rica etsem banada verirmisinizMerhaba burda sözü geçen ritanın numarasını verebilir misiniz rica etsem
dün burada yazılanlara istinaden zeydere fal attım 7 dakikalık bir ses kaydı geldi şu an için anda söylediği her şey dogru çok uzun olmayan vade için iki şey söyledi çıkarsa sizlerle paylaşacağım
ben de yorumlara istinaden baktırdım bakalım an çok iyiydi ama bana çok değişik bir şey söyledi kimsenin söylemediği umarım olmaz ama olursa yazacağımZeyderle ilgili çok olumlu yorum yapıldı burada
ben de yorumlara istinaden baktırdım bakalım an çok iyiydi ama bana çok değişik bir şey söyledi kimsenin söylemediği umarım olmaz ama olursa yazacağım
Çıktı mı canım falı ?Ahahahah aslında özelden konuştuklarıma yazmıştım Şehrazat diye bir kadın direk söylüyor olacağını yada olmayacağını kendinden çok emin :)
Çıktı mı canım falı ?
Değişik bir tarot mu o ? Ne kadara bakılıyorYa uzun vade verdi o yüzden birşey diyemiyorum çünkü direk olacak olan sonucu söyledi Mislina diye bir kadına Sibirya tarotu baktırdım onu verdiği vade çıktı mesela
Değişik bir tarot mu o ? Ne kadara bakılıyor
Buradan biriyle bana birebir aynı falı bakmış ve aynı vadeleri söylemişti ben de önermem hiçBurçin hakkında yorum almak istiyorum?
Senle bana canım.Buradan biriyle bana birebir aynı falı bakmış ve aynı vadeleri söylemişti ben de önermem hiç
Sembol serkana sülalem gitti 1 tane söylediği nokta dahi çıkmadıMerhaba iki falciyi sormak için üye oldum biri symbol Serkan biride Asmin kafe Ergin bunlara fal baktırdım olumsuzdu çıkıyor mu bilgisi olan nolur yazsin ikiside olumsuzdu.
Teşekkürler canim Asmin cafe Ergin hakkında bilgisi olan varsa yazsinSembol serkana sülalem gitti 1 tane söylediği nokta dahi çıkmadı
sembol Serkan bommmboşSembol serkana sülalem gitti 1 tane söylediği nokta dahi çıkmadı
Aynen öyle.sembol Serkan bommmboş
Rica ederim.Teşekkürler canim içim rahatladi
zeyder byvde bakan falcı mıdün burada yazılanlara istinaden zeydere fal attım 7 dakikalık bir ses kaydı geldi şu an için anda söylediği her şey dogru çok uzun olmayan vade için iki şey söyledi çıkarsa sizlerle paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?