İstanbul'da Fal - Falcılar

Pardon çocuğu olmuş arkadaşın . Ama herhalde bir daha istiyor. Hmmm şimdi heyecanlandım işte
Annemi darladım. Kadın yatakta yatıyodu lohusaydı kahve içmiştik ama kahveye bakmadı cinli heralde bu kahveye bile bakmamış öylesine konuşmuş.şimdi kuzenimi aradım yıldıztabyaydı sanırım evet dedi.

Benim alıntıladığım mesajda su falı baktığından bahsetmiş ama bilemiyorum. Bizi aydınlatsa bir anlayacağız inşallah

Kızlar burada eskiden bahsedilen erenköy şebnem varmış. Tel numarası varmı sizce? Bilenler mesaj atabilirmi forumu karıştırırken gördüm.

Ben yeni iki kişi denedim eğer dedikleri gibi ilerlerse paylaşırım buradan
Paylaş mutlaka cnm. Bende forumu karıştırırken gördüm cok cok iyi yazmıslar erenkoy sebneme,su yıldıztabyadaki kadını bulmak icin dünden beri helak oldum eger bulabilirsem aradıgımız kisi o olabilir,hemen paylasıcam haha

Ahahahah aslında özelden konuştuklarıma yazmıştım Şehrazat diye bir kadın direk söylüyor olacağını yada olmayacağını kendinden çok emin :)

dün burada yazılanlara istinaden zeydere fal attım 7 dakikalık bir ses kaydı geldi şu an için anda söylediği her şey dogru çok uzun olmayan vade için iki şey söyledi çıkarsa sizlerle paylaşacağım

kizlar cok eskiden (2010 gibi) taksimde ucurtma cafe vardi, neriman diye bi teyze vardi ? bilen varmi acaba simdi nerde veya nasil bakiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…