İstanbul'da Fal - Falcılar

neseye gıtmıstım dejavuda ıyıydı o an ıcın ama sonra gelecek cıkmadı yıgıte bırkac kez gıttı hıc bılemedı hıc cıkmadı enfale gıtmıstım hıc bır sey bılemedı elmıraya gıtmıstım ıyıydı begendım mercan cok ıyıydı seyhan hanım ve serhan hanım kotuydu bende. gul su an ıcın ıyı ama gelecek cıkmıyor anlayacagınız kısıye gore degısıyor soganlık emıne hanım ıyı toprak bey var modada o da ıyıdır bana bırkac dedıgı cıktı devamını beklıyorum marı hanım var eve gelen onu beklıyorum burda bahsedılen ugur bey antalyada ıyıydı ama gelecek ıcın beklıyorum sımdılık bu kadar

sonumuzu merak ediyorum valla enfale gitmeyeecğim o halde randevu almıştım ama veremem 25 Tl sanki çok iyi diye bahsedlmişit bi o kalmış aklımda. en iyisi 10tllik cafe bimelek vs.. taksim paklar beni. zaten gece yarıları ne işim var bakırköylerde.. başımıza bi ş gelcek valla bu fal tutkusunun sonu yok. hande iyiydi işte symbloldeki ama yetmiyo hep daha fazlasını istiyo insan. oysa ne güzel şeyler söyledi kız ona odaklansam ya işte orada kalsam ya. yok olmuyo hep bi başkasını merak ediyoruz. gidiyorum o da güzel şeyler söylüyo o da yetmiyo hey allam ya... ne garibiz ne garip

angel al senin falı vur benimkine, baktığı zen tarotu 79 kart, o 79 kartta bırakın başka kişinin karakter analizini beni bile çözemedi karşısında otururken. tarık bile 15 kartta hayatımı döktü ortaya. o 79 kartı ikinci kez açtı, senin aklın çok karışık bir şey göremiyorum dedi. küçük kardeşime (10 yaşında) aşk acısı çekiyor sizden gizliyor dedi. soruma istinaden açtığı kartta işte bu dedi anlamını gösterdi, meraktan eve gelince baktım anlamına dediğiyle alakası yoktu. iyi bile olsa 60 tl kesinlikle çok çok fazla o fala.

ancak beğenenler de var, sanırım bizle tutmamış elektiriği, şans artık...

evet ya.... uzun uzun bakardı. çok ilginç bi kadındı. bi otelde kaldığını söyleyip bana numarasını vermişti ama kimbilir nerede... bir bilen gören duyan varsa seviniriz yani... tekrar hatırlatmalı kızlara

Symbol besiktas Elif'i tavsiye ederim birkaç dediği çıktı devamını bekliyorum fiyatı da uygundu 15 sanirim

Symbol besiktas Elif'i tavsiye ederim birkaç dediği çıktı devamını bekliyorum fiyatı da uygundu 15 sanirim

yazz 12 kesinlikle senin önerdiğine gitmem sende benimkilere gitme ben enfali önermiştim bende özellikle isimler ve geçmiş konusunda iyiydi sen ona baktırıp beğenmemişsin bende elife gitmiştim burada iyi dedikleri için nerdeyse iki saat bekledim ama sonuç hem benim için hemde sırf ben istedim diye benle gelen arkadaşım için felaketti hiç bir şeymi bilmez insan elif bırak 15 lira bedava bakarım dese baktırmam bu da ne demek oluyor fal enerji işi sna iyi bakan bana bakamıyor. sen bundan sonra kimi önermem bunlara gitme dersen ben onlar gidicem canım

kızlar...bugün sembol hande'ye gittim....şimdi...öncelike çok sempati bir bayan...çok şeker:) pozitif elektriği var...gelelim değerlendirmeye:bugünü bilme iyi,önem verdilen konuları söylüyor,kafanda ne var...söylüyor...yani ne düşünüyorsun,isim söylemiyor,bir kaç harf söylüyor zaten sadece (öyle bir çabası da yok)... gelecek ile ilgili söyledikleri mantıksız değil...ama pek olacak şeyler değil...bide benim iyi dediğim falcıların tam tersini söyledi....gül,şuşu-şengül,tarık,sembol -nihal,sembol-bahar...aynısı söylediler,ama hande tam tersi bir yorum getirdi....bekleyip göreceğim:)...bilgi veririm!

hande'nin güleryüzü ve pozitif enerjisi iyi,bu konuda 100 % garanti veririm:)...gelecek çıkarmı..göreceğiz!..genel geğerlendirme:fena değil!

