- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
Hicbir dedigi cikmadi diyende cok var ben baktim gecen gun ona ama o paraya değer miBaktırmadım ama ben 4-5 sene öncede duymuştum onu o zamanlar suadiyede oturuyormuş hatta kadının biri demişti eger bulabilirsen sebneme git acaip iyidir diye bende burda forumda duydum neyseki ulaştım kadına 300 e bakıyomus erenkoy sebnem yazın foruma guzel seyler yazmıslar.
Çok işte 300 tl bencede yaniHicbir dedigi cikmadi diyende cok var ben baktim gecen gun ona ama o paraya değer mi
Malesef hicbirsey bilemedi deyip silmiştimSuya bakiyor dediğine göre elmas olabilir cunku oda suya bakiyormus telefonu yoktu degilmi
Aynı kadın olabilir. Kuzenimde hic umursamamıs cok bozulmus ama o da aynılarını yaşadıMalesef hicbirsey bilemedi deyip silmiştimHepsini yaşadım oysa ki ,35 TL miydi neydi ,2015 ti sanırım yılı da 2016 değil
İstediklerimi söylemedi ,hep şimdiki eşimi övmüştüAynı kadın olabilir. Kuzenimde hic umursamamıs cok bozulmus ama o da aynılarını yaşadı
hahah bizimkilerde umursamamışlardıİstediklerimi söylemedi ,hep şimdiki eşimi övmüştüsildim ben de sen misin öyle diyen
Çoook falciya gittim , mi cafe ,kadınlar kahvesi ,taksim de çoğu yere , bakırköy de isimlerini şimdi unuttum hep aynı dönem gitmiştim ,sadece bu kadininkiler çıktı . Diğerleri kopyala yapıştır idi o dönemler ,şimdi nasıl bilmiyorum da tabihahah bizimkilerde umursamamışlardı
Aynen ya bizimkilerde 500 kişiye gitmişlerdir ama yok bu kadının çıkmışÇoook falciya gittim , mi cafe ,kadınlar kahvesi ,taksim de çoğu yere , bakırköy de isimlerini şimdi unuttum hep aynı dönem gitmiştim ,sadece bu kadininkiler çıktı . Diğerleri kopyala yapıştır idi o dönemler ,şimdi nasıl bilmiyorum da tabi
Aynen ya bizimkilerde 500 kişiye gitmişlerdir ama yok bu kadının çıkmış
bulmamız lazım bu kadınıAh bilseydim , bayağı yaşlıydı ama kadın tipinden falan da hiç ummazsin görsen , ondan yanıldım ,halbuki söz kiyaftimin rengine kadar bildi
Peki sana soyle desem ayni sekilde o gittigin mahalleyi google haritalarda acip sokak görünümüne gecsen 3 boyutlu evi görünce hatırlarsın yakınlarda bir esnaf varsa ona ulaşır sorarizAh bilseydim , bayağı yaşlıydı ama kadın tipinden falan da hiç ummazsin görsen , ondan yanıldım ,halbuki söz kiyaftimin rengine kadar bildi
Ayy hiç beceremem ki onu , ama çok karışıktı sokaklar ya,bir sağ bir sol sokak vardı sanki soldan girmiştim, dönemeci hatirlasam daha kolay olur ,ama çok benziyorlar birbirlerine, bir de oralarda oturuyorum ben ona rağmen çok karışık geliyor , iki katlı bir evdi animsadigim kadarı ilePeki sana soyle desem ayni sekilde o gittigin mahalleyi google haritalarda acip sokak görünümüne gecsen 3 boyutlu evi görünce hatırlarsın yakınlarda bir esnaf varsa ona ulaşır sorariz
Bir bakayım yapmaya çalışayim bakayım hatırlar miyim ,numarayı silmeseydim keşkePeki sana soyle desem ayni sekilde o gittigin mahalleyi google haritalarda acip sokak görünümüne gecsen 3 boyutlu evi görünce hatırlarsın yakınlarda bir esnaf varsa ona ulaşır sorariz
Orada en qklinda kalan yeri yaz haritalara gir yani mesela sabri manav sadece misal veriyorum yola ordan devam et hatırlarsın keske yanimda olsan beraber bakardıkBir bakayım yapmaya çalışayim bakayım hatırlar miyim ,numarayı silmeseydim keşke
Ay hiç hatırlamıyorum biliyor musun ,şimdi baktım çok karışık ya , kadın telefondan arayıp yönlendirdi evini buldurdu , belki de ondan hiç kalmamış aklımda ,sadece çok dar sokaklar ve Dörtyol'la akarsu arasında bir ara sokaktan girdim dolana dolana gittim o kadar hatırlıyorumOrada en qklinda kalan yeri yaz haritalara gir yani mesela sabri manav sadece misal veriyorum yola ordan devam et hatırlarsın keske yanimda olsan beraber bakardık
O Dörtyol ile akarsu arasındaki sokagi bulsan devamı gelir her neresiyse oralarAy hiç hatırlamıyorum biliyor musun ,şimdi baktım çok karışık ya , kadın telefondan arayıp yönlendirdi evini buldurdu , belki de ondan hiç kalmamış aklımda ,sadece çok dar sokaklar ve Dörtyol'la akarsu arasında bir ara sokaktan girdim dolana dolana gittim o kadar hatırlıyorum
Aynen öyle orayi bulsam her turlu giderim ,döne döne bulurum ama işin kötüsü tasinicam demişti o zaman içinO Dörtyol ile akarsu arasındaki sokagi bulsan devamı gelir her neresiyse oralar
Taşınmış olabilir o önemli degil ama oradan mutlaka onu tanıyan birine ulaşırız esnaf olur mesela ben ararim usulüne uygun bilgi alirim sorun olmaz sen yeter ki evi bulAynen öyle orayi bulsam her turlu giderim ,döne döne bulurum ama işin kötüsü tasinicam demişti o zaman için
Benim dediğim şekilde google maps ile sokaklarda dolaşırsan hatırlarsınAynen öyle orayi bulsam her turlu giderim ,döne döne bulurum ama işin kötüsü tasinicam demişti o zaman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?