Baktım malesef heryer aynı birbiri ileBenim dediğim şekilde google maps ile sokaklarda dolaşırsan hatırlarsın
Bir sey geldi aklıma ama google gaziosmanpasa pazar ici yazsan detaylı sokak görünümüne girsen o gittiğin evi belki hatırlarsın ve o evin yanında esnaf varsa onlara ulaşır elmas hakkımda bilgi aliriz tabi sana zahmet olmazsa
Hiç hatırlayacağımı sanmıyorum 10 yıl once cok dolaşa dolaşa aradıgımız bı yer ve ben omrunde 1 kere gazıosmanpaşa ya gıttım şurda ne var burda ne var hıc bakınmadım bile aman salladı ya daha da ısımız olmaz diye arkamıza bile bakmadan cıkıp gelmıstik cunku o zamanlar soyledıklerı bize cok uç gelmısti.Bir sey geldi aklıma ama google gaziosmanpasa pazar ici yazsan detaylı sokak görünümüne girsen o gittiğin evi belki hatırlarsın ve o evin yanında esnaf varsa onlara ulaşır elmas hakkımda bilgi aliriz tabi sana zahmet olmazsa
Dediğiniz yaşlarda kadın, baktırdım ve akılda kalacak bir fal değildi.Baktırdın mı
Bana bulsan ben fal baktırmayı bırakıcam, sevdiğime mesaj atıcam. Beni bu bataktan sen kurtarabilirdin, o yüzden sana mesaj attım kendi adıma konuşayım.Ama arkadaşlar lütfen özelden bana sunu bulurmusun diye mesaj atıp durmayın benim bu bilgileri paylaşmam yasak zaten
Bana bulsan ben fal baktırmayı bırakıcam, sevdiğime mesaj atıcam. Beni bu bataktan sen kurtarabilirdin, o yüzden sana mesaj attım kendi
:) keske hersey numarasini bulunca çözülecek kadar kolay olsaBana bulsan ben fal baktırmayı bırakıcam, sevdiğime mesaj atıcam. Beni bu bataktan sen kurtarabilirdin, o yüzden sana mesaj attım kendi adıma konuşayım.
Sana güveniyorum hatta gel beraber gidelim senleGaziosmanpaşa ya sık sık giderim aslında ama hiç duymadım araştırayım bende bi
İnanın o kadar kolay, keşke bana yardımcı olsanız.:) keske hersey numarasini bulunca çözülecek kadar kolay olsa
tabi birlikte gidelimSana güveniyorum hatta gel beraber gidelim senle
Gerçekten öyle net.Ya inanamıyorum ya herkese bilen tek falcı elmas ve hiç kimse elmasa dair hiç bir şey hatırlamıyor. Kadının resmen ilmi var yagiden bir daha bulamıyorda enteresan bir iş gitgide ilgi çekici olmaya başladı
Çok ilginç değil mi ama şu ana kadar bu kadına baktıran 4 kişi çıktı ve hiç biri ne numarasını ne oturduğu yeri hatırlayamıyor. Acaba arkalarından bişe mi yapıyor ?Gerçekten öyle net.
Ahahaha valla öyle ya kimse bulamıyor kaldık böyleÇok ilginç değil mi ama şu ana kadar bu kadına baktıran 4 kişi çıktı ve hiç biri ne numarasını ne oturduğu yeri hatırlayamıyor. Acaba arkalarından bişe mi yapıyor ?
Çok ilginç değil mi ama şu ana kadar bu kadına baktıran 4 kişi çıktı ve hiç biri ne numarasını ne oturduğu yeri hatırlayamıyor. Acaba arkalarından bişe mi yapıyor ?
Tekrar merhaba, yasemin deshira ya baktırdin mi acaba ,ya da bir duyumun var mıBenim dediğim şekilde google maps ile sokaklarda dolaşırsan hatırlarsın
Benim dediğim kadın olma olasılığı çok yüksek, yaşlar uyuyor çünkü, o zaman 35 ise 2015 de gittiğimde bayağı yaşlı olması çok normal, iki katlı bir ev değişik bir sokakti,asla akılda kalmaz yani ,ki ben Yıldıztabya da oturuyordum ona rağmen asla kalmadı aklimdaDün kuzenimle konuştum ya 27 sene önceki muhabbet kadın genç kadındı 30-35 yaşlarında genç kadındı ve yıldıztabya diye biyere gittik teyzem zor buldu orayı ve kesin konuşan kadındı dedi tek bildiğimiz bu. İsmi elmasmı birsen mi bilmiyoruz iyice hatlar karıştıı
Sizin gittiğiniz elmas hanımmıBenim dediğim kadın olma olasılığı çok yüksek, yaşlar uyuyor çünkü, o zaman 35 ise 2015 de gittiğimde bayağı yaşlı olması çok normal, iki katlı bir ev değişik bir sokakti,asla akılda kalmaz yani ,ki ben Yıldıztabya da oturuyordum ona rağmen asla kalmadı aklimda
İsmini bilmiyorum hiç hatırlamıyorum malesef, o civarlarda adres olarak baktirdigimi hatırlıyorum ve inanamadigim için de numarasını sildigimiSizin gittiğiniz elmas hanımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?