İstanbul'da Fal - Falcılar

bumu acaba

Kızlar elmasmı birsen mi hiç bilmiyorum ama suam kadın cok genc değil onu biliyorum. Bu arada ben erenkoy sebneme ulastım 300 tlye bakıyor telde bakıyormus

Merhaba ilk mesajim çok heyecanliyim, Yıldıztabya da oturuyorum annemler orada yani, Elmas mi adını hiç hatırlamıyorum ama akarsu da bir kadına baktirmistim , sudan bakıyordu, değişik bir Ara sokakta oturuyordu, iç iceydi evler,evet dedikleri çıktı , ama taşınacağını söylüyordu oradan acaba aynı kadın mı , 2016 da gitmiş olsam o zamana göre bayağı yaşlı kalıyor, eşi de vardı evde yaşlı bir amca , bir de burada adı geçti mi bilmihorum ama Alibeyköy de Ebru abla var hiç gideniniz oldu mu, bu arada hiçbir kural vs bilmiyorum buraya ait

Akarsu nerede kuzum yine gaziosmanpasami oluyor? Ebru diye birine hic gitmedim ama nasildi

Muhtarda Elmas diye birimi hic duymadim dedi uzun yıllardır da muhtarlık yapiyormus ama

Kızlar nevşehirli elmas belkı oyle teyıt edebilirsiniz
Bir sey geldi aklıma ama google gaziosmanpasa pazar ici yazsan detaylı sokak görünümüne girsen o gittiğin evi belki hatırlarsın ve o evin yanında esnaf varsa onlara ulaşır elmas hakkımda bilgi aliriz tabi sana zahmet olmazsa

Akarsu nerede kuzum yine gaziosmanpasami oluyor? Ebru diye birine hic gitmedim ama nasildi
ebru abla ya ulaşmak mesele, başarılı yoksa Evet evet Gaziosmanpaşa Yıldıztabya ya gelmeden akarsu durağı var canım oradan bir aradan girmiştim , eşimle ilgili bunu kaybedersen büyük akılsızlık yaparsın demişti, söz elbisemin rengine kadar söyledi ,ama oralar yukilacak, tasinacakti diye hatırlıyorum 2016 dönemi ,ismini de hiç hatırlamıyorum

Muhtarda Elmas diye birimi hic duymadim dedi uzun yıllardır da muhtarlık yapiyormus ama
İsmini ben de hatırlamıyorum malesef , akarsuya kalıyor benim dediğim ara sokaklar ,bayağı dar bir yerlerdi ama gayet bilmiş ,şimdi düşünüyorum da aynı kişi mi acaba, eşi de yaşlı kendi de yaşlıydı ,tüplü birseyler vardı eski bı evdi

Baktırmadım ama ben 4-5 sene öncede duymuştum onu o zamanlar suadiyede oturuyormuş hatta kadının biri demişti eger bulabilirsen sebneme git acaip iyidir diye bende burda forumda duydum neyseki ulaştım kadına 300 e bakıyomus erenkoy sebnem yazın foruma guzel seyler yazmıslar.

Suya bakiyor dediğine göre elmas olabilir cunku oda suya bakiyormus telefonu yoktu degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…