- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Pardon çocuğu olmuş arkadaşın . Ama herhalde bir daha istiyor. Hmmm şimdi heyecanlandım işteEvet kesinlikle aydınlatsın bizi. Ay evde çıldırıcam resmen bize o kadın lazım seninle çözücez bu işi az kaldı
Annemi darladım. Kadın yatakta yatıyodu lohusaydı kahve içmiştik ama kahveye bakmadı cinli heralde bu kahveye bile bakmamış öylesine konuşmuş.şimdi kuzenimi aradım yıldıztabyaydı sanırım evet dedi.Pardon çocuğu olmuş arkadaşın . Ama herhalde bir daha istiyor. Hmmm şimdi heyecanlandım işte
Benim alıntıladığım mesajda su falı baktığından bahsetmiş ama bilemiyorum. Bizi aydınlatsa bir anlayacağız inşallahAnnemi darladım. Kadın yatakta yatıyodu lohusaydı kahve içmiştik ama kahveye bakmadı cinli heralde bu kahveye bile bakmamış öylesine konuşmuş.şimdi kuzenimi aradım yıldıztabyaydı sanırım evet dedi.
Valla bende cok heyecanlandım şuanPardon çocuğu olmuş arkadaşın . Ama herhalde bir daha istiyor. Hmmm şimdi heyecanlandım işte
Annem birilerini arıyorBenim alıntıladığım mesajda su falı baktığından bahsetmiş ama bilemiyorum. Bizi aydınlatsa bir anlayacağız inşallah
Görüyorsun kk nın en derinliklerinden gidip mesaj çıkardımAnnem birilerini arıyorbu akşam bulucam bu kadını el birliğiyle bulalım bu kadını nolur
Ay evet valla bende şaşırdımGörüyorsun kk nın en derinliklerinden gidip mesaj çıkardımsen de bulursan bana yaz
BeklemedeyimAy evet valla bende şaşırdımkadını bulursam kesin paylaşıcam
Ay kafayı yicem hala ses yok. Ya bu elmas hanım kaç yaşında acabaBeklemedeyim
Evet ama arkadaş pazartesi girmiş en son belli ki sık girmiyor foruma beklicez mecbur senin annen bulamazsaAy kafayı yicem hala ses yok. Ya bu elmas hanım kaç yaşında acaba
Bekliyorum bende uğraşıyorumEvet ama arkadaş pazartesi girmiş en son belli ki sık girmiyor foruma beklicez mecbur senin annen bulamazsa
Kızlar burada eskiden bahsedilen erenköy şebnem varmış. Tel numarası varmı sizce? Bilenler mesaj atabilirmi forumu karıştırırken gördüm.
Paylaş mutlaka cnm. Bende forumu karıştırırken gördüm cok cok iyi yazmıslar erenkoy sebneme,su yıldıztabyadaki kadını bulmak icin dünden beri helak oldumBen yeni iki kişi denedim eğer dedikleri gibi ilerlerse paylaşırım buradan
Paylaş mutlaka cnm. Bende forumu karıştırırken gördüm cok cok iyi yazmıslar erenkoy sebneme,su yıldıztabyadaki kadını bulmak icin dünden beri helak oldumeger bulabilirsem aradıgımız kisi o olabilir,hemen paylasıcam haha
numarasını rica edebilir miyimAhahahah aslında özelden konuştuklarıma yazmıştım Şehrazat diye bir kadın direk söylüyor olacağını yada olmayacağını kendinden çok emin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?