İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya insan nasıl gittiği falcının adını unutur bu kadını bulmamız lazım kızlar el birliğiyle
Hahhaha benim de arkadaşımın arkadaşı var orda lna gitmiştik oturmaya fal bakmıştı. Başta güzel gibi gelse de önemli bir şeyi bilemediğini gördüm. Ama o kadının çocuğu fln yoktu . O civarda falcı çok oluyor zaten ne hikmetse .

Bende ılk defa annemden duydum bu semtı bence senle ikimiz bu kadını bulabiliriz bu bi işaret

Canim pardon siz yazdiniz sanmistim dogum haritasina bakan var mi diye.

Evini falan hatırlamıyorlar mı ? Evini bulsalar orda şuan oturmasa bile elbet etrafta hatırlayan bilen birileri vardır. Sorulup öğrenilebilir
Hiçbirşey hatırlamıyorlar 20-25 sene öncesindeki şeymiş. Yıldıztabya diye bi semt olduğunu hatırlıyor gecekondu gibi bir evdi,kadın yeni doğum yapmıştı lohusaydı ama ne dediyse yaşamış bizim kız şaka gibi

İnsan gittiği yeri hatırlamaz mı ya da ismini bunları hatırlamayıp falı hatırlamaları da ilginçmiş ben çoğu zaman falları hiç hatırlamıyorum mesela

elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.
Acaba aradığımız falcı bu olabilir mi F fnd110
Çok eski bir mesaj ama mesaj sahibi hala forumda aktif belki yardımcı olabilir bize .

İnsan gittiği yeri hatırlamaz mı ya da ismini bunları hatırlamayıp falı hatırlamaları da ilginçmiş ben çoğu zaman falları hiç hatırlamıyorum mesela
Bende çok şaşırdım çünkü kız o zamanlar nişanlıymış yani daha atmamışlar nişanı hatta çıkışta baya bi bozulmuş. İmkanı yok hatırlamıyolar. O zamanlar yeni doğum yaptığına göre şuan 45-50 yaşları civarındadır kadın. Bir kişi önermiş o falcıyı. Annem bütün gün evde o önerdiği kadının numarasını arıyor ahahaha

F fnd110 bir bak

Ayy o olma ihtimali çok yüksek şuan
Gerçi bu mesajı yazan arkadaş 10 sene önce yazmış o zaman 2 çocuğun olacak demiş ona ama mesajlarından anladığım kadarıyla çocuğu olmamış. Pek olumlu değil sanırım. Mesaj sahibi keşke aydınlatsa bizi . Belki görür pazartesi günü girmiş foruma .

Evet kesinlikle aydınlatsın bizi. Ay evde çıldırıcam resmen bize o kadın lazım seninle çözücez bu işi az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…