- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Ayyy o mu acabaa aradigimizşimdi ben bu yıldıztabya muhtarı ile görüştüm orada pazar içinde yıllardır fal bakan biri varmış ama adı elma değil birsen miş
şimdi ben bu yıldıztabya muhtarı ile görüştüm orada pazar içinde yıllardır fal bakan biri varmış ama adı elma değil birsen miş
canım bu gop bağlar cd var mağazalar falan var oraya git şafak hastanesi var onun önünden doğru yürü sağda gelincikçi var o aradan gir hemen sağda apartman var bahçeli gibiydi. fotografçı var tam hatırlamıyorum ya fotografçının karşısıydı ya da fotografçının üstü falcı birsen dersen biliyorlar zaten kolay bulunabilecek yerde evi
Ben Birsel’e baktırdım kızlarBirsen değil adı.
Kızlar elmasmı birsen mi hiç bilmiyorum ama suam kadın cok genc değil onu biliyorum. Bu arada ben erenkoy sebneme ulastım 300 tlye bakıyor telde bakıyormus
Akarsu nerede kuzum yine gaziosmanpasami oluyor? Ebru diye birine hic gitmedim ama nasildiMerhaba ilk mesajim çok heyecanliyim, Yıldıztabya da oturuyorum annemler orada yani, Elmas mi adını hiç hatırlamıyorum ama akarsu da bir kadına baktirmistim , sudan bakıyordu, değişik bir Ara sokakta oturuyordu, iç iceydi evler,evet dedikleri çıktı , ama taşınacağını söylüyordu oradan acaba aynı kadın mı , 2016 da gitmiş olsam o zamana göre bayağı yaşlı kalıyor, eşi de vardı evde yaşlı bir amca , bir de burada adı geçti mi bilmihorum ama Alibeyköy de Ebru abla var hiç gideniniz oldu mu, bu arada hiçbir kural vs bilmiyorum buraya ait
Muhtarda Elmas diye birimi hic duymadim dedi uzun yıllardır da muhtarlık yapiyormus amaMerhaba ilk mesajim çok heyecanliyim, Yıldıztabya da oturuyorum annemler orada yani, Elmas mi adını hiç hatırlamıyorum ama akarsu da bir kadına baktirmistim , sudan bakıyordu, değişik bir Ara sokakta oturuyordu, iç iceydi evler,evet dedikleri çıktı , ama taşınacağını söylüyordu oradan acaba aynı kadın mı , 2016 da gitmiş olsam o zamana göre bayağı yaşlı kalıyor, eşi de vardı evde yaşlı bir amca , bir de burada adı geçti mi bilmihorum ama Alibeyköy de Ebru abla var hiç gideniniz oldu mu, bu arada hiçbir kural vs bilmiyorum buraya ait
Soyadını bilsem vallahi yedi sülalesini dokucem ortaya ama boyle cok zorBu azimle kim olursa olsun bulacaksın sana güveniyorum
Ad soyadla nasıl bu kadar bilgiye ulaşabiliyorsunSoyadını bilsem vallahi yedi sülalesini dokucem ortaya ama boyle cok zor
Bir sey geldi aklıma ama google gaziosmanpasa pazar ici yazsan detaylı sokak görünümüne girsen o gittiğin evi belki hatırlarsın ve o evin yanında esnaf varsa onlara ulaşır elmas hakkımda bilgi aliriz tabi sana zahmet olmazsaKızlar nevşehirli elmas belkı oyle teyıt edebilirsiniz
Isim gereği insanların bilgilerine ulasabiliyorumAd soyadla nasıl bu kadar bilgiye ulaşabiliyorsun
Ama arkadaşlar lütfen özelden bana sunu bulurmusun diye mesaj atıp durmayın benim bu bilgileri paylaşmam yasak zatenIsim gereği insanların bilgilerine ulasabiliyorum
ebru abla ya ulaşmak mesele, başarılı yoksaAkarsu nerede kuzum yine gaziosmanpasami oluyor? Ebru diye birine hic gitmedim ama nasildi
İsmini ben de hatırlamıyorum malesef , akarsuya kalıyor benim dediğim ara sokaklar ,bayağı dar bir yerlerdi ama gayet bilmiş ,şimdi düşünüyorum da aynı kişi mi acaba, eşi de yaşlı kendi de yaşlıydı ,tüplü birseyler vardı eski bı evdiMuhtarda Elmas diye birimi hic duymadim dedi uzun yıllardır da muhtarlık yapiyormus ama
Baktırmadım ama ben 4-5 sene öncede duymuştum onu o zamanlar suadiyede oturuyormuş hatta kadının biri demişti eger bulabilirsen sebneme git acaip iyidir diye bende burda forumda duydum neyseki ulaştım kadına 300 e bakıyomus erenkoy sebnem yazın foruma guzel seyler yazmıslar.Baktırdın mı
Suya bakiyor dediğine göre elmas olabilir cunku oda suya bakiyormus telefonu yoktu degilmiMerhaba ilk mesajim çok heyecanliyim, Yıldıztabya da oturuyorum annemler orada yani, Elmas mi adını hiç hatırlamıyorum ama akarsu da bir kadına baktirmistim , sudan bakıyordu, değişik bir Ara sokakta oturuyordu, iç iceydi evler,evet dedikleri çıktı , ama taşınacağını söylüyordu oradan acaba aynı kadın mı , 2016 da gitmiş olsam o zamana göre bayağı yaşlı kalıyor, eşi de vardı evde yaşlı bir amca , bir de burada adı geçti mi bilmihorum ama Alibeyköy de Ebru abla var hiç gideniniz oldu mu, bu arada hiçbir kural vs bilmiyorum buraya ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?