Ya insan nasıl gittiği falcının adını unuturbu kadını bulmamız lazım kızlar el birliğiyle
Of aynen ya belki bilen vardır duymuştur eskiden beri bilemedim ya off ama gerçekten o bize lazımdıKadın kim bilir şuan nerede yaşıyor adı bile belli değil
Hahhaha benim de arkadaşımın arkadaşı var orda lna gitmiştik oturmaya fal bakmıştı. Başta güzel gibi gelse de önemli bir şeyi bilemediğini gördüm. Ama o kadının çocuğu fln yoktu . O civarda falcı çok oluyor zaten ne hikmetse .Ya insan nasıl gittiği falcının adını unuturbu kadını bulmamız lazım kızlar el birliğiyle
Bende ılk defa annemden duydum bu semtı bence senle ikimiz bu kadını bulabiliriz bu bi işaretHahhaha benim de arkadaşımın arkadaşı var orda lna gitmiştik oturmaya fal bakmıştı. Başta güzel gibi gelse de önemli bir şeyi bilemediğini gördüm. Ama o kadının çocuğu fln yoktu . O civarda falcı çok oluyor zaten ne hikmetse .
Kimi canımBana özelden yazarsaniz paylasirim.
Evini falan hatırlamıyorlar mı ? Evini bulsalar orda şuan oturmasa bile elbet etrafta hatırlayan bilen birileri vardır. Sorulup öğrenilebilirBende ılk defa annemden duydum bu semtı bence senle ikimiz bu kadını bulabiliriz bu bi işaret
Hiçbirşey hatırlamıyorlar 20-25 sene öncesindeki şeymiş. Yıldıztabya diye bi semt olduğunu hatırlıyor gecekondu gibi bir evdi,kadın yeni doğum yapmıştı lohusaydı ama ne dediyse yaşamış bizim kız şaka gibiEvini falan hatırlamıyorlar mı ? Evini bulsalar orda şuan oturmasa bile elbet etrafta hatırlayan bilen birileri vardır. Sorulup öğrenilebilir
İnsan gittiği yeri hatırlamaz mı ya da ismini bunları hatırlamayıp falı hatırlamaları da ilginçmişHiçbirşey hatırlamıyorlar 20-25 sene öncesindeki şeymiş. Yıldıztabya diye bi semt olduğunu hatırlıyor gecekondu gibi bir evdi,kadın yeni doğum yapmıştı lohusaydı ama ne dediyse yaşamış bizim kız şaka gibi
Bende çok şaşırdım çünkü kız o zamanlar nişanlıymış yani daha atmamışlar nişanı hatta çıkışta baya bi bozulmuş. İmkanı yok hatırlamıyolar. O zamanlar yeni doğum yaptığına göre şuan 45-50 yaşları civarındadır kadın. Bir kişi önermiş o falcıyı. Annem bütün gün evde o önerdiği kadının numarasını arıyor ahahahaİnsan gittiği yeri hatırlamaz mı ya da ismini bunları hatırlamayıp falı hatırlamaları da ilginçmişben çoğu zaman falları hiç hatırlamıyorum mesela
F fnd110 bir bak6 ay önce amcamın kızı ablam ben toplanıp gaziosmanpaşadaki elmas a gittik kadın su falı bakıyor geçmişi tamamiyle bildi hemde kimsenin bilmediği içimde sır olan şeylere kadar eşimin ailesiyle ilgili herşeyi bildi şok olmuştum ben sırf bebeğim olcakmı diye gitmiştim aslında çaremin drlarda olduğunu bildiğim halde aptallıkmı diyim merakmı diyim bilemedim ve gittim ama çok rahatladım kaderimde 2 çocuk olduğunu ikisinin arasında 2.5 yaş olduğunu ilki erkek 2. kız olduğunu hatta çevremin baskısıyla 3.düşünceğimi ama yapmayacağımı söyledi sonrada 2012 yılında hamile kalacaksın dedi ve hiç inanasım gelmemişti çünkü eşimin ssk kapalıydı maddi durumumuz pekte iyi değildi yani doktora gidebilmem için hiçbir yolum yoktu bu yıl imkansız demiştim kadına benim tedavi sürem aylar sürer ki daha doktora gideceğim ne ara demiştim.
doktorluk birşeyin yok hormon bozukluğu var sende ama fısss bi gidip görün dra yeter demişti gerçektende hormonal sorunum var.
birde şunu eklemişti bebekle birlikte önce araba sonrada eviniz olacak maddi durumum iyi değilken içimden amma salladı demiştim.
ve sonuç kadına gittikten 2 ay sonra eşim bagkurlu oldu kendi işini kurdu maddi durumumuz düzeldi ben mart ayında doktora gittim mayıs ayında aşılamam yapıldı hormonal sorunun var ama yumurtlamana adetine engel değil deyip doktorum alternatiflere yöneldi yani herşey kısaca çok çabuk gelişti kimbilir belkide bu yıl gebe kalabilirim.
ve eşim 2013 yılının başında araba almayı kafasına koydu ona göre bütçesini hazırlıyor.
amcamın kızı o dönem hastaydı biranda gözbebekleri iltihaplandı hastanede yatmalar kortizon bir sürü tedavi oda bi umut falcıya gelmişti kadın 2 ay sonra iyileşeceksin dedi aynen öyle oldu 2 ay sonra drları iyileştin artık dediler.
ablam ısrarlarımıza dayanamayıp gelmişti ona büyü var dedi kadın muska falan verdi 2 tane okunmuş su falan büyü aileye yapılmış ama sen etkilenmişsin dedi kadın bugüne kadar hiç aşk ve iş teklifi gelmeyen ablama son 3 ayda 5 6 tane iş teklifi ve 2 3 erkekten çıkma teklifi geldi.
inanıp kendimi bi falcıya kaptırmak istemiyorum ama yaşadıklarımıza bakınca şaşırıyorum.
tabiki yinede herşeyi allah bilir.
Evet öyle yazmışElmas yıldıztabyadamı oturuyor
Ayy o olma ihtimali çok yüksek şuan
Gerçi bu mesajı yazan arkadaş 10 sene önce yazmış o zaman 2 çocuğun olacak demiş ona ama mesajlarından anladığım kadarıyla çocuğu olmamış. Pek olumlu değil sanırım. Mesaj sahibi keşke aydınlatsa bizi . Belki görür pazartesi günü girmiş foruma .Ayy o olma ihtimali çok yüksek şuan
Evet kesinlikle aydınlatsın bizi. Ay evde çıldırıcam resmen bize o kadın lazım seninle çözücez bu işi az kaldıGerçi bu mesajı yazan arkadaş 10 sene önce yazmış o zaman 2 çocuğun olacak demiş ona ama mesajlarından anladığım kadarıyla çocuğu olmamış. Pek olumlu değil sanırım. Mesaj sahibi keşke aydınlatsa bizi . Belki görür pazartesi günü girmiş foruma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?