamanlar genç kızmış yeni doğum yapmış el birliğiyle bulalım. Bizim saflar ismini unutmuş kadının hatırlamıyorum diyolar
Ya insan nasıl gittiği falcının adını unuturAhahaha yok artık nasıl bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?