neseye gıtmıstım dejavuda ıyıydı o an ıcın ama sonra gelecek cıkmadı yıgıte bırkac kez gıttı hıc bılemedı hıc cıkmadı enfale gıtmıstım hıc bır sey bılemedı elmıraya gıtmıstım ıyıydı begendım mercan cok ıyıydı seyhan hanım ve serhan hanım kotuydu bende. gul su an ıcın ıyı ama gelecek cıkmıyor anlayacagınız kısıye gore degısıyor soganlık emıne hanım ıyı toprak bey var modada o da ıyıdır bana bırkac dedıgı cıktı devamını beklıyorum marı hanım var eve gelen onu beklıyorum burda bahsedılen ugur bey antalyada ıyıydı ama gelecek ıcın beklıyorum sımdılık bu kadar
bende 2 kısının tavsıyesı üzerine baktırmıstım onlarda da ısım bılmıs...... ama begenmeyen bırısı daha vardı bildiğim.... neyse sonucta ısım ı gectım,ne burc,ne tıp tarıfı,ne karekter hıcbırsey yoktu.kus böcek demedi yol var dedi mesela...ama 15 tllık falların yanında asla 60 tl lık bır fal degıldı.Bildi diyebilecegım hiçbirşey olmadı baktım olmuyo ben anlattım o bana yorum yaptı bende acıkcası çok hayal kırıklıgına ugradım.bana yasam kocu lazım değildi çünkü.....ısrarla hayatımdakı bır ınsanla bırlıkte olucagımı soyledı cocuga karsı bos degılsın dedı sankı ben ıstemıyomusum gıbı cocugu... evet de o kadar kesın nedenlerden olamayız kı bırlıkte ben de ınsallah dedımm..şunu sec otekını secme dedı kadın ıyınıyetlı olabılır ama fal böyle olmaz
bir tipini tarif et,hadı ısım goremedın harf sole,ıkı kısıyı bana ayırt et...
düşüncelerini sordum karekterlerı dogru anlatamadı kı onu anlatabılsın...
ışımı bılemedı,pek gelecek tahmını yapamadı
yanı sonucta o ablaların bahsettıgı kuşlu böceklı fallardan farklı degıldı
yanı yorgun olabılır ama yınede sonucta verılen bır bedel var karsılıgını beklerdım....
ve o kartlarla daha önce yaş çıkaran tip tarif eden benle yasamıs gibi olayları anlatan sanki tanıyomus gibi karekterini duygularını anlatanların yanında gerçekten çok kötüydü
Ama dediğim gibi başkasına iyidir onu bilemem ben yaşadığımı anlatıyorum....
ben de eskiden asmalımescit'teki gemi'de tarot bakan senem'i arıyorum. yaşlı kıpkısa saçlı sarı boyalı bir kadındı. tarot bakardı ve amerika'da eğitimi falan almıştı.
her dediği çıktı bir kere baktırdım ama o zaman orda dilek vardı diye dilek'e baktırıyordumm( çok peşinden koşmadım.
onu bilen var mı???
sonumuzu merak ediyorum vallaenfale gitmeyeecğim o halde randevu almıştım ama veremem 25 Tl sanki çok iyi diye bahsedlmişit bi o kalmış aklımda. en iyisi 10tllik cafe bimelek vs.. taksim paklar beni. zaten gece yarıları ne işim var bakırköylerde.. başımıza bi ş gelcek valla bu fal tutkusunun sonu yok. hande iyiydi işte symbloldeki ama yetmiyo hep daha fazlasını istiyo insan. oysa ne güzel şeyler söyledi kız ona odaklansam ya işte orada kalsam ya. yok olmuyo hep bi başkasını merak ediyoruz. gidiyorum o da güzel şeyler söylüyo o da yetmiyo hey allam ya... ne garibiz ne garip
Yigitin son 4. Falinda israrla adini verdigi kisi ile dun itibariyle tanisilmistir
Symbol besiktas Elif'i tavsiye ederim birkaç dediği çıktı devamını bekliyorum fiyatı da uygundu 15 sanirim
Symbol besiktas Elif'i tavsiye ederim birkaç dediği çıktı devamını bekliyorum fiyatı da uygundu 15 sanirim
sagol cnm. yeni yerini biliyo musun taşınıdı onlar
beşiktaş'ta üç geçit var ya...taksim dolmuşların kalkdığı üst geçit....ordan çarşı'y doğru yürü...sol tarafta TURCELL bayisi var...hemen yanında ki bina..üst kat....ben diğer tarafı daha çok beğenmiştim:)
yazz 12 kesinlikle senin önerdiğine gitmem sende benimkilere gitme ben enfali önermiştim bende özellikle isimler ve geçmiş konusunda iyiydi sen ona baktırıp beğenmemişsin bende elife gitmiştim burada iyi dedikleri için nerdeyse iki saat bekledim ama sonuç hem benim için hemde sırf ben istedim diye benle gelen arkadaşım için felaketti hiç bir şeymi bilmez insan elif bırak 15 lira bedava bakarım dese baktırmam bu da ne demek oluyor fal enerji işi sna iyi bakan bana bakamıyor. sen bundan sonra kimi önermem bunlara gitme dersen ben onlar gidicem canım
her yerde bu tarz konuşmalar yapılır ki.neden rahatsız oldular anlamadım.herkes birbirine birşey tavsiye eder beklerken.alla alla çok garip.
fala gelecek olursan çilek nasıldı?2 kişiye baktırdın sanırım.
Dün n.taşı sembole gittim, arka tarafa aldılar toplam 3 masayız kahvem gelince arka masadan bir bayan siz kime baktıracaksınız filan diye laf attı birbirimizle konuşmaya başladık, sen kime geldin şu kişiye aa onun tarotu da iyi filan, kadınlar kulubünden şu şu kişileri duydum yorum yapıyoruz o arada tarot için gelen bir masa daha vardı herkez birbiriyle konuşuyor biraz sonra kasadakı kız çıkıp geldi, ters bir ifade ile "lütfen bu konuları burada konuşmayın !! " pardon anlamadım neleri konuşmayacagız zaten o arada sıra bana gelmiş fal için içeri geçtim. Falım bitti bir de gelmişken baharı deneyeyim dedim bir kahve daha söyledim, beklerken masamda tek kişilik yer vardı bir bayan izin istedi ve oturdu onunla da biraz erkekleri çekiştirdik neyse bahara falımı baktırdım çıkacagım wc gittim oradaki bayanla maya astrolojisi holistik evren ve reiki üzerine konuşuyorduk çıktık korıdorda konuşurken bu sefer bir erkek geldi "BU YAPTIGINI AYIP İÇERİDE DE KONUŞTUNUZ MÜŞTERİLER DE ŞİKAYET EDİYORLAR, BÜTÜN MASALARDAN ŞİKAYET GELDİ DEDİ" anlamadım kim kime neden şikayet etmiş, gittigimiz diger yerlerde de bu tür konuşmalar yapmıyormuyuz Bu tepki sattıgı maldan emin olmayan satıcının tepkisi ve kesinlikle yakışık almayan bir tarzları vardı...
Siz siz olun aman nişantaşı sembole giderseniz gıkınızı bile çıkartmayın bir de bakarsınız ki yaka paça dışarı atmışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?