sagol cnm. yeni yerini biliyo musun taşınıdı onlar

beşiktaş'ta üç geçit var ya...taksim dolmuşların kalkdığı üst geçit....ordan çarşı'y doğru yürü...sol tarafta TURCELL bayisi var...hemen yanında ki bina..üst kat....ben diğer tarafı daha çok beğenmiştim:)

canın ısterse herkesın elektrıgı farklı naparsan yap umrumda degıl

Dün n.taşı sembole gittim, arka tarafa aldılar toplam 3 masayız kahvem gelince arka masadan bir bayan siz kime baktıracaksınız filan diye laf attı birbirimizle konuşmaya başladık, sen kime geldin şu kişiye aa onun tarotu da iyi filan, kadınlar kulubünden şu şu kişileri duydum yorum yapıyoruz o arada tarot için gelen bir masa daha vardı herkez birbiriyle konuşuyor biraz sonra kasadakı kız çıkıp geldi, ters bir ifade ile "lütfen bu konuları burada konuşmayın !! " pardon anlamadım neleri konuşmayacagız zaten o arada sıra bana gelmiş fal için içeri geçtim. Falım bitti bir de gelmişken baharı deneyeyim dedim bir kahve daha söyledim, beklerken masamda tek kişilik yer vardı bir bayan izin istedi ve oturdu onunla da biraz erkekleri çekiştirdik neyse bahara falımı baktırdım çıkacagım wc gittim oradaki bayanla maya astrolojisi holistik evren ve reiki üzerine konuşuyorduk çıktık korıdorda konuşurken bu sefer bir erkek geldi "BU YAPTIGINI AYIP İÇERİDE DE KONUŞTUNUZ MÜŞTERİLER DE ŞİKAYET EDİYORLAR, BÜTÜN MASALARDAN ŞİKAYET GELDİ DEDİ" anlamadım kim kime neden şikayet etmiş, gittigimiz diger yerlerde de bu tür konuşmalar yapmıyormuyuz Bu tepki sattıgı maldan emin olmayan satıcının tepkisi ve kesinlikle yakışık almayan bir tarzları vardı...

Siz siz olun aman nişantaşı sembole giderseniz gıkınızı bile çıkartmayın bir de bakarsınız ki yaka paça dışarı atmışlar...

her yerde bu tarz konuşmalar yapılır ki.neden rahatsız oldular anlamadım.herkes birbirine birşey tavsiye eder beklerken.alla alla çok garip.
fala gelecek olursan çilek nasıldı?2 kişiye baktırdın sanırım.

N.taşı sembolde yagmur ve bahara baktırdım, yagmur çok kısa kesti, önceden söylediklerinin tekrarı gibiydi 1-2 konuda yine noktasal bildi. Bahara ilk kez baktırdım bu kadar genç olmasına çok sasırdım, çok şeker biri, bahar müdavimlerini daha iyi anladım, kadınlar kulubunden haberi var kendisi için yapılan olumlu olumsuz yorumları da okumuş. Ayrılma sebebine ailesi dedi ama bir kadın sebep olmuştu, oglum için bugday tenli kısık gözlü sana benziyor dedi ama oglum beyazdır ve babasına inanılmaz benzer, bana bir tek kirpikleri ve burnu benzer bunlar tutmayan kısımları ancak bir de tutan kısımlar vardı ki tutmayanlardan cok daha fazlaydı. bütün falcıların olacak dedigi bir şeye olmayacak dedi dogru olup olmadıgını görebilmek icin 2 sene gerekiyor yakın tarihli tahminleri oldu 3 ay beklemem gerekiyor bunlarla ilgili bir yorum yapmak için. Kısacası baharı sevdim, bir kısmı tutmasada falını da sevdim, keyif aldıgım için bir süre sonra yine gitmek isterim ama oradaki davranıstan sonra bir daha nişantaşına zor giderim.
Şimdi aklımda bir taksim tarık bir de gül kaldı ama hemen yakında degil şimdilik fal istihkakımı doldurdum 2-3 ay geçsin bir bakınırım yine.

her yerde bu tarz konuşmalar yapılır ki.neden rahatsız oldular anlamadım.herkes birbirine birşey tavsiye eder beklerken.alla alla çok garip.
fala gelecek olursan çilek nasıldı?2 kişiye baktırdın sanırım.

Kadınlar kulübünden bahsettim orada 1000 sayfanın üzerinde yazışma var onlara bakıp bir fikir edinebilirsiniz dedim belki de bundan daha çok rahatsız olmuş olabilirler.

Yagmura ilk baktırdıgımda daha cok etkilenmiştim. Bahar 14 dk baktı ses kaydından görebiliyorum isimin içinde geçen harfleri yazıyor. Bahar benden oncekılere daha mı cok baktı yoksa orada beklerken zaman bana mı uzun geldı bılmıyorum.

sembole nışantaşına...çok sık olmasa da ...3-4 kere baya zamana yayarak gitmişimdir...bahara,hande ye ve fulya ya baktırmıştım...

kesinikle katılıyorum...oranın işletmesinde ciddi sorunlar var...sizin yaşadığınız sorunları biz yaşamadık...ama... işte bu kişi var mı ...kaç kişi var sırada gibi sorularımıza hep biraz agresif yanıt aldığımız olmuştur...müşteri memnuniyetini pek önemsiyen bir işletme tarzı yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…