İstanbul'da Fal - Falcılar

H

Hiç hatırlayacağımı sanmıyorum 10 yıl once cok dolaşa dolaşa aradıgımız bı yer ve ben omrunde 1 kere gazıosmanpaşa ya gıttım şurda ne var burda ne var hıc bakınmadım bile aman salladı ya daha da ısımız olmaz diye arkamıza bile bakmadan cıkıp gelmıstik cunku o zamanlar soyledıklerı bize cok uç gelmısti.

Ama arkadaşlar lütfen özelden bana sunu bulurmusun diye mesaj atıp durmayın benim bu bilgileri paylaşmam yasak zaten
Bana bulsan ben fal baktırmayı bırakıcam, sevdiğime mesaj atıcam. Beni bu bataktan sen kurtarabilirdin, o yüzden sana mesaj attım kendi adıma konuşayım.

Çok ilginç değil mi ama şu ana kadar bu kadına baktıran 4 kişi çıktı ve hiç biri ne numarasını ne oturduğu yeri hatırlayamıyor. Acaba arkalarından bişe mi yapıyor ?

Onunla alakası yok bence gerçekçi de olmamız lazım fal baktırırken

Dün kuzenimle konuştum ya 27 sene önceki muhabbet kadın genç kadındı 30-35 yaşlarında genç kadındı ve yıldıztabya diye biyere gittik teyzem zor buldu orayı ve kesin konuşan kadındı dedi tek bildiğimiz bu. İsmi elmasmı birsen mi bilmiyoruz iyice hatlar karıştıı

Benim dediğim kadın olma olasılığı çok yüksek, yaşlar uyuyor çünkü, o zaman 35 ise 2015 de gittiğimde bayağı yaşlı olması çok normal, iki katlı bir ev değişik bir sokakti,asla akılda kalmaz yani ,ki ben Yıldıztabya da oturuyordum ona rağmen asla kalmadı aklimda

Sizin gittiğiniz elmas hanımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